- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ری
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- پلی تکنیک
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
عههه صندلی هم گذاشتن برات که دکتر
تبریکات مجدد
تبریکات مجدد
منم دیگه الان پشت کنکوری محسوب می شم سعی می کنم خودم رو کنترل کنم اما چیزی که بعضی وقتا حالم رو بد می کنه اینه که نکنه سر جلسه حالم بد بشه کنکورم رو بد بدم کنکور امسال اصن استرس نداشتم و خب البته اونقدر هم واسش تلاش نکردم و استرس نبودش طبیعتن! حالا واقعن بعضی وقتا این ترس باهامه! به نظرتون چیکار کنم؟ می دونم ترس مزخرفی هست اما گفتم شاید شما هم تجربه ای ازش داشته باشید ممنون.سلام
بله من پشت کنکور بودم
پشت کنکور انچنان هم که ازش حرف میزنن سخت نیست و من خیلی بیشتر سال پیش دانشگاهیم تفریح داشتم!
تو این به سال کلی تو ساز زدنم پیشرفت کردم و کلی شعر حفظ کردم! سال پشت کنکور خیلی زمان داری و خب نیازی هم نیست که همه ی این زمان رو درس بخونی!فقط باید تفریحاتت به درس هات لطمه نزنه.من موسیقی خیلی دوست دارم و خب اوقات بیکاریم موسیقی گوش میکردم!نکته مهم اینه که حتما حتما گوشیتونو برداریدچون واقعا مخربه!من گاها با گوشی پدرم میومدم تو سمپادیا!
برای زیست من ای کیو تست میزدم!تو زیست باید لِم سوالات دستتون بیاد!خواندن درست زیست یه چیزه و مهارت تست زیست یه چیز دیگه است.خیلی از دوستام زیست رو خیلی خوب بلدن اما تو تست هاش می مونن !چون اینکه مهارت کافی برای تست زیست رو ندارن!مهارت کافی هم با تست زیاد کار کردن به دست میاد.وقتی که تست زیست حل میکنی باید اینقدر رو کتاب ها تسلط داشته باشی که در عین حال همه اش تو ذهنت باشه چون سوالات زیست واقعا ترکیبی شده و نیاز به تسلط خیلی بالا بر کتاب هاست.
تا میتونید زیست رو مرور کنید .متنش رو بخونید هر چی بیشتر بهتر.خیلی خیلی متن در زیست مهمه.جزوه معلم ها و درسنامه کتاب ها فقط برای یاد گیریه یعنی وقتی مطالب رو یاد گرفتید دیگه بهشون احتیاج ندارید و شروع کنید کاملا نکته به نکته متن رو خوندن و تا اونجایی که میشه با مرور های زیاد حفظ کردنشون!
سلام و دوصد درود بر شماسلام و تبریکات فراوان :)
میدونستی خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم انقد رتبت خوب شده؟ [دورادور stalk میکردمت ]
اگه سخت نیست گفتنش واست میشه بگی چیشد که پشت کنکور موندی؟
به کنکوریا چه توصیه ای داری؟ [خصوصا از نوع المپیادی اسبق]
خیلی ممنون خیلی ممنون خانم دکترعع
ب جمعمون خوش اومدی اقای دکتر !
سینا سینا ، روله خیلی بیمعرفتی این همه بعد کنکور حرف زدیم گفتم نگران نباش. یه خبر به من ندادی.
باید رتبهتو الان تو تاپیک ببینم ؟
بعد ۶ سال یکی دو تا اسپم میشه داد دیگه؟
سلام خیلی ممنونسلام
تبریک میگم بهتون
برای ریاضی و فیزیک چند ساعت در روز وقت میزاشتین ؟
و اینکه روش خوندنتون چی بود برای این دوتا درس
برای عربی چه کتابیو معرفی میکنین؟
سلام خیلی ممنونسلام
تبریک میگم بهتون
برای ریاضی و فیزیک چند ساعت در روز وقت میزاشتین ؟
و اینکه روش خوندنتون چی بود برای این دوتا درس
برای عربی چه کتابیو معرفی میکنین؟
ای باباعههه صندلی هم گذاشتن برات که دکتر
تبریکات مجدد
سلامتبریک
نرسیدن به ازمون های کانون باعث شده حس مضخرفی نسبت ب ازمون و مدل خوندنم پیدا کنم.بالتبع اینکه نمیرسم ترازمو میاره پایین و خب تو شرایطی هسم که همی دور و بر تراز بالای هفت هزار دارن.کلا این ک ترازم بالانمیاد رفته رو مخمیکمی از قضیه ی با غم انگیزترین حالت ازمون چ کنیم توضیح بده لطفا
برای فیزیک روشتون چی بود؟
هم چنین ادبیات
پیشاپیش ممنون از وقتی که برای پاسخ دادن ب سوالام میذارین:)
سلاو
عاقا ما خط و نشونامونو قبلا كشيديم
اون كنارا مختصر تبريكي هم گفتيم
عربي رو دقيق توضيح بده چه كردي
+همش ترجمس ترجمه بلد باش
خب چگونهههه؟
منابع عربيت چي بود؟
چقد در هفته تقريبي بذارم به يه درصد ايده آل(٨٠-٩٠) برسم؟
رو چي بيشتر وقت بذارم؟!
الان تابستون چيو بخونم بيشتر؟
در كل در عربي كلا هيچي نميدونستم
الان ترجمه رو خوندم
وسط تجزيه تركيبم
با سلام خدمت انیتا خانمسلامسلام! ؛؛)
کلی تبریک و آرزوی خووب! :)
[مثلا الکی تازه الآن فهمیدم ]
یه کم از رمز و راز (!) موفقیتت برامون بگو :د
=> روحیه و اینا بیشتر، دقت کن که روحیه کسی که سه سال هفتهای یه بار مدرسه میرفته، کم از روحیه کسی که پشت کنکور بوده، نداره :(
و یه سوال فنی، اینکه رابطه رتبه منطقه و رتبه کشوری چهجوریه؟ و انتخابرشته و اینا، مگه براساس رتبه کشوری نیست؟؟ پس چرا همه جا بیشتر براساس رتبه منطقه حرف میزنن؟ :-درگیر
پ.ن: خُب من تقریبا هیچی از کنکور نمیدونم :)) در این حد که مثلا یه امتحانِ چاهار ساعتهست () و به تعبیری، شتریه که درِ خونه اکثر آدما خوابیده در نتیجه به سوالـآی خودتون بخندین -__-
خب این طبیعیه و الان این ترس رو داری.منم دیگه الان پشت کنکوری محسوب می شم سعی می کنم خودم رو کنترل کنم اما چیزی که بعضی وقتا حالم رو بد می کنه اینه که نکنه سر جلسه حالم بد بشه کنکورم رو بد بدم کنکور امسال اصن استرس نداشتم و خب البته اونقدر هم واسش تلاش نکردم و استرس نبودش طبیعتن! حالا واقعن بعضی وقتا این ترس باهامه! به نظرتون چیکار کنم؟ می دونم ترس مزخرفی هست اما گفتم شاید شما هم تجربه ای ازش داشته باشید ممنون.
سلامسلام تبریک : )
از چه ترازی حدودا شروع کردید؟
من وسط درس خیلی خوابم میگیره خیلـی! شما در همچین شرایطی چه میکردید؟
بعد فیزیک رو چه طور به درصد قابل قبولی برسیم؟
و اینکه دانشگاه کلا بهشتی بهتره به نظرتون یا تهران؟
و آخر اینکه کتاب های کانون استفاده میکردین؟کدوماشون خوبن؟
و اینکه درمورد رشته ها و اینا تحقیق میکردین اطلاعاتی درباره ی بیوتکنولوژی بدست اوردید؟اگه بله میشه یه معرفی مختصر کنید؟
مرسی مرسی : )
سلام سلامسلام سلام
حالت چطوره؟ خوبی؟
تو خانواده سمپادیا که بودی اصلا فکر نمیکردم بچه ی درس خونی باشی رتبتو که دیدم خیییلی خوشحال شدم امیدوارم همیشه بدرخشی
الان چه حسی داری؟
وقتی رتبتو دیدی چه حسی داشتی؟
اینکه یه غریبه اومده صندلی داغت چه حسیه ؟
از کی بطور جدی واسه کنکور شروع کردی؟
وقتی شروع کردی پایه ت چطور بود؟
وقتایی که ناامید میشدی چیکار میکردی؟
مشوقت تو این راه کی بود؟
به نظرت یه فرد با وضعیت متوسط رو به ضعیف طی چه مدتی میتونه خیییلی حرفه ای بشه؟ تو مسیر کنکور
مشاور داشتی؟
به نظرت هر فصل زیست و شیمی رو چند بار بخونی به تسلط عااالی میرسی؟
روش بازیابی رو قبول داری؟
از کی دیگه همه درسا رو تموم کردی و وارد دوران جمع بندی شدی؟
میدونستی من الان دو ماهه که گوشی و تلگرام و اینا ندارم؟!
اولویتات تو انتخاب رشته چه شهرایی بودن؟
قبل ازاینکه شروع به خوندن کنی هدفت مشخص بود؟
چرا پزشکی ؟
در آخر اینکه احساس خوشبختی میکنی عمیقا ؟
فعلا بای
بازم میاما