sadlove
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
خب سلام سلام
امیدوارم که حال همگی خوب باشه :)
میتونم به جرئت بگم واسه منی که از سه چهار روز قبل عید دپرس بودم و یه تیکه رو تخت ولو بودم و اعصابم داغون بود و حتی لحظه ی سال تحویل کوسن مبلو بغل کرده بودم پای تلویزیون گریه میکردم ؛ گوش دادن پادکست سمپادیا بهترین اتفاق بود و تشکر ویژه از مهسای عزیزم که از دو سه ماه قبل خیییلی زحمت کشید و آروین که مجری گریش فوق العاده بود
راستش خیلی دوست داشتم منم ویس بدم اما خب نشد و اینکه دیگه زدم تلگرام رو لاگ اوت کردم اومدم بیرون و نمیشد دیگه ویس بفرستم ایشالا سال بعد
من کنکوری 6-7 ساعت تو برنامم خالی گذاشته بودم برم ساعاتی در کنار فامیل های گرام- که 3 روز دورهمی تو باغ داشتن- اما 4 ساعتشو پادکست گوش دادم 1 ساعتشم به این فکر میکردم که چی بپوشم
خلاصه دم همتون گرم عالی بود
و اما درباره ی ویس ها :
1 ) ایمانم : صدای خش دار و تبریک زیبایی بود :)
2 ) فاطمه : آهنگ " به من گفتی تا که دل دریا کن..." رو واقعا زیبا اجرا کرد ! :)
3 ) ایلیا : صداش با پادکست های قبلی خیلی فرق داشت و واقعا ما بوی عید رو با آهنگ بوی عیدی فرهاد احساس میکنیم !
آهنگ " شب که میشه به عشق تو .." ابی فوق العاده بود :)
4 ) عرفان یا نیما : متن ادبی زیبایی رو خوند :)
5 )احسان انصاری :تبریک سریع و خوب :)
6 ) شمیم : ویس یهویی جالبی بود و پیشنهاد میکنم که حتما به پیشنهادش که گفت آهنگای قری گوش بدین توجه کنید اصلا آهنگای هایده و اینا اگه باقی الصالحات نیستن پس چی هستن ؟!
7 ) محمد حسین : اجرای عالی بود!
پ ن : این همون محمد حسینی هست که پزشکی بهشتی میخونه و ریش طلایی داره؟؟
8 )سوده : تکنوازی سیمین بری فوق العاده !
9) سعید : متن جالبی بود و اون یه نفری که میگفت واسه من خداس :)
10 ) کیمیا رادیو چهرازی : عاغا آروین گفت کیمیا بعدشم رادیو چهرازی اما فقط رادیو چهرازی رو شنیدم و ویس کیمیا رو قبلش نشنیدم
رادیو چهرازی هم که طبق معمول بی نظیر !
11 )مهسا : اول از همه بازم ازت تشکر میکنم بابت این همه زحمت و حرص خوردنیایی که سر پادکست کشیدی دوم از همه بهت تبریک میگم که عروس شدی ایشالا زندگی خیلی خوبی رو با پویا داشته باشی و به پای هم پیر بشین و خلاصه هرچی آرزوی خوبه مال تو سوم از همه مرسی که قبول کردی بعد کنکور عکس من رو طراحی کنی و یه سرم به پی وی بزن
آهنگ گاد نمیدونم چی چی خیلی خوب بود اما آخراش دیگه داشت حوصلم سر میرفت
این آهنگ " این حیاط و اون حیاط ..." خیییلی حال داد این وسط
12 )پویا : شعر پادشاه فصل ها پاییز اخوان ثالث خیلی بی نظیر و خاطره انگیز بود ! :)
13 ) خواهرمهسا: کوتاه و عالی ! :)
14 )ثنا : متن دلنشین و زیبایی رو خوند و از همین جا ازش تشکر میکنم که هرموقع میرم ازش سوالات پزشکی میپرسم با حوصله و فروتنی تمام بهم جواب میده ثنا بانو خیلی مخلصیم
15 )سجاد: مفید و زیبا :)
16 ) ای فر و پناه و شادی : سیستم عموپورنگ وار
عالی !
17 ) علیمپو : پدر سابقم تو خانواده سمپادیا قبلیآرزوی بسیار خوبی رو گفت ، موافقم !
18 )یگانه :توصیف دستاوردهاش خیلی عجیب بود !
19 )پوریا: خب باید بگم منم امسال لباس عید نخریدم :/ کسی منو با خودش نبرد خرید :/ ایشالا که همونطور که میگه تابستون خوبی داشته باشیم ما کنکوریا :)
20 )رها: زیبا و عالی بود:)
21 )حمیدرضا : متنی بسیار فوق العاده ! :)
22 )گلنوش: توصیه ی خیلی مهمی درباره حیوانات کرد و گلنوش امیدوارم که یه روز بیای بگی که داری دامپزشکی میخونی :)
و اون شوخی هم حدس میزنم کی باشه
23 )ارسلان : ویس دوقسمتی درباره کاربرا هم ایده ی جالبی بود :)
24 )فاطمه: متن به یادماندنی بود :)
25 )فرشید: سلام جواب سلام واجبه
26 )پارمیدا : براوو بابت اون کار خیریه و خوشحالم که شیوا دوباره سلامتیش رو بدست آورده :)
27 ) علی : مختصر و مفید :)
28 ) بهار : خیلی ناز و ملوس و اینا بود :)
29 )سارا : قطعه ی فرانسوی که پخش شد خیلی زیبا بود و اینکه سارا یکی از عادمای تاثیر گذار برای من تو سایته
30 )ارسلان : تیکه ی دوم درباره مهسا عالی بود !
31 )زهرا: متن عالی خصوصا اون قسمت که میگه "زندگی کوتاه است اما برای تسلیم شدگان کوتاه تر ..."
32 )حمید: +18 خنده دار
33 )تبسم: عالی به همراه انرژی مثبت :)
این آهنگ "بهار اومد گلا وا شد" واشد نوستالژی عالی بود!
34 )مهرناز: هم استانی گرام چرا اینقدر آروم حرف میزدی عاخه ؟! و خب مرسی که واسه کنکوریا دعا کردی :)
35 )احمدرضا : کلاه قرمزی ببینید اگه کنکوری نیستید
36 )امیرحسین: اینکه گفت روی تخت لم دادید و دارید پادکست گوش میدید دقیقا در مورد من بود و شدیدا موافقم که گفت یه عده قدرت میاد دستشون پلید میشن و امیر عباس کوچولو هم خیییلی بامزه بود ای کاش بیشتر حرف میزد :)
37 )متین:به نظرم اینا تو قطار داشتن از گپ و گفت خودشون ویس میگرفتن
38 )امیر رضا: طولاااانی بود و درست گوش ندادم راستش
خیلی طولانی شد اما غلط میکنین نخونین
یه ساعت داشتم مینوشتم
امیدوارم سال خوبی رو واسه خودتون خلق کنید :)
فعلا❤
اخه من اخر شب وویس دادم همه خواب بودن ((:
اقا پیانوعه بعد از وویسمم مال من بود این مجری عبضیتون اصن نگفتش ):