پاسخ : شیطنت ها
داره تموم میشه.... حیف.... زود گذشت امسال...
خیلی زیاده خب...
یه بار با چند نفر دیگه ( 3ggerman و Xspir@te و یه نفر دیگه ، منو 3gger با همXspir@te و نفر چهارم هم باهم ، گروهی
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
) تقریبا دعوا کردیم اول کلوخ و خاک به هم پرتاب میکردیم ، بعد هر کدوم بطری آب و سطل برداشتیم آب + گل به هم میپاشیدیم دیدیم زیاد از حد داره گنده کاری میشه کردیمش فقط آب!
خیلی حال داد! تو دستشویی سنگر گرفته بودیم رمز هم داشتیم 1= دوتایی حمله به فرد شماره 1 2= دوتایی حمله به فرد شماره 2
3= هر کدوم به یکی 4= برگرد سطلو آب کن! من سر تا پام خیس و گلی شده بود بعدشم پیاده رفتیم خونه
یه بار دیگه همین نوع فقط با گچ من و 3ggerman و فرد سوم هر کدوم دستامون پر خورده گچ و نفری 2 تا تخته پاک کن
تو کوریدر دنبال هم بودیم و میکوبیدیم به هم همه کف کرده بودن من توی موهام هم گچ بود! بعدش روی هم رفته 45 دقیقه داشتم مانتو و مقنعه ام رو میشستم ، آخر هم درست پاک نشد و .... پیاده برگشتم خونه! مزحکه عام و خاص شده بودم!
معلم قرار بود امتحان عربی بگیره ، 2 نفر از دوم ریاضی ب اومدن گفتن ما این نمونه سؤال ها رو از سوما گرفتیم ( 3 تا برگه بود ) امنحان ما از یکی از اینا بود ، مال شما هم حتما همیناس ، بخونید
گرفتیم ، 4 نفری ( من ، 3gger ، Xspir@te ، نفر چهارم (!!) ) کلاس دینی رو جیم زدیم تو کوریدر هر کدوم داشتیم میخوندیم
بعد رفتیم تو حیاط . در حدی بودیم که از این برگه ها میگرفت نمره ها 20 ، غیر از اینا بود 10 !
بعد زنگ تفریح خبر پخش شد و هر برگه دست یه نفر و استرس و ... برگه وسط کلاس بود ، 15 نفر رو برگه افتاده بودن! 4 5 نفر وایساده بودن ، بقیه کف کلاس نشسته من به صورت نیم خیز از زیر دست و پاها رد شدم گفتم " یه لحظه بدینش!! خیلی مهمه!! یه چیزیو باید بگم! " برگه رو گرفتم ، با آرامش بلند شدم و بعد ... دویدم!
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
بقیه دنبال من...!
بازم هست... در پست های بعدی...
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)