این خیلی ذهن منو مشغول کرده. هر چه قدر زمان میگذره اولویتا برای من تغییر میکنن و با یه سری مسائل بیشتر آشنا میشم.
به جز اساتید دانشگاه و دانشجوها، خوبه از کی سوال بپرسیم درباره ی آینده شغلی و تحصیلی توی اون رشته؟
و خب اگر انصافا درآمد و شغل برامون ملاک مهمی باشه باید دور علوم پایه رو خط بکشیم؟ این موج ناامید از علوم پایه واقعا درسته؟
والا من فک کنم با شرایط موجود با تقریب خوبی هممون تهش بی کاریم
در نتیجه برو دنبال علاقت
آدم ممکنه از رشته ی بی آینده ای که بهش علاقه داره خوب درآمد کسب کنه
ولی اگه وارد رشته ای بشه که حتا تهش کلی ثروته ولی بهش علاقه نداره یا توش موفق نمی شه یا احساس خوشحالی نمی کنه
در مورد دانشگاه
به هیچ وجه به امید تغییر رشته وارد دانشگاه نشید
تو دانشگاه ما شرطه که معدل کلاس باید زیر 13 باشه و خب قابل حدسه که معدل گرفتن چقد می تونه سخت باشه البته نه برای کسی که هنوز دانشجو نشده و فک می کنه بیاد دانشگاه می ترکونه
من دوستی دارم که طبق گفته ی خودش این ترم خیلی زحمت کشید همه درساشم پاس کرد لکن مشروط شد
پس فکر تغییر رشته رو بذارید کنار
اما
رشته ها رو خوب بشناسید
چیزی که من تو دانشگاه زیاد می بینم اینه که طرف پشیمونه چون رشته هارو نمی شناخته
مثلن راه آهن سه تا گرایش داره
ماشین های ریلی که به شدت شبیه مکانیکه
خط و سازه که مثل عمرانه
و حمل و نقل که صنایعس
رشته ها و اشتراکاتشونو بشناسید
خب کسی که با رتبه ی 1500 اومده علموص ماشین های ریلی می خونه واحد های رتبه ی 500 که تو علموص مکانیک می خونه رو پاس می کنه این آدم واسه خوندن مکانیک قطعن باید می رفت دانشگاهی با لول پایین تر اما الان داره رشته ی مورد علاقش تو یه دانشگاه بهتر می خونه
بعد از این حرکت چیزی که مهمه رشتس
سخته 4 سال یا 7 سال رشته ای رو بخونی که می دونی تهش اون چیزی که دوس داشتی یاد نگرفتی سخته واقعن بعد با اون رشته می ری کاری رو انجام می دی که علاقه نداری
و شغل تو 8 ساعت زندگیته
نصف زمانی که بیداری
تو نصف زندگیت کاریو می کنی که دوس نداری
می تونی برای ارشد رشته ای که دوس داری بخونی ولی چرا 4 سال تو دانشکده ای بودی که نمی خاستیش وحالا خوندن کنکور ارشد هم می شه یه سختی دیگه
اگه به چن تا رشته علاقه دارین به علاقتون و دانشگاه ها نمره بدین من انتخاب رشتم کاملن بر اساس علاقه بود و بعد فیزیک خواجه نصیر کامپیوتر شریفو زدم چون فیزیک حتا کنار خواجه نصیر برام عزیز تر از کامپیوتر شریف بود ولی فیزیک الزهرا این جوری نبود پس پایین تر انتخابش کردم