• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تصور ما از کاربران [سری 5]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nemesys
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا موافقید که هر هفته دو نفر بررسی شوند تا زودتر نوبت به بقیه هم برسد؟

• بله

رای‌ها: 27 96.4%
  • نه

رای‌ها: 1 3.6%

• رای‌دهندگان
    28
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
این یه تاپیک قدیمی و جالب بود که توی انجمن روانشناسی دیدمش. بنظرم اومد که باید زنده ش کرد. پس با اجازه از @lab0o شروع میکنیم.
کسایی که کنجکاون بدونن بقیه از رفتار مجازیشون چه برداشتی درباره شخصیتشون و ظاهرشون دارند توی پ.خ. تمایلشون رو اعلام کنند تا بحث ادامه پیدا کنه.
برای شروع هم از خودم @Nemesys شروع میکنم. پس منو آماج برداشتهاتون قرار بدید.
البته این کار قوانینی داره که رسم دوره های قبل تاپیکه که مستقیما کپی میکنم:
1- شما برای هر کدوم از تصوراتی که درباره‌ی فردی که نوبتش هست می‌دهید باید همراه دلیل و استناد باشه(استناد به پست های وی، پروفایلش، بانگش، و حتّی خارج از محیط سایت) در واقع باید بگید که چرا همچین تصوری دارید.
2- سعی کنید از کلی گویی پرهیز کنید مثلاً گفتن این که تو خیلی مهربونی.
3- سعی کنید بیشتر درباره شخصیت و مسائل مربوط به روان شناسی فرد صحبت کنید.
4- بعد از پایان نوبت هر شخص، فرد در یک پست نهایت دو پست میاد تصورات رو جمع بندی می‌کنه اگه درسته تأیید می‌کنه اگه نیاز به اصلاح داره، اصلاح می‌کنه و اگه غلطه میاد و میگه چرا غلطه و از جواب های تک کلمه ای پرهیز می کند!
5- هر فرد یک هفته فرصت داره.
6- برای نوبت گیری به خود من پیغام خصوصی بدید و من لیست اولیه را تا پایان این هفته میذارم توی پست اول
7-لطفاً این رو در نظر داشته باشید باید اون قدر فعالیت داشته باشید توی سایت که بشه درموردتون نظر داد.

در آخر هم بگم که اینجا قصد ارضای حس کنجکاوی ما نسبت به تصور دیگران از خودمونه. No Judgement :-b

آخرین ویرایش:
یه پست گذاشتید توی تاپیک حجاب را میخواهم/نمیخواهم چون... در مورد یکی از دوستاتون
حس کردم باید مهربون و غیرتی باشید میخواستید برید یارو رو بزنید فک کنم
فکر کنم شعر میخونید
از روی استیکرایی ک میزارید فکر کنم همش لبخند میزنید و این حرفا
فکر میکنم خلاقید
همین دیگه ....

یه پست گذاشتید توی تاپیک حجاب را میخواهم/نمیخواهم چون... در مورد یکی از دوستاتون
حس کردم باید مهربون و غیرتی باشید میخواستید برید یارو رو بزنید فک کنم
فکر کنم شعر میخونید
از روی استیکرایی ک میزارید فکر کنم همش لبخند میزنید و این حرفا
فکر میکنم خلاقید
همین دیگه ....
ممنون بابت حرفاتون ولی اینجا قراره به همه ابعاد خوب و بد توجه بشه و تعارف نداشته باشیم. من خیلی بیشتر از اون درباره ابعاد تاریکم گفتم. فکر کنم مطالعه تاپیک قبلی کمک کنه.
http://www.sampadia.com/forum/threads/109882/

سلام
از نظر من یه آدم لاغر و عینکی و متفکر طور هستی ک عاشق تنهاییشه ،

طبق پستی ک در مورد کینه و اینا گذاشتی ب نظرم آدمی هستی ک زیاد می بخشی ، اما وقتی شور از مزه در اومد نمیتونی ببخشی ، مثل خودم

دیگه ، خودت هم ک گفتی از داداشم متنفرم و اینا !

تو من رو یاد یکی از بچه های مدرسه میندازی ، مظلوم و کم حرف و تا حدودی خلاق بود . هیچ وقت باهش هم کلاس نبودم ولی ب خاطر گل قشنگی ک یه بار یادمه زد تو فوتبال ، باهش یه ذره صمیمی شدم .

آخرین ویرایش:
خب اینم لیست بیست و یک نفر اول. توجه شه که هرکس یک هفته سیبل تصورات شماست. پس از خودتون پذیرایی کنید. ;)

@Nemesys
@hanita.ard
@؟ ِ آینده
@Leopard
@Anee

@erfaWn
@فاطیما
@rezchit
@Amir R
@"Saleh"
@YasinMahdizadeh
@شکیبـآ
@ats
@Radikal_2002
@AraSh.HaShemi
@sajad-mh
@*Mahsa*
@iarsham
@Flying_girl
@meysam.a
@najmeh_abl
پ.ن. ظرفیت این تاپیک نهایتا 21 نفره. بقیه دوستان در تاپیک ششم از این سری قرار میگیرند.

آخرین ویرایش:
نمیشناسمت اما به نظرم دلت میخواد در عین اینکه خودتی و نمیخوای به چیز دیگه ای تظاهر بکنی توجه جلب کنی . (اصلا منظور بدی ندارم ، هر کس ،هر کس به یه شکل میخواد توجه جلب کنه ) و روی ویژگی های خودت به این منظور تاکید میکنی (منم اینطورم) . چون دوست داری بخاطر ویژگی هات بهت توجه بشه و نه هیچ چیز دیگه . شاید به ویژگی هات توجه کمی شده و کسی نشناخدتت دوست داری آدما بیشتر بشناسنت.

شدیدا عاشق هستین!
در اینکه اهل شعر و شاعری هستین شکی نیست!
یه وقتایی بی منطق حرف میزنین!
دوست دارین حرف حرف خودتون باشه فکر کنم!
مهربون هستین و اگه کسی ازتون کمک بخواد و در توانتون باشه،دریغ نمیکنین!
خودتون رو درگیر ناراحتی های بقیه نمی کنین تا ازتون کمک نگیرن!
یه وقتایی هیولا بد درونتون وارد بازی میشه به قول خودتون که این اصلا خوب نیست!

به نظرم آدم مهربونی هستی ... ترکیب منطق و احساس ولی احساس تو جاهایی غلبه داره
از رشتت اینطور حس میکنم به کارهای فنی علاقه داری
اهل تعاملی ... بهت نمیخوره خجالتی باشی ...
همونطور که فاطمه گفت ادبیات دوست داری ..

مثلا قدِ حدود 177 اینا و وزنم 63 و این حدودا و کمی هم بیبی فیس:D
به نظرم دلت میخواد در عین اینکه خودتی و نمیخوای به چیز دیگه ای تظاهر بکنی توجه جلب کنی
با اینم موافقم
مهربون و حساسید تو خونه به مامانتون کمک میکنید ازینایی هستید که خیلی سربه زیر و خوبند :)اهل مطالعه و موسیقی خیالپرداز هم هستید و به محیط زیست احترام میذارید (: |)
اگه هم درست نیست چون تا چند وقت پیش فکر میکردم دخترید : |

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا