- شروع کننده موضوع
Invoker
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- عجب..
- شهر
- شیراز
سلام دوستان عزیز خوب هستید؟ اولا از مدیران تقاضا میکنم تاپیکم رو پاک نکنن ،قول میدم دیگه به هیچ وجه برای موضوع شخصی تاپیک ایجاد نکنم
دوستان من سال 95 کنکور اولم رو دادم (تجربی) نهایی که تمام شد،من حتی 1 کلمه هم نخوندم ،حتی1 تست هم نزدم،4 تا درس رو گذاشتم شهریور بدم که بهتر بشم نمراتم ولی... (ریاضی، فیزیک،زیست ،شیمی)
خلاصه شهریور اینارو امتحان دادم رفتیم پیش،حتی 1 کلمه هم کنکوری نخوندم.
تابستون همون سال (94) پدر و مادرم از هم جدا شدن،و بدترین ضربه روحی بهم وارد شد
خلاصه ما رفتیم پیش و فقط برای مدرسه درس میخوندم فقط و فقط
بعدش یه دفه دیدم شده تیر 95 و باید کنکور بدم!!!
منم هیچی نخونده بودم از 1 ماه قبلش (هیچ مطلق!) و رفتیم سر جلسه کنکور کاملا الکی رفتم! بدون هیچ خوندنی
و رتبم شد 53 هزار منطقه 3!!!! (اکثر درسا رو 0 زده بودم)
دوستان دلیل اصلی نخوندم این بود که 1=پدر و مادرم جدا شده بودن
2= بابام میگفت میفرستمت خارج بری پزشکی بخونی!
خلاصه من خیلی بیخیال بودم فقط و فقط زبان میخوندم (به این امید که آره میرم خارج پزشکی میخونم)
شد اول مهر.بابام 1 روز میگفت آره میفرستمت یه روز میگفت نه پول ندارم!!!
البته من با مامانم زندگی میکردم وقتی میرفتم بهش سر بزنم اینارو میگفت.. یه روز آره میفرستمت یه روز نه!
من روزی 8 ساعت زبان میخوندم:eek: به امید اینکه دیگه 100 درصد میرم.بعدش بابام گفت پولشو ندارم!!!
خلاصه داغون شدم،همش یه گوشه اتاق بودم فقطهمه کتابای کمک درسیم رو فروختم.. 100 تومن..قیمت پشت جلدشون 800 میشد...
بعد کنکور 96 رو که فقط رفتم سر جلسه.. و فقط زبان زدم ... چون حدود 1سال و نیم بود که هیچ درس دیگه ای نخونده بودم هیچی هیچی..
دوستان من زبان که مشکلی ندارم
درسی مثل زیست رو هم تستی خوندنش رو کار نکردم وگرنه متن رو بلدم.
ادبیات هم همیشه 20 بودم چه نهایی چه داخلی..
دینی هم مثل ادبیات.
فقط تستی کارشون نکردم وگرنه متنشون رو کاملا بلدم.
ولی ریاضی -فیزیک صفر صفرم..
شیمی هم خیلیاش رو بلد نیستم ولی بازم بلدم.
عربی هم 0
والا نمیخوام پز بدم ولی همیشه نمازم سر وقت و روزه هم همیشه گرفتم،ولی 1 هفتست نماز نمیخونم همش فک میکنم آخه چرا منی که این همه نماز سر وقت حتی نماز صبح سروقت میخونم هیچ هیچ ولی اونایی که.. همه بهترین وضعیت..
وضعیت مالی منظورم نیست.
دوستان به نظرتون من شروع کنم برای کنکور 97،به هیچ وجه هم مشکل اینکه روزی 10 ساعت هم بخونم حتی ندارم. راحت میتونم،میتونم موفق بشم؟! میتونم پزشکی بیارم؟ با این سطح؟! 55 هزار!؟البته بدون خوندن حتی 1 کمله.ولی بازم..
میشه یکی که دانشجوی پزشکی هست کمک کنه؟مشاوره بده؟!
