تصور ما از کاربران [سری 5]

آیا موافقید که هر هفته دو نفر بررسی شوند تا زودتر نوبت به بقیه هم برسد؟

• بله

رای‌ها: 27 96.4%
  • نه

رای‌ها: 1 3.6%

• رای‌دهندگان
    28
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
این یه تاپیک قدیمی و جالب بود که توی انجمن روانشناسی دیدمش. بنظرم اومد که باید زنده ش کرد. پس با اجازه از @lab0o شروع میکنیم.
کسایی که کنجکاون بدونن بقیه از رفتار مجازیشون چه برداشتی درباره شخصیتشون و ظاهرشون دارند توی پ.خ. تمایلشون رو اعلام کنند تا بحث ادامه پیدا کنه.
برای شروع هم از خودم @Nemesys شروع میکنم. پس منو آماج برداشتهاتون قرار بدید.
البته این کار قوانینی داره که رسم دوره های قبل تاپیکه که مستقیما کپی میکنم:
1- شما برای هر کدوم از تصوراتی که درباره‌ی فردی که نوبتش هست می‌دهید باید همراه دلیل و استناد باشه(استناد به پست های وی، پروفایلش، بانگش، و حتّی خارج از محیط سایت) در واقع باید بگید که چرا همچین تصوری دارید.
2- سعی کنید از کلی گویی پرهیز کنید مثلاً گفتن این که تو خیلی مهربونی.
3- سعی کنید بیشتر درباره شخصیت و مسائل مربوط به روان شناسی فرد صحبت کنید.
4- بعد از پایان نوبت هر شخص، فرد در یک پست نهایت دو پست میاد تصورات رو جمع بندی می‌کنه اگه درسته تأیید می‌کنه اگه نیاز به اصلاح داره، اصلاح می‌کنه و اگه غلطه میاد و میگه چرا غلطه و از جواب های تک کلمه ای پرهیز می کند!
5- هر فرد یک هفته فرصت داره.
6- برای نوبت گیری به خود من پیغام خصوصی بدید و من لیست اولیه را تا پایان این هفته میذارم توی پست اول
7-لطفاً این رو در نظر داشته باشید باید اون قدر فعالیت داشته باشید توی سایت که بشه درموردتون نظر داد.

در آخر هم بگم که اینجا قصد ارضای حس کنجکاوی ما نسبت به تصور دیگران از خودمونه. No Judgement :-b

آخرین ویرایش:

hanita.ard

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
....
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
قزوین
رشته دانشگاه
شیمی محض
یه پست گذاشتید توی تاپیک حجاب را میخواهم/نمیخواهم چون... در مورد یکی از دوستاتون
حس کردم باید مهربون و غیرتی باشید میخواستید برید یارو رو بزنید فک کنم
فکر کنم شعر میخونید
از روی استیکرایی ک میزارید فکر کنم همش لبخند میزنید و این حرفا
فکر میکنم خلاقید
همین دیگه ....

• شروع کننده موضوع

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
یه پست گذاشتید توی تاپیک حجاب را میخواهم/نمیخواهم چون... در مورد یکی از دوستاتون
فکر کنم شعر میخونید
فکر میکنم خلاقید
همین دیگه ....
ممنون بابت حرفاتون ولی اینجا قراره به همه ابعاد خوب و بد توجه بشه و تعارف نداشته باشیم. من خیلی بیشتر از اون درباره ابعاد تاریکم گفتم. فکر کنم مطالعه تاپیک قبلی کمک کنه.
http://www.sampadia.com/forum/threads/109882/

اُمـــــــیـــــــــد :)

کاربر خیلی حرفه ای
نام مرکز سمپاد
ش.د.غ یکم
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
سه ماه المپ نجوم خوندم
رشته دانشگاه
مهندس کامپیوتر
سلام
از نظر من یه آدم لاغر و عینکی و متفکر طور هستی ک عاشق تنهاییشه ،

طبق پستی ک در مورد کینه و اینا گذاشتی ب نظرم آدمی هستی ک زیاد می بخشی ، اما وقتی شور از مزه در اومد نمیتونی ببخشی ، مثل خودم

دیگه ، خودت هم ک گفتی از داداشم متنفرم و اینا !

تو من رو یاد یکی از بچه های مدرسه میندازی ، مظلوم و کم حرف و تا حدودی خلاق بود . هیچ وقت باهش هم کلاس نبودم ولی ب خاطر گل قشنگی ک یه بار یادمه زد تو فوتبال ، باهش یه ذره صمیمی شدم .

