- شروع کننده موضوع
Nemesys
کاربر انجمن خاکخورده
- نام مرکز سمپاد
- Sh.HiddenHand
- شهر
- MD
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- ادبیات و شیمی
این یه تاپیک قدیمی و جالب بود که توی انجمن روانشناسی دیدمش. بنظرم اومد که باید زنده ش کرد. پس با اجازه از @lab0o شروع میکنیم.
کسایی که کنجکاون بدونن بقیه از رفتار مجازیشون چه برداشتی درباره شخصیتشون و ظاهرشون دارند توی پ.خ. تمایلشون رو اعلام کنند تا بحث ادامه پیدا کنه.
برای شروع هم از خودم @Nemesys شروع میکنم. پس منو آماج برداشتهاتون قرار بدید.
البته این کار قوانینی داره که رسم دوره های قبل تاپیکه که مستقیما کپی میکنم:
1- شما برای هر کدوم از تصوراتی که دربارهی فردی که نوبتش هست میدهید باید همراه دلیل و استناد باشه(استناد به پست های وی، پروفایلش، بانگش، و حتّی خارج از محیط سایت) در واقع باید بگید که چرا همچین تصوری دارید.
2- سعی کنید از کلی گویی پرهیز کنید مثلاً گفتن این که تو خیلی مهربونی.
3- سعی کنید بیشتر درباره شخصیت و مسائل مربوط به روان شناسی فرد صحبت کنید.
4- بعد از پایان نوبت هر شخص، فرد در یک پست نهایت دو پست میاد تصورات رو جمع بندی میکنه اگه درسته تأیید میکنه اگه نیاز به اصلاح داره، اصلاح میکنه و اگه غلطه میاد و میگه چرا غلطه و از جواب های تک کلمه ای پرهیز می کند!
5- هر فرد یک هفته فرصت داره.
6- برای نوبت گیری به خود من پیغام خصوصی بدید و من لیست اولیه را تا پایان این هفته میذارم توی پست اول
7-لطفاً این رو در نظر داشته باشید باید اون قدر فعالیت داشته باشید توی سایت که بشه درموردتون نظر داد.
در آخر هم بگم که اینجا قصد ارضای حس کنجکاوی ما نسبت به تصور دیگران از خودمونه. No Judgement
کسایی که کنجکاون بدونن بقیه از رفتار مجازیشون چه برداشتی درباره شخصیتشون و ظاهرشون دارند توی پ.خ. تمایلشون رو اعلام کنند تا بحث ادامه پیدا کنه.
برای شروع هم از خودم @Nemesys شروع میکنم. پس منو آماج برداشتهاتون قرار بدید.
البته این کار قوانینی داره که رسم دوره های قبل تاپیکه که مستقیما کپی میکنم:
1- شما برای هر کدوم از تصوراتی که دربارهی فردی که نوبتش هست میدهید باید همراه دلیل و استناد باشه(استناد به پست های وی، پروفایلش، بانگش، و حتّی خارج از محیط سایت) در واقع باید بگید که چرا همچین تصوری دارید.
2- سعی کنید از کلی گویی پرهیز کنید مثلاً گفتن این که تو خیلی مهربونی.
3- سعی کنید بیشتر درباره شخصیت و مسائل مربوط به روان شناسی فرد صحبت کنید.
4- بعد از پایان نوبت هر شخص، فرد در یک پست نهایت دو پست میاد تصورات رو جمع بندی میکنه اگه درسته تأیید میکنه اگه نیاز به اصلاح داره، اصلاح میکنه و اگه غلطه میاد و میگه چرا غلطه و از جواب های تک کلمه ای پرهیز می کند!
5- هر فرد یک هفته فرصت داره.
6- برای نوبت گیری به خود من پیغام خصوصی بدید و من لیست اولیه را تا پایان این هفته میذارم توی پست اول
7-لطفاً این رو در نظر داشته باشید باید اون قدر فعالیت داشته باشید توی سایت که بشه درموردتون نظر داد.
در آخر هم بگم که اینجا قصد ارضای حس کنجکاوی ما نسبت به تصور دیگران از خودمونه. No Judgement
آخرین ویرایش: