موضوع اینه تقریبا رشته چرت نداریم. این حرف درستی نیست. کللللی آدم میبینید که میان میگن نه کار نیست نه این رشتهها همشون سرو ته یه کرباس هستن. اینا یه مشت خزعبل عه. شما هر رشتهای برید میتونید با تلاش توش جزء آدمای تاپ اون رشته باشید و با خوب نگاه کردن به موقعیتا یه کار خوب و مرتبط باهاش رو پیدا کنید.
پس سوال رو بهتر کنم. رشته مورد علاقه تو دانشگاه پایین تر یا رشتهای که دوست نداریم تو دانشگاه بالاتر .
این هم جوابش اینه : تو هر مورد فرق داره راستش.
بعضی مواقع هم هستش که بین دو رشته میمونید. مثلا بین مهندسی کامپیوتر دانشگاه 2 و علوم کامپیوتر دانشگاه 1
یا مثلا مکانیک دانشگاه 2 و مهندسی شیمی دانشگاه 1
یا مثلا معماری دانشگاه 1 و عمران دانشگاه 2
راستش این موندنها به خاطر اینه که درک درستی از رشته ندارید. متاسفانه اینجا طرف کنکور میده میره وارد رشته میشه بعد از یکی دوسال یهویی میبینه عه.. این رشته مورد علاقه من نیست و خب این خوب نیست. توی جاهای دیگه اکثرا این مدلیه که سال اول کلا همه یه سری چیزا رو میخونن تو دانشگاه و بعد توی سال دوم انتخاب میکنن که چه رشتهای بخونن ولی خب اینجا ایرانه و ما اونطوری نیست دانشگاهامون.
من درک زیادی از رشتههایی که بالا گفتم ندارم. فقط یکم علومکامپیوتر و مهندسی کامپیوتر رو بهتر میشناسم از بقیه ولی خب میدونم این رو که شما باید برید با دانشجوهای رشتههایی که مدنظر دارید صحبت کنید.
مثلا اگه شما رشتههایی که مدنظرتون هستن رشته 1 و 2 و 3 هستن برید با دانشجوهای اون رشتهها صحبت کنید. نه فقط یه دانشجو چندین تا دانشجو. چون یه وقت میبینید گیر یه دانشجو خیلی خفن افتادید میاد میگه درسا آسونه و .. بعد شما خودتون که وارد میشید میبینید چقدر کار داره و بعضا چقدر سخته. یا مثلا اگه گیر یه دانشجو تنبل و بیعلاقه نسبت به رشتهش بیوفتید امکان داره چیزایی بگه که درست نباشه و شمارو از اون رشته دلسرد کنه. کلا برید با تعداد خوبی از دانشجوهای هر رشتهای که تو انتخابهاتون هستش صحبت کنید و یه چیز مهمتر. یه دانشجوی سال اول یا دومی میتونم بگم زیاد داخل رشتهش نیست و زیاد ازش خبر نداره راستش.
برید با دانشجوهای ارشد و بعضا دکترا که توی کارشناسی اون فیلد رو خوندن هم صحبت بکنید.
+ ولی من باز هم یه چیزی رو میگم؛ بسته به دانشگاه و رشته و جو بچههای اونجایی که میخواید برید رشتهتون رو انتخاب کنید.
این رشته قراره بمونه باهاتون و خب راستش بیاید دانشگاه یکم سخته تغییر رشته و دنگ و فنگ داره مخصوصا تو تهران و شریف و ترجیحا برید تو رشتهای که خودتون دوست دارید.
بازم چیزی یادم اومد میام میگم.