دنیای تئو ارزش خوندن داره؟
سایتی برای خرید آنلاین کتاب انگلیسی میشناسید؟ که چاپش استاندارد باشه، بدون سانسور باشه، و بازم تاکید روی چاپ استاندارد(حروف چینی و فاصله خطوط و فونت و اینا). یا حتی انتشارات(برای نمایشگاه کتاب مثلا )
بوف کور صادق هدایت واقعا ارزش ادبی و اینا داره یا صرفا به خاطر جوگیری ملت معروف شده؟
هر هفت جلد بیولوژی کمپبل جزو کتابای دانشگاه هست؟ هر کدوم تقریبا چند صفحه ست و تقریبا چقدر سواد و تمرکز میخواد خوندنش؟
کتابی میشناسین که اصطلاحا یا چیزای کلی رو در مورد سیاست توضیح داده باشه؟
من بهمن فرزانه نشر ققنوسشو خوندم بد نبود تنها مشکلش این بود ک من احساس میکردم ی جورایی سانسور میشد روابط اون شخصیتی ک اسمش یادم نیستبهترین ترجمه "عشق سالهای وبا" از کی و چه نشریه؟
بسی عامه پسندبچه ها کتابای جوجو مویز دقیقن چجوریه؟(در مقایسه با نقد سایتها،به ی نظر دقیق تر و به عبارتی خودمونی تر نیاز داشتم)
نوع قلمش چطوره؟
بسی تچکربسی عامه پسند
اگه دنبال یه چیز خاص و خفن میگردی نرو دنبالش
ولی ی عاشقانه میخوای بد نیس
و اینکه "پس از تو" افتضاحه!
رده نوجوان کتابای یوسین گردر خوبن،بسی تچکر
کتابای فلسفی ای ک خوندین و بیشتر ازشون خوشتون اومد کدوما بودن؟
جاناتان مرغ دریایی واقعن عالیهرده نوجوان کتابای یوسین گردر خوبن،
دنیای سوفی، راز فال ورق و دختر پرتقالی
و این یه تا کتاب هر چند نمیدونم جز فلسفی ها میشه یا نه.
شازده کوچولو، دختر پرتقالی، جاناتان مرغ دریایی
و "چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد" که البته این بیشتر روانشناسی طوره!
پ.ن: فلسفه چیه من همسن شما بودم فقط فانتزی میخوندم
به زبان روان بخوای هیچکدوم کامل نیستن.یکی از یکی چرت تر.دقیقا این شرایط رو شاهنامه فردوسی هم دارهقصههای هزار و یک شب، رو یه عالمه انتشارات چاپ کردن، چه فرقی دارند؟
کدومش بهتره؟
من کتاباشو خوندم خیلی خوبهمنم فانتزی خیلی دوس دارم اما نمیتونم تضمین کنم ک یادم بمونه یا تنبلی نکنم و همه ی جلداشو بخرم
از فانتزی هایی ک فیلمشو دیدم و میخوام بخونم،بی همتا عه.فیلمش ک خوب بود امید وارم کتابشم خوب باشه
خواستم از دیجی کالا بگیرم همه شو نداشت.من کتاباشو خوندم خیلی خوبه