• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پول مجازی ( بیت کوین )

قیمتش تا یک.ماه دیگه بالای 30000 می ره

لطفا.قیمت جدید رو بگذارید.اگه کسی در زمینه اقتصادی سر رشته ای داره بگه چجوریه روند تغییرات قیمتش

یه مساله ای که وجود داره اینه که خیلیا میگن این حباب و ... هست.
این نظر منه طبق دانش خودم.
شاید قیمتش یکم زیادی عجیب رشد کرده الان اما مساله اینه که قطعا علمیه که همه چیو زیر و رو می کنه.
من خودم دارم روی یه ارز دیجیتال کار می کنم و از لحاظ علمی کاملا چیز متفاوتی هست و اصلا شبیه بازار بورس نیست! شاید یه سری از این ارز ها الکی باشن مثلا ( نمیدونم ) ولی اون معروف ها اصلا بیخود نیستن. واقعا پیش بینی میشه که اگر با همین سرعت پیش بره تقریبا بانک ها رو از رده خارج می کنه. حالا چی باعث میشه که اینقدر متفاوت بشه ؟
1- بانک ها برای انتقال پول و ... گاهی چند روز طول میکشه! ولی این اصلا اینجوری نیست . البته بیت کوین الان یکم کند هست ولی مثلا پول هایی مثل ripple یا ethereum خیلی سریعتر هست. ripple که جند ثانیه هست!

2- اون هزینه هایی که بانک داره برای تغییر واحد و هزینه نگهداری و .. هم همه از بین میره
3- این روش یه چیزی مثل پرداخت نقدی رو در رو هست و هیچ واسطه سومی نداره ! برا همین کسی نمیدونه از کی پول برای کی رفته .
و خیلی دیگه خوبی های دیگه ( مثل امنیتش!)

حالا چرا رشد می کنه ؟
الان تقریبا هنوز جا نیفتاده پرداخت با این ارز. ولی خوب میلیارد میلیارد میلیارد دلاری که توی بانک ها خوابیده کم کم خارج میشه و وارد این بازار میشه. اونوقته که قیمتش به صورت منطقی رشد میکنه . شاید الان یه حالت بازار بورسی به خودش گرفته ولی تقریبا مطمعن هستم که بازارش به شدت رشد می کنه.

یه سوال کسی در مورد free bitcoin اطلاعات داره؟

یه سوال کسی در مورد free bitcoin اطلاعات داره؟
سایت قطره ای هست که هر ساعت میتونید مقدار خیلی کمی بیت کوین (ساتوشی) به دست بیازرسد و وقتی به یه حدی رسید برداشت کنید.
البته قسمتای دیگه ای هم مثل lottery و ... داره.

خب من هر چند روز یه سری توضیح میدم که اصلا روند فعالیت اینا چی هست. فقط برای اینکه خوب بفهمیم چیه باید یه سری مسایل پایه ای رو تعریف کنیم اول : من سعی می کنم به ساده ترین حالت ممکن بگم و خیلی وارد جزئیات نشم که حتی اونایی که پایه ی ریاضیشم نمیدونن بفهمن در کل قضیه چیه.

hashing چیه : part 1
hash function به زبون ساده به تابعیه که یه ورودی دلخواه با هر سایز میگیره و یه خروجی با سایز همیشه یکسان ( مثلا 256 بیت ) برمیگردونه.
پس اگر من یه ورودی 10000000000 بیتی بهش بدم و یا یه ورودی 10 بیتی بدم خروجی من یه رشته 256 بیتی هست.
یه چیزی که خیلی بدیهیه اینه که فضای ورودی بینهایت هست دیگه و فضای خروجی محدود هست چون فقط 2 به توان 256 حالت داریم براش. پس قطعا ورودی هایی وجود دارند که خروجی hash اونها یکسان باشه ! ولی مساله اینه که من نباید قادر باشیم لااقل تو زمان مناسب همچین ورودی هایی رو پیدا کنیم !
مثلا بیاید یه مثال ساده بزنیم. من تابع Hash رو مثلا این تعریف کنیم . بگم هر ورودی ای بود 256 بیت سمت راستش رو به عنوان خروجی در نظر بگیر. ( حالا فرض کنید ورودی ها بزرگتر از 256 بیت هستن. اگر نبودن هم میتونیم بگیم جلوش اونقدر 0 میزاریم که بشه 256)
الان این 2 تا ورودی رو ببینید
0000..000000000 1 ( تعداد 0 ها 256 تا هست )
0000..000000000 0 ( اینم تعداد 0 های سمت راستش 256 تا هست )
الان خروجی هردوی اینها 000...0000000000 هست ( 256 تا ) . پس من 2 تا ورودی پیدا کردم به خروجی یکسان. پس این تابع به درد نمیخوره و امنیت نداره. ما نباید بتونیم همچین پیام هایی رو پیدا کنیم .
الان توابع معروف زیادی برای این کار هستن. مثلا SHA256 یکی از معروف ترین هاش هست. حالا تو بخش بعدی ببینیم اصلا کاربردش چیه و ربطش در نهایت به بیتکوین و ارز های دیجیتال چیه!

Back
بالا