الف) برای من اصلا اهمیتی نداره که حاکمیت یک روز رو در تقویم به نام روز گحصهثلمن ثبت کرده، همین که همین نام گذاری باعث میشه بخشی از مردم یک روز به گحصهثلمن فکر کنن و هزار سوال و جواب رو در موردش بررسی کن خوبه.
ب) در باب روز دختر، روزی که بیشتر باکره بودن مد نظره تا دختر بودن بحث بسیار است:
اول این که اگر برای باکرگی اررزش قاعلیم و این روز رو برای قدردانی از دختران باکره گرامی میداریم، چرا روز دختر نام گذاشتیم؟ فقط باکرگی دختران ارزش محسوب میشه و برای جنس مذکر این مساله مهم نیست؟ این نادیده گرفتن اهمیت باکرگی برای مردان، چیزیه که اجازه نمیده این قدردانی ها در جامعه تاثیر مثبتی داشته باشه( با فرض با ارزش بودن باکرگی منظورمه) و فقط ادا و رفتار دل خوش کنک برای رفع مسیولیته.
دوم اینه که چرا اصلا باکرگی باید ارزش محسوب شه؟ پیامد های ارزش گذاری برای باکرگی چیه؟ آیا با ارزش شدن باکرگی، پاکدامنی و حیا رو در جامعه افزایش میده؟ چیزی که تا الان شاهدش بودیم که خلاف این بود. ارزشمندی باکرگی نه تنها جلوی سکس قبل از ازدواج رو نگرفت، نه تنها حیا و عفت رو به جامعه برنگردوند که دروغ و فریب رو هم ترویج داد. اعتماد هارو هم شکست تا جایی که دیگه به دستمال خونی راضی نمیشن و باید از پزشکی قانون گواهی بگیرن. اینا به جهنم، ارزشمندی باکرگی باعث شد زن مطلقه، مطلقه بمونه، زن بیوه، بیوه بمونه، حتی اگه عفیف و با حیا باشه... ینی عفت و حیایی که ارزش واقعی بود به حاشیه رفته و یک پرده خونی ارزشمند شده.
مخلص کلام این که تو جامعه ای که عفت و حیا فقط برای زن ها ارزش محسوب شه، نه اخلاقی میمونه، نه عفتی و نه حیایی. جامعه ای پر از دروغ و فریب و راه در رو هایی داریم برای وانمود کردن به حیا.