آخرین ویرایش:
  • شروع کننده موضوع

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
خب اینم لیست بیست و یک نفر اول. توجه شه که هرکس یک هفته سیبل تصورات شماست. پس از خودتون پذیرایی کنید. (;

@Nemesys
@hanita.ard
@؟ ِ آینده
@Leopard
@Anee

@erfaWn
@فاطیما
@rezchit
@Amir R
@"Saleh"
@YasinMahdizadeh
@شکیبـآ
@ats
@Radikal_2002
@AraSh.HaShemi
@sajad-mh
@*Mahsa*
@iarsham
@Flying_girl
@meysam.a
@najmeh_abl
پ.ن. ظرفیت این تاپیک نهایتا 21 نفره. بقیه دوستان در تاپیک ششم از این سری قرار میگیرند.

آخرین ویرایش:
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روان شناسی
نمیشناسمت اما به نظرم دلت میخواد در عین اینکه خودتی و نمیخوای به چیز دیگه ای تظاهر بکنی توجه جلب کنی . (اصلا منظور بدی ندارم ، هر کس ،هر کس به یه شکل میخواد توجه جلب کنه ) و روی ویژگی های خودت به این منظور تاکید میکنی (منم اینطورم) . چون دوست داری بخاطر ویژگی هات بهت توجه بشه و نه هیچ چیز دیگه . شاید به ویژگی هات توجه کمی شده و کسی نشناخدتت دوست داری آدما بیشتر بشناسنت.

فاطیما

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Esf
سال فارغ التحصیلی
99
شدیدا عاشق هستین!
در اینکه اهل شعر و شاعری هستین شکی نیست!
یه وقتایی بی منطق حرف میزنین!
دوست دارین حرف حرف خودتون باشه فکر کنم!
مهربون هستین و اگه کسی ازتون کمک بخواد و در توانتون باشه،دریغ نمیکنین!
خودتون رو درگیر ناراحتی های بقیه نمی کنین تا ازتون کمک نگیرن!
یه وقتایی هیولا بد درونتون وارد بازی میشه به قول خودتون که این اصلا خوب نیست!

erfaWn

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
لاهیجان
به نظرم آدم مهربونی هستی ... ترکیب منطق و احساس ولی احساس تو جاهایی غلبه داره
از رشتت اینطور حس میکنم به کارهای فنی علاقه داری
اهل تعاملی ... بهت نمیخوره خجالتی باشی ...
همونطور که فاطمه گفت ادبیات دوست داری ..

شکیبـآ

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
مثلا قدِ حدود 177 اینا و وزنم 63 و این حدودا و کمی هم بیبی فیس:D
به نظرم دلت میخواد در عین اینکه خودتی و نمیخوای به چیز دیگه ای تظاهر بکنی توجه جلب کنی
با اینم موافقم
مهربون و حساسید تو خونه به مامانتون کمک میکنید ازینایی هستید که خیلی سربه زیر و خوبند :)اهل مطالعه و موسیقی خیالپرداز هم هستید و به محیط زیست احترام میذارید (: |)
اگه هم درست نیست چون تا چند وقت پیش فکر میکردم دخترید : |

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
دوست دار حیوانات(عکس پروفایل)
ضدعرب(یکی از پستاتون.فکر کنم یه بیت شعر بود)
منطقی و بدون تعصبات زائد(در کل اینو برداشت کردم)
زیاد خشک نیستید و عواطفتون خودشونو نشون میدن(بانگ ها+عکس پروفایل)
زبانتون خوبه(پستتون تو تاپیک آب بازی)

پ.ن بی ربط: دوستان تبصره 1 رو در نظر داشته باشید :/

اُمـــــــیـــــــــد :)

کاربر خیلی حرفه ای
نام مرکز سمپاد
ش.د.غ یکم
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
سه ماه المپ نجوم خوندم
رشته دانشگاه
مهندس کامپیوتر
پاک شد
حق با شماست.

