کسی که شما را عصبانی میکند دوست دارید با چه چیزی او را بزنید؟(طنز)

کسی که شما را عصبانی میکند دوست دارید با چه چیزی او را بزنید؟(طنز)

• رای‌دهندگان
    196
ناخونام!راه حل بی نظیریه!امتحانش کردم،اگه طرف دردش بگیره خنک میشی حساااابی حال میکنی،اگه طرف دردش نیاد میسووووزی.:>

اگه کسی بخواد رو اعصابم راه بره به اعصابم روغن میمالم که با سر بخوره زمین بخندیم

دوس دارم طرفو یقه شو بگیرم یه سه چار تا مشت تو صورتش به کوبم بعدم یه نارنجک بندازم تو حلقش دیگه خدابیامرزدش =))

من دعا می کنم یا به اون شفا بده یا به من صبر بده.
اطرافیان میگن خیلی آدم صبوری هستم :D

زجرش میدم>)
یارو را لخت کرده تکه اهنی را در اتش گذاشته سپس در حلقش فرو مینمایم بعد میگذارمش ی جای دیگر :D
سپس او را برگردانده و با کمربند کبود مینمایم :D
در آخر گردنش را از تیغ میگذارنم ;;)
در حقیقت من خیلی کثافتم تو زنگ ورزش جبران میکنم کسی شک نکنه:D:D >)

ناخوناشو با انبر ميكشم در نهايت به برق وصلش ميكنم>)>)
اگه با كيف مدرسم بزنم تو سرش در جا ميميره :-">)

یه روشی برای اعدام وجود داشته به این صورت که یه گاو توخالی از جنس برنز می‌ساختن، بعد طرف رو می‌نداختن توش و زیر گاوه آتیش روشن می‌کردن تا طرف اون تو کامل کباب بشه و بمیره :-" گمونم از بدترین شکنجه(اعدام)‌ها باشه
یا انداختن طرف توی ظرف آب ‌جوش

یکی ، دو سال پیش اتفاقی مطالبی درباره ی شکنجه های جنگ جهانی خوندم و حالم خیلی بد شد و تا چند روز بهش فکر می کردم . الان اینجارو دیدم یاد اون موقع افتادم ! چه ایده هایی دارین ! :))

9emv_e3247544-48c7-4df2-986e-48dc222c36de.jpeg
این خیلی خوبه بزنی تو سر طرف این گلدون و خرد کنی

چقد اینجا ساواکی و مغولی داشتیم ، اما خودمون خبر نداشتیم !!!!
:)):)):))
یکیشم من !
ولی هیچی مث کتک زدن با دست و پا حال نمیده ! قشنگ حس میکنی چی به چیه =))
گاز کندنم که ، گوشتای طرف زیر دندوناته ، اینم فوق العادس :))

میدزدیمش و ی اسلحه میدادم بهش و مجبورش میکردم تا عشقشو بکشه.
بعدشم هر روز یه تیکه از بدنشو جدا میکردم و میدادم تا خودش بخوره

ماشین لوکس :) هر چی باشه فقط مدلش بالا باشه و یجوری رد شی که طرح لاستیکات روش بمونه :))

راه خوبی برای انتقام نیست ولی خب ماشین لوکسه
کی دوست نداره یه ماشین لوکس زیر پاش باشه؟

حقیقتا از شکنجه و زجر دادن خوشم نمیاد. خودمم تحملشو ندارم. این اخیرا خیلی زود عصبی میشم و سریعا به حد ″من میخوام آدم بکشم″ میرسم‌. در اون لحظه دلم میخواد طرفو زیر مشت و لگد له کنم یا یه چاقو مستقیم تو قلبش فرو کنم. آها راستی مشت توی صورت رو یادتون نره.

گزینه مورد نظر من گذاشتن سر طرف بین درو دیوار و تندتند باز و بسته کردن در بود که خب مجبور شدم اولیت دوم ینی لگد رو انتخاب کنم

من دوست دارم یه شمشیرو فرو کنم تو شکمش !
ادامش خیلی خشونت آمیزه ترجیح میدم نگم :-"

با سلام و خسته نباشید:
سر آن فرد را باید گذاشت لای رینگ موتور (ترجیحا رینگ اسپرت) ، ترمز جلو را گرفته دنده را جا انداخته و با ۵۵ دور چرخاندن دسته گاز ، کلاچ را ول نمایید؛ احسنتم شما یک مغز پاچیده و دلی خنک دارید.
با سپاس

جمله بندی عنوان اشتباهه ها!
-----------

با کیف ورنی

یا ابرفرض
چقد همه خشونتتون بالاسo_O
من نهایت یکی میزنم تو گوشش :|

Back
بالا