ببخشید اینقد نوشتم،لطفا مدیران عزیز پاک نکنن،خواهشمندیم.
شاد و سلامت باشید
دوستان من سال 95 کنکور اولم رو دادم (تجربی) نهایی که تمام شد،من حتی 1 کلمه هم نخوندم ،حتی1 تست هم نزدم،4 تا درس رو گذاشتم شهریور بدم که بهتر بشم نمراتم ولی... (ریاضی، فیزیک،زیست ،شیمی)
خلاصه شهریور اینارو امتحان دادم رفتیم پیش،حتی 1 کلمه هم کنکوری نخوندم.
تابستون همون سال (94) پدر و مادرم از هم جدا شدن،و بدترین ضربه روحی بهم وارد شد
خلاصه ما رفتیم پیش و فقط برای مدرسه درس میخوندم فقط و فقط
بعدش یه دفه دیدم شده تیر 95 و باید کنکور بدم!!!
منم هیچی نخونده بودم از 1 ماه قبلش (هیچ مطلق!) و رفتیم سر جلسه کنکور کاملا الکی رفتم! بدون هیچ خوندنی
و رتبم شد 53 هزار منطقه 3!!!! (اکثر درسا رو 0 زده بودم)
دوستان دلیل اصلی نخوندم این بود که 1=پدر و مادرم جدا شده بودن
2= بابام میگفت میفرستمت خارج بری پزشکی بخونی!
خلاصه من خیلی بیخیال بودم فقط و فقط زبان میخوندم (به این امید که آره میرم خارج پزشکی میخونم)
شد اول مهر.بابام 1 روز میگفت آره میفرستمت یه روز میگفت نه پول ندارم!!!
البته من با مامانم زندگی میکردم وقتی میرفتم بهش سر بزنم اینارو میگفت.. یه روز آره میفرستمت یه روز نه!
من روزی 8 ساعت زبان میخوندم:eek: به امید اینکه دیگه 100 درصد میرم.بعدش بابام گفت پولشو ندارم!!!
خلاصه داغون شدم،همش یه گوشه اتاق بودم فقطهمه کتابای کمک درسیم رو فروختم.. 100 تومن..قیمت پشت جلدشون 800 میشد...
بعد کنکور 96 رو که فقط رفتم سر جلسه.. و فقط زبان زدم ... چون حدود 1سال و نیم بود که هیچ درس دیگه ای نخونده بودم هیچی هیچی..
دوستان من زبان که مشکلی ندارم
درسی مثل زیست رو هم تستی خوندنش رو کار نکردم وگرنه متن رو بلدم.
ادبیات هم همیشه 20 بودم چه نهایی چه داخلی..
دینی هم مثل ادبیات.
فقط تستی کارشون نکردم وگرنه متنشون رو کاملا بلدم.
ولی ریاضی -فیزیک صفر صفرم..
شیمی هم خیلیاش رو بلد نیستم ولی بازم بلدم.
عربی هم 0
والا نمیخوام پز بدم ولی همیشه نمازم سر وقت و روزه هم همیشه گرفتم،ولی 1 هفتست نماز نمیخونم همش فک میکنم آخه چرا منی که این همه نماز سر وقت حتی نماز صبح سروقت میخونم هیچ هیچ ولی اونایی که.. همه بهترین وضعیت..
وضعیت مالی منظورم نیست.
دوستان به نظرتون من شروع کنم برای کنکور 97،به هیچ وجه هم مشکل اینکه روزی 10 ساعت هم بخونم حتی ندارم. راحت میتونم،میتونم موفق بشم؟! میتونم پزشکی بیارم؟ با این سطح؟! 55 هزار!؟البته بدون خوندن حتی 1 کمله.ولی بازم..
میشه یکی که دانشجوی پزشکی هست کمک کنه؟مشاوره بده؟!
ببخشید اینقد نوشتم،لطفا مدیران عزیز پاک نکنن،خواهشمندیم.
شاد و سلامت باشید