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: fteh
  • شروع کننده موضوع

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine
خب خب به نظر من اصلا آدم کم حرفی نیستی... شاید حتی خیلی راحت حرفتو به طرف مقابل بزنی و..
از اون دسته از آدمایی هستی که راحت با بقیه میتونن ارتباط برقرار کنن...
آدم حساسی میتونی باشی حتی... ولی از اونایی که در هر صورت روحیه خیلی قوی‌ای دارن و خودشون رو نمیبازن و...
حس میکنم باید شخصیت مهربون طوری داشته باشی

آرشا

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرز ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
هوم ویس هم داده بودی درسته:-¿
ب نظرم فوق العاده حساس هستی ولی تو رفتارت نمی خوای اینو نشون بدی . ی نقاب شاد داری . آدم پایه ای هستی بنظرم .
از اون دسته ای هستی ب نظرم ک میشه روت خیلی حساب کرد .

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
یه آدم قد بلند که عینکی هم نیست. مقتدرانه و محکم راه میره و سر راه ش به همه سلام میکنه.موهاش همیشه مرتبه. پیرهنشم همیشه اتو داره. و عاشق کتونیه.
زود عصبانی نمیشه ، همیشه میخنده ، ساده میگیره و از لحظاتش لذت میبره. درد زیادد داره ولی توی خودش میریزه و کمتر پیش میاد سفره ی دلش جلوی کسی باز بشه. میتونه خوب برنامه بریزه و اراده ی خوبی داره. ولی بعضی وقتا کسل و کم حوصله میشه از زندگیش.

:| :))

AraSh.HaShemi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Tehran Polytechnic / University of Naples federico II
رشته دانشگاه
B.Sc. Mechanical Eng / M.Sc. Autonomous Vehicle Eng
تلگرام
اینستاگرام
یک دستگاه پسر بیبی فیس ک تا مدت ها فکر میکردم دختری
ادم عاقل و منطقی هستی
اروم و خونسردی
حس میکنم تاحالا دورموتور ماشینت موقع رانندگی بالا 2500 نرفته :))

G.MM

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
University of Paris-Saclay
رشته دانشگاه
Integrative Biology and Animal Physiology
تلگرام
اینستاگرام
اممم... يك شخصيت آروم داري كه خيلي اهل دعوا نيست
ميتوني احساساتي باشي ولي بيشتر سعي داري برون گرا نباشي
كول و پايه هستي
و در آخر هم فك كنم بشه موقع سختي روت حساب كرد

• شروع کننده موضوع

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
4- بعد از پایان نوبت هر شخص، فرد در یک پست نهایت دو پست میاد تصورات رو جمع بندی می‌کنه اگه درسته تأیید می‌کنه اگه نیاز به اصلاح داره، اصلاح می‌کنه و اگه غلطه میاد و میگه چرا غلطه و از جواب های تک کلمه ای پرهیز می کند!
خب فرصت من تموم شده و باید نظراتتونو جمعبندی کنم. قبل از اون از همه تون تشکر میکنم برای همکاریتون.
فکر کنم شعر میخونید
فکر میکنم خلاقید
همین دیگه ....
اون فرد یه فرد خاص بود برام ولی من کلا روی هرکس که ذره ای بهش علاقه داشته باشم یا بهم نزدیک باشه خیلی حساسم. من عاشق شعرم خصوصا کلاسیک. شعر نو هم اگه خیلی خوب باشه دوست دارم. اون استیکرا رو کودک درونم میذاره که گاهی شیطنت میکنه. من بیرون یه مدته که خیلی عوض شده. درباره خلاقیت هم باید بگم که خیلی دوست داشتم هنر بخونم یا ادبیات اما نشد. به جاش سعی میکنم حرفامو از راههای مختلف بگم.
سلام
از نظر من یه آدم لاغر و عینکی و متفکر طور هستی ک عاشق تنهاییشه ،

طبق پستی ک در مورد کینه و اینا گذاشتی ب نظرم آدمی هستی ک زیاد می بخشی ، اما وقتی شور از مزه در اومد نمیتونی ببخشی ، مثل خودم

دیگه ، خودت هم ک گفتی از داداشم متنفرم و اینا !

