- نام مرکز سمپاد
- Oxford
- شهر
- Texas
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
ببین نهایت زورمو میزنم ۲۷ ۲۸ تومن میشهبلی میتونی یذره هم بزاری روش چیز خیلی بهتری میشه گرفت
گوشیمم نمیتونم بفروشم
ببین نهایت زورمو میزنم ۲۷ ۲۸ تومن میشهبلی میتونی یذره هم بزاری روش چیز خیلی بهتری میشه گرفت
سری صنعتی لنوو (Think pad)سلام
بنظرتون اگه من بخوام دوچرخمو بفروشم و بتونم ۳۰ تومن جور کنم با ۳۰ میلیون میتونم یه لپتاپ درست و حسابی که چن سال برام کار کنه بگیرم؟
لپتاپ الانم همینه 😂😶سری صنعتی لنوو (Think pad)
_ زشت و زمخت
_ سگ جون
_ نسبت به قیمت، امکانات و کیفیت خوب
_ استوکش زیاده تو بازار
لپتاپ الانم همینه 😂😶
یچیز بروزتر و جدیدتر و قوی تر میخوام
سلاممن دیجی کالا رو یه بالا پایین کردم
چند مدل ASUS vivobook دیدم خوبه بنظرتون ؟
یا اصلا گزینه بهتری هست؟
خواهش میکنم اگه سر در میارید لطف راهنماییم کنید مرسی
برای چه منظوری میخوای استفاده کنی؟سلام
بنظرتون اگه من بخوام دوچرخمو بفروشم و بتونم ۳۰ تومن جور کنم با ۳۰ میلیون میتونم یه لپتاپ درست و حسابی که چن سال برام کار کنه بگیرم؟
سلامسلام
ببین متاسفانه قیمت لپ تاپ الان جوریه که زیر 40 50 تومن عملا نمیشه چیزی رو خوب تلقی کرد. قرار نیست مدت طولانی جوابگو باشن(کار ممکنه بکنن، ولی بدرد کارای روز نمیخورن)
یه چیزی که قرار باشه حداقل 5 سال برات کار کنه باید این حداقل هارو داشته باشه:
پردازنده i5 یا i7 (خیلی به مدل بستگی داره، داریم i5 ای که از i7 قویتر باشه پس باید خودت مقایسه انجام بدی بینشون)
رم حداقللللل 8، حتی اونم دیگه کفاف خیلی نرم افزار ها رو نمیده. 16 هم اونقدر گرونتر نیست، پس به من باشه میگم 16
گرافیک به زبون ساده باید یه چیزی باشه ته نگیره :') نسل جدید گرافیک های آنبورد اینتل بد نیستن برای کارای سبک، ولی هرچیزی بالاتر گرافیک قویتر میخواد که تو این رنج نداریم (mx330/mx350/mx550 هستن البته ولی خب گرونترن یکم)
هارد و اینا هم که بسته به نیاز خودته، فقط باید ssd باشه دیگه الان واقعا هارددیسک خریدن کار منطقی ای نیست
صفحه هم خیلی نباید سختگیر باشی کلا، صفحه تو لپ تاپ های زیر 50 60 تومن همه یه چیزن تقریبا
اینا چیزایی بود که لازمه، من خودم باشم اصلا سراغ استوک نمیرم
لپتاپ خودم خیلی قدیمی شده ، حتی پنج سال پیش استوکشو گرفتم ، مشکلی نداره ها فقط زیادی قدیمیهبرای چه منظوری میخوای استفاده کنی؟
https://toprayan.com/product/55156/...core-i5-13420h-8gb-512ssd-4gb-2050-fhd-laptop
https://toprayan.com/product/52745/...-ssd-4gb-rtx-2050-full-hd-144hz-gaming-laptop
این دوتا لپتاپ قبل عید حدود ۳۰ تومن بودن. حداقل چیزی که باید الان بخری مشخصاتش اینا باشه. در ضمن ایسوس فقط سری تاف و استریکسش خوبه و بقیه میشه گفت که آشغاله