- نام مرکز سمپاد
- ..
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- ---
قدیمیه
باز میشه لینکا، دوباره امتحان کن
قدیمیه
اولا این دوتا خیلی گرونن و من به هیچ وجه پولم نمیرسه تازه میخوام گوشیمم بفروشم بازم نمیرسهبرای چه منظوری میخوای استفاده کنی؟
https://toprayan.com/product/55156/...core-i5-13420h-8gb-512ssd-4gb-2050-fhd-laptop
https://toprayan.com/product/52745/...-ssd-4gb-rtx-2050-full-hd-144hz-gaming-laptop
این دوتا لپتاپ قبل عید حدود ۳۰ تومن بودن. حداقل چیزی که باید الان بخری مشخصاتش اینا باشه. در ضمن ایسوس فقط سری تاف و استریکسش خوبه و بقیه میشه گفت که آشغاله
اون چیزی که فرستادی خیلی قدیمیهاولا این دوتا خیلی گرونن و من به هیچ وجه پولم نمیرسه تازه میخوام گوشیمم بفروشم بازم نمیرسه
دوما اینی که خودم فرستادم از اینا بهتر نبود ؟
لپتاپ گیمینگ نمیخوام
در حد لپتاپ دانشجویی هم جواب نمیده؟اون چیزی که فرستادی خیلی قدیمیه
اگه رایزن بخری باید سری ۷۰۰۰ بخری
اگه اینتل باشه سری ۱۲-۱۳-۱۴
من خیلی سر در نمیارم از این مسائل تخصصی لپتاپ اما طبق تجربه شخص خودم بهت میگم، هارد و رم رو معمولا میشه بعدا عوض کرد و ارتقا داد (اگر قابلیت ارتقا وجود داشته باشه) اما CPU رو نمیشه و مسئله ی خیلی مهمی هم هست. حتما دقت کن تا جای ممکن به روز باشه چون معلوم نیست کی بتونی کلا لپتاپتو عوضش کنی با شرایطی که اینجا وجود داره. ببین چه رشته هایی مد نظرت هست، نرم افزارهای تخصصی اون رشته چیا هستند و چه سیستمی رو لازم دارند معمولا. به این مورد هم دقت کن که این نرم افزارها مرتب به روز میشن و ممکنه سیستم قوی تری رو بخوان (معمولا بعد از 5-6 سال اینا این اتفاق ممکنه بیفته)+ بهت توصیه میکنم هیچوقت اطلاعات مهمت رو صرفا روی هارد ssd ذخیره نکنی (کمتر از یه ماه مونده به دفاعم هارد لپتاپم سوخت و اگر بک آپ نداشتم بیچاره شده بودم)در حد لپتاپ دانشجویی هم جواب نمیده؟
خب منم دوست دارم لپتاپ قوی بگیرم ولی خب پول ندارم چیکار کنم؟ توانم در این حدهمن خیلی سر در نمیارم از این مسائل تخصصی لپتاپ اما طبق تجربه شخص خودم بهت میگم، هارد و رم رو معمولا میشه بعدا عوض کرد و ارتقا داد (اگر قابلیت ارتقا وجود داشته باشه) اما CPU رو نمیشه و مسئله ی خیلی مهمی هم هست. حتما دقت کن تا جای ممکن به روز باشه چون معلوم نیست کی بتونی کلا لپتاپتو عوضش کنی با شرایطی که اینجا وجود داره. ببین چه رشته هایی مد نظرت هست، نرم افزارهای تخصصی اون رشته چیا هستند و چه سیستمی رو لازم دارند معمولا. به این مورد هم دقت کن که این نرم افزارها مرتب به روز میشن و ممکنه سیستم قوی تری رو بخوان (معمولا بعد از 5-6 سال اینا این اتفاق ممکنه بیفته)+ بهت توصیه میکنم هیچوقت اطلاعات مهمت رو صرفا روی هارد ssd ذخیره نکنی (کمتر از یه ماه مونده به دفاعم هارد لپتاپم سوخت و اگر بک آپ نداشتم بیچاره شده بودم)
حرفم اینه که اگر هاردش فرضا 1 ترا نبود یا رمش 32 یا 16 نبود، اهمیتش اونقدرا زیاد نیست چون بعدا میشه تغییر داد (ولی دقت کن قابل ارتقا باشه) اما cpu رو نمیشه. یعنی اگر خواستی از موردی چشم پوشی کنی و سیستم پایین تری بگیری از اون دو تا باشه. ولی اره درست میگی شرایط خوبی نیست منم میخواستم لپتاپم رو عوض کنم ولی هر چی گشتم دیدم قیمتا خیلی بالاست برای سیستمی که میخواستم فعلا منصرف شدم.خب منم دوست دارم لپتاپ قوی بگیرم ولی خب پول ندارم چیکار کنم؟ توانم در این حده
رم و هاردشم خوبن کاستوم شدس
Cpu معمولی داره
میخوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم
عجله هم ندارم چون مال خودمو نفروختم
متوجهمحرفم اینه که اگر هاردش فرضا 1 ترا نبود یا رمش 32 یا 16 نبود، اهمیتش اونقدرا زیاد نیست چون بعدا میشه تغییر داد (ولی دقت کن قابل ارتقا باشه) اما cpu رو نمیشه. یعنی اگر خواستی از موردی چشم پوشی کنی و سیستم پایین تری بگیری از اون دو تا باشه. ولی اره درست میگی شرایط خوبی نیست منم میخواستم سیستمم رو عوض کنم ولی هر چی گشتم دیدم قیمتا خیلی بالاست برای سیستمی که میخواستم فعلا منصرف شدم.
در حد لپتاپ دانشجویی هم جواب نمیده؟