تو من رو یاد یکی از بچه های مدرسه میندازی ، مظلوم و کم حرف و تا حدودی خلاق بود . هیچ وقت باهش هم کلاس نبودم ولی ب خاطر گل قشنگی ک یه بار یادمه زد تو فوتبال ، باهش یه ذره صمیمی شدم .
من لاغر نیستم. از قضا یکم ایربگ هم دارم ولی نه خیلی. BMIم که میگه مناسبه. عینکی ام از نوع خرابش (یجورایی کورم:-"). من قبلی پسری بود که صبح تا شب مینشست پای فیلم و سریال و کتاب و گیم(خصوصا گیم) ولی از پنج ماه پیش تا الآن با آدمهایی آشنا شدم که معنی جدیدی به زندگیم دادن و منو تبدیل به یه آدم اجتماعی کرد که توی این مدت 40% طهرونو گشته (به علت نداشتن ماشین و مشغله درسی البته). من حافظه عجیبی دارم. شاید کتابی که توی پنج سالگی خوندم رو یادم باشه اما شام دیشبمو نه. به همین دلیل من خاطرات بدمو از ذهنم حذف میکنم تا جایی که نوار زندگی من پر از سوراخه. بهمین دلیل توی بازی جرئت و حقیقت واقعا نمیتونم از گذشته م بگم. بعضی آدمها هم با همین سوراخهای نوار از ذهن من پاک میشن.
بله از داداشم بخاطر ناراحتیای روحی که بهم میده و دهن گشادش متنفرم ولی اگه کسی نگاه چپ بهش کنه زنده ش نمیذارم. بجاش عاشق خواهرکوچولوی 9 سالمم.x:
مظلوم سعی میکنم نباشم و هرجا ظلمی بهم شد خیلی محکم جواب دادم و خیلی ضربه خوردم. اگه یجا به غرورم ضربه بخوره خیلی محکم جواب میدم یا بلافاصله محل رو ترک میکنم. کم حرف هم تا زمانیکه باهات صمیمی نشم. شروع کنم به حرافی تا شب گیرمی : )
نمیشناسمت اما به نظرم دلت میخواد در عین اینکه خودتی و نمیخوای به چیز دیگه ای تظاهر بکنی توجه جلب کنی . (اصلا منظور بدی ندارم ، هر کس ،هر کس به یه شکل میخواد توجه جلب کنه ) و روی ویژگی های خودت به این منظور تاکید میکنی (منم اینطورم) . چون دوست داری بخاطر ویژگی هات بهت توجه بشه و نه هیچ چیز دیگه . شاید به ویژگی هات توجه کمی شده و کسی نشناخدتت دوست داری آدما بیشتر بشناسنت.
تا حالا بخاطر داشته هام به کسی پز ندادم ولی بخاطر کسی که هستم سعی میکنم به خودم افتخار کنم و اگه کسی تواناییهامو دست کم بگیره خیلی ناراحت میشم. تظاهر به کاری نکردم و همه خودم رو در معرض بقیه میذارم. درباره شخصیتم دروغ نمیگم ولی اگه دروغ هم بگم سعی میکنم خودمو اونجوری کنم تا راست بشه(این تکنیک رو از مامانم یاد گرفتم:))) فکر میکنم هر آدمی میل به کشف کردن و کشف شدن داشته باشه.
شدیدا عاشق هستین!
در اینکه اهل شعر و شاعری هستین شکی نیست!
یه وقتایی بی منطق حرف میزنین!
دوست دارین حرف حرف خودتون باشه فکر کنم!
مهربون هستین و اگه کسی ازتون کمک بخواد و در توانتون باشه،دریغ نمیکنین!
خودتون رو درگیر ناراحتی های بقیه نمی کنین تا ازتون کمک نگیرن!
یه وقتایی هیولا بد درونتون وارد بازی میشه به قول خودتون که این اصلا خوب نیست!
گر عاشق دلداری ور سوختهٔ یاری/بی نام و نشان می‌رو زین نام و نشان تا کی
منطق خیلی جاهای زندگیم کم آورده. مثلا در همین مورد اول...
من هرجا حق تصمیم گیری داشته باشم ازش نهایت استفاده رو میبرم ولی هیچوقت خودرای نبودم. پای نظر خودم سفت وایمیستم ولی اگه کسی با دلیل باهام حرف بزنه نظرشو درنظر میگیرم. مثلا درمورد همین انتخابات اخیر با همه حرف زدم و خواستم منو قانع کنند تا در نهایت نظرمو عوض کردند.
اگر کسی کمک بخواد و قبول کنم از هیچ کمکی براش دریغ نمیکنم و شدیدا خودمو درگیر اون میکنم چون منو مسئول قرار داده. بهمین خاطر خیلی کم مسئولیت قبول میکنم اما مسئولیت پذیرم.
هیولای درون من موجود وحشتناکیه. یکبار بیدار شده و تمام زندگیمو نابود کرده و منو مجبور کرده همه چیزم، حتی شخصیتمو از اول بسازم. این اواخر هم زوزه هایی میکشه که منو ترسونده. چون از قلب شکسته آدما تغذیه میکنه و رحمی نداره.:-s

