خب طبق نظرسنجی و رای قاطع 100% از این به بعد هر هفته دونفر بررسی میشن. من معذرت میخوام که هفته اول همش در اختیار من بود. به تلافی اون هر دو شرکت کننده یک هفته وقت دارن. یعنی همزمان انجام میشه.
پس برای اینکه مشخص بشه برای هرکس نظر میدید با @ مشخص کنید.
و اما شرکت کنندگان این هفته: @hanita.ard @؟ ِ آینده
از خودتون پذیرایی کنید.
پ.ن. لیست آپدیت شده. یکبار دیگه بخونیدش.
پ.ن.پ.ن. لطفا قوانین رو هم یکبار دیگه بخونید. :)
@hanita.ard
استعداد هنری خوبی داره.
یَک مقداری خصوصیات پسرونه داره چند بار گفته مثلا با لگد یا مشت زده از دهن یکی
هیپ هاپ دوست.
برخلاف حرفی که میزنه، نسبتا مغروره(نه از نوع منفی. میشه گفت عزت نفس بالا).
از درون آدمِ جدی ای هستش. ولی از بیرون از اون بگو بخنداست.
همین دیگه @؟ ِ آینده
منطقیه و به فلسفه هم علاقه داره.
با نظام رابطه خوبی نداره سکولار طلب هم هست
نسبتا آدم شادیه.
is bursting with اعتماد به نفس!
همین دیگه
@hanita.ard
یه دختر به شدت شاد که غماش رو تو خودش میریزه و خودش رو شاد نشون میده...از این لحاظ بازیگر خوبی هستی
پایه همه جور شیطنتی هستی...خیلی شیطونی
روحیه خشنی داری ولی خشن نیستی...بر عکس به شدت روحیه آسیب پذیری داری
خیلی خوب میتونی آدما رو درک کنی...روانشناس میتونی بشی
به چیزی وابسته نمیشی...حتی عزیز ترین کسات
هیپ هاپ دوست داری...آها...از حامد همایونم متنفری!
نقاشی هات خیلی خوبن...خودتم میدونی
فکر میکنم به دونستن علاقه داره اما موضوعات مورد فکر قرار گرفته ش محدوده ، منابع فکرش محدوده و نمیتونه درست و باز و بدون پیش فرض های بعضا غیرمفید فکر کنه (استناد بیش از حد به کتاب های درسی) و همینطور فکر میکنم که خودش متوجه این نمیشه . این باعث شده به نظرم آدم تک بعدی ای بیاد (نه کاملا و زیاد) . گاهی دچار تناقض میشه . شور و هیجان انقلابی داره ((: میتونه جزو انقلاب کننده های بعدی باشه
@hanita.ard
بعضی خصوصیاتت شبیه خودمه.
هیپ هاپ و رپ و ... دوست داری. هنر دوستی. درون گرا هستی و مشکلاتت رو به بقیه نمیگی. من خیلی استعداد ندارم همینشن خیلی زور زدم. @؟ ِ آینده
آینده نگر
پر تلاش ولی خرخون نه.
دنبال علاقت میری.
از سیستم آموزش پرورش بدت میاد.
همین دیگه.
@hanita.ard
از مشت و لگد انگار زیاد استفاده میکنیدر عین حال خیلی احساسی هستی فکر کنم .چون خوب نقاشی میکنی تمرکزتم باید خوب باشه @؟ ِ آینده
زیاد نمیشناسمت ولی خرخونی باتوجه به این که شب قبل امتحان ادبیات گفتی من هرسه پایه رو مرور کردم
احساسی هم هستی فکرکنم
@؟ ِ آینده
خب :)
تو ذهنم یه دختر قدبلندِ لاغره(مثلِ عکس پروفایلش)-لباسای خانومانه میپوشه-ازون دخترای خوب تو خونست- مهربونه اما نشون نمیده-خیلی علاقمند به اینکه مفید باشه برای مردم و جامعه-اهل فیلم و اینا نیست و بیشتر ترجیح میده یه هنریو دنبال کنه-رُک حرفشو میزنه-آشپز خیلی خوبیه-احساسیه اما روی منطقیشو بیشتر نشون میده-درسخون و بااستعداد :)