آخرین ویرایش:
  • شروع کننده موضوع

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
به نظرم آدم مهربونی هستی ... ترکیب منطق و احساس ولی احساس تو جاهایی غلبه داره
از رشتت اینطور حس میکنم به کارهای فنی علاقه داری
اهل تعاملی ... بهت نمیخوره خجالتی باشی ...
همونطور که فاطمه گفت ادبیات دوست داری ..
احساسم همیشه اولویت اولمه به حدی که همین اواخر علیه منطقم کودتا کرد و کنترل رو به دست گرفت. الآن هم منطقم در تبعیده...
من عاشق جنب و جوشم... یجورایی هایپراکتیوم. قبلا خیلی کم رو بودم اما جدیدا خیلی بهتر با مردم گرم میگیرم. شاید حتی خیلی...:-"
به نظر میاد صادق باشی،جوش بیاری بعضی اوقات،کم حرف،مظلوم،صلح طلب
صادق نیستم ولی سعی میکنم خیلی دروغ نگم مگر در مواقعی که بیارزه. جوشی نیستم ولی عصبانیتم خطرناکه... صلح طلب هم هستم چون از خشونت بیزارم... "دنیا نیرزد آن که پریشان کنی دلی..."
مثلا قدِ حدود 177 اینا و وزنم 63 و این حدودا و کمی هم بیبی فیس:D
مهربون و حساسید تو خونه به مامانتون کمک میکنید ازینایی هستید که خیلی سربه زیر و خوبند :)اهل مطالعه و موسیقی خیالپرداز هم هستید و به محیط زیست احترام میذارید (: |)
اگه هم درست نیست چون تا چند وقت پیش فکر میکردم دخترید : |
قدم 176 و وزنم 73 (nice guess on the height) و خیلی کم بیبی فیس
عاشق آشپزی ام ولی از ظرف شستن متنفرم. بخاطر وسواسم کار کم دستم میدن چون مثلا 35 دقیقه طول میکشه تا یه پیرهن رو اتو کنم:)
عاشق مطالعه هرچیزی... خصوصا رمان سای فای و فانتزی...
عاشق موسیقی تقریبا هرسبکی ولی بیشتر پاپ و کانتری و سنتی. خواننده محبوبم هم تیلر سوئیفت
دروصف خیالپردازیم همین بس که دنیایی موازی با دنیای خودم داشتم که گاهی اصلا نمیتونستم مطمئن باشم خیاله یا واقعیت. حتی یه فرفره هم نداشتم که بچرخونم تا مطمئنم کنه:)
آخریه هم کاملا درسته. من عاشق طبیعت و حیوونام و قبل از کنکور هم به فکر این بودم همه چیزو بذارم کنار و یه backpacker شم بزنم به دل طبیعت که نشد :(
دوست دار حیوانات(عکس پروفایل)
ضدعرب(یکی از پستاتون.فکر کنم یه بیت شعر بود)
منطقی و بدون تعصبات زائد(در کل اینو برداشت کردم)
زیاد خشک نیستید و عواطفتون خودشونو نشون میدن(بانگ ها+عکس پروفایل)
زبانتون خوبه(پستتون تو تاپیک آب بازی)

پ.ن بی ربط: دوستان تبصره 1 رو در نظر داشته باشید :/
من ضدعرب نیستم. توی اون پست هم بی منطقی اون فتوادهنده اعصابمو به هم ریخت و تند رفتم. متاسفم که این به ذهنتون اومد. من یکی از بهترین دوستام عرب اهوازه و یه فرد خیلی خاص توی زندگیم عربه. توی اون پست یاد رفتار اعراب جاهلی در طول تاریخ و عقب انداختن خیلی چیزها افتادم و "دامنم از کف برفت"
درباره منطق هم گفتم:-". تعصبات هم کنار گذاشتم تا راحت بتونم بحث کنم و درست قضاوت کنم. اینجوری آدمها رو راحتتر قبول میکنم.
اصلا خشک نیستم و جالبه که مامانم بهم میگه ربات:|. اما من چون ربات دوست دارم خوشم میاد(;
ممنونم... اما کدومشو میگی؟ عربی رو که به حد مسافرت رفتن میدونم. انگلیسی هم اونقدری بلدم که بتونم درسش بدم. فرانسه هم یه سالی هس دارم میخونم ایشالا زود تموم شه :D
پ.ن. ممنون از پ.ن.
خب خب به نظر من اصلا آدم کم حرفی نیستی... شاید حتی خیلی راحت حرفتو به طرف مقابل بزنی و..
از اون دسته از آدمایی هستی که راحت با بقیه میتونن ارتباط برقرار کنن...
آدم حساسی میتونی باشی حتی... ولی از اونایی که در هر صورت روحیه خیلی قوی‌ای دارن و خودشون رو نمیبازن و...
حس میکنم باید شخصیت مهربون طوری داشته باشی
خب من به رک بودنم مشهورم. اکثرا بخاطر گفتن حقیقت تبدیل به "بَده" میشم. اما بهتر از اینه که به کسی حس دروغین بدم. مثل امید دروغ که از خود درد بدتره. بخاطر همین هیچوقت امید واهی به کسی نمیدم چون خودم بدجوری زخمشو خوردم...
ارتباط برقرار کردنم توی بخش اولیه ش یکم مشکل داره. ینی اعتمادبنفس شروع رو ندارم:((. کلا چون اگه یه کاری رو شروع کنم تا آخر آخرش میرم خیلی سخت قدم اولو برمیدارم ولی بجاش خیلی سخت متوقف میشم.
روحیه م رو نمیدونم ولی امید خیلی زیادی دارم. به همه چیز. الزاما درست نیست اما اکثرا نتیجه خوبی داره...(;
هوم ویس هم داده بودی درسته:-¿
ب نظرم فوق العاده حساس هستی ولی تو رفتارت نمی خوای اینو نشون بدی . ی نقاب شاد داری . آدم پایه ای هستی بنظرم .
از اون دسته ای هستی ب نظرم ک میشه روت خیلی حساب کرد .
آره
بیش از حد حساسم و ناراحت میشم و به طرف مقابلم هم میگم و نشون میدم ولی قهر نمیکنم. اما اگه بلافاصله نگم یعنی باید حواسش به خودش باشه. یه نقاب شاد دارم که داره میشکنه. چنتا ترک خورده. ولی برای اطرافیانم نگهش میدارم. پایه؟ فک کنم خیلی... درمقابل هر پیشنهادی بازم.>:D< (البته در محدوده خط قرمزام)
سعی میکنم باشم.8->
یه آدم قد بلند که عینکی هم نیست. مقتدرانه و محکم راه میره و سر راه ش به همه سلام میکنه.موهاش همیشه مرتبه. پیرهنشم همیشه اتو داره. و عاشق کتونیه.
زود عصبانی نمیشه ، همیشه میخنده ، ساده میگیره و از لحظاتش لذت میبره. درد زیادد داره ولی توی خودش میریزه و کمتر پیش میاد سفره ی دلش جلوی کسی باز بشه. میتونه خوب برنامه بریزه و اراده ی خوبی داره. ولی بعضی وقتا کسل و کم حوصله میشه از زندگیش.

:| :))
بلندم. عینکیم. سریع و محکم راه میرم و بین موانع ویراژ میدم.به همه سلام میکنم.موهام همیشه یه هم ریختهس (خودم میگم همون آشفته همیشگی). اتو نداره لباسام:((. کلا تیپم اسپورته (ورزش نمیکنم اما...:)))
بقیه ش کاملا درسته... چقد منو خوب میشناسی:O
یک دستگاه پسر بیبی فیس ک تا مدت ها فکر میکردم دختری
ادم عاقل و منطقی هستی
اروم و خونسردی
حس میکنم تاحالا دورموتور ماشینت موقع رانندگی بالا 2500 نرفته :))
چرا خب؟:|
شاید... ولی دور موتورم بالا هم رفته... یعنی خیلیا...
اممم... يك شخصيت آروم داري كه خيلي اهل دعوا نيست
ميتوني احساساتي باشي ولي بيشتر سعي داري برون گرا نباشي
كول و پايه هستي
و در آخر هم فك كنم بشه موقع سختي روت حساب كرد
آره از دعوا متنفرم
درونگرام ولی اگه بخوام برونگرا باشم خیلی برونگرا میشم... دیدی که...(;
فکر کنم... دوستام که منو تو جمع خودشون قبول کردن. پس میشه امیدوار بود:-"
نمیدونم. ولی قول میدم که موقع سختیا پشت کسیو خالی نکنم ^_^

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا