سوالات کتابی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Leo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها میشه یه کتاب راجب زیست شناسی که توضیحات رو با ازمایشات مختلف گفته باشه رو بهم معرفی کنید:)

من بر حسب علاقه میخوام ریاضی بخونم ، از روی کتاب‌های دانشگاهی بخونم یا کتاب‌های دبیرستانی رشته ریاضی؟
+پیشاپیش هم ببخشید اگر تاپیک چندان مناسب این موضوع نیست.
به نظرم اول از کتابای رشته ریاضی استفاده کنی بعد هی کتاب هایی با سطح علمی بالاتر بگیر. اگر باز نیاز به مرجع داشتی از کتاب های دانشگاهی استفاده کن.

• لایک
امتیازات: Sep
بچه ها میشه چند تا کتاب در زمینه روان شناسی و خودسازی معرفی کنین که هدفش بهتر شدن ویژگی های اخلاقی و شخصیتی خودمون باشه. ممنون
برای افسردگی یا اضطراب :کتاب از حال بد به حال خوب دکتر دیوید برنز که روانشناسه و سبکشم روان درمانی شناختیه که رو تغییر باورها و افکار منفی کار میکنه البته سراغ عزت نفس و تنبلی و کمال طلبی و اینا هم میره. به نظرم حتی اگه افسرده نیستیم هم خوبه بدونیم طرز تفکر درست چجوریه و وقتی یه فکر منفی تو ذهنمون اومد که اغلب هم درست نیست، چیکارش کنیم و چجوری به جاش منطقی فکر کنیم.

برای خودشناسی و روابط با آدما: کتاب وضعیت آخر که نویسندش روان پزشک یا روانشناسه دقیق یادم نیست ولی کتاب کاملا پایه و اساس درست حسابی داره و خیلی به آدم یاد میده. بر پایه تحلیل رفتار متقابل و کودک والد بالغه حالا نمیدونم آشنایی داری یا نه ولی اگه نداری هم مشکلی نیست تو کتاب متوجه میشی.

برای تغییر عادت‌ها هم کتاب "عادت های اتمی" عالیه و با استفاده از تحقیق و بررسی توضیح میده که یه عادتو چجوری بسازیم یا ترک کنیم. من کلی ازش یاد گرفتم و اصلا از این کتابای زرد موفقیتی نیست.

به نظرم اول از کتابای رشته ریاضی استفاده کنی بعد هی کتاب هایی با سطح علمی بالاتر بگیر. اگر باز نیاز به مرجع داشتی از کتاب های دانشگاهی استفاده کن.
سلام. به این خاطر که تعدادی مباحث رو طی دوران کنکور از روی کتاب‌های رشته ریاضی مرور کرده بودم به نظرم تکراری اومد و هم اینکه از دید کنکوری به مباحث بدم میومد. کتاب‌های مرجع دانشگاهی هم متعدد هستند و من نمیدونم کدومشون برای self-study مناسب تره. ممنونم میشم راهنمایی کنی که کدومشون مناسب تره (توماس - سیلورمن - استوارت - آدامز - لارسن و یا هر کتاب دیگه‌ای.)
راستی! من میخوام ریاضی رو با هدف یادگرفتن عمیقتر فیزیک بخوانم.

آخرین ویرایش:
سلام. به این خاطر که تعدادی مباحث رو طی دوران کنکور از روی کتاب‌های رشته ریاضی مرور کرده بودم به نظرم تکراری اومد و هم اینکه از دید کنکوری به مباحث بدم میومد. کتاب‌های مرجع دانشگاهی هم متعدد هستند و من نمیدونم کدومشون برای self-study مناسب تره. ممنونم میشم راهنمایی کنی که کدومشون مناسب تره (توماس - سیلورمن - استوارت - آدامز - لارسن و یا هر کتاب دیگه‌ای.)
راستی! من میخوام ریاضی رو با هدف یادگرفتن عمیقتر فیزیک بخوانم.
حساب دیفرانسیل ادامز انتشارات شریفو بگیر بخون
البته ترجمش زیاد مهم نیست
دوجلده ساده هم توضیح داده

• لایک
امتیازات: Sep
ی کتاب بود اول اسمش "دختری از ...."
جای خالیش یادم نمیاد
کل رمان توی س روز اتفاق میافتاد
و در مورد دختری بود ک گذشتشو کشف میکنه
جنایی تقریبا

ی کتاب بود اول اسمش "دختری از ...."
جای خالیش یادم نمیاد
کل رمان توی س روز اتفاق میافتاد
و در مورد دختری بود ک گذشتشو کشف میکنه
جنایی تقریبا
دختری از بروکلین؟

کسی کتاب سال بلوا رو خونده؟؟
چطوره؟؟
بخونمش؟؟

یه کتاب روون می خوام راجب کمال گرایی که تو طاقچه فیدیبو اینا باشه تو قرنطینه بخونم:-"

محتوای کتاب نیروی حال (The Power of Now) اثر اکهارت تول چیه؟
بیشتر منظورم دیدگاهش نسبت به گذشته و آینده ست.

آخرین ویرایش:
سلام
علاقه مند شدم کتابهای شوپنهار رو بخونم
پیشنهاد میکنید از کدوم کتابش شروع کنم؟

کسی کتاب سال بلوا رو خونده؟؟
چطوره؟؟
بخونمش؟؟
کتاب سال بلوا به عشق ممنوعه می پردازه و قدرت طلبی رو به خوبی نشان میده. زن ستیزی رو بررسی می کنه و نشون میده که تا چه حد زن ها محدود هستن. و عباس معروفی همه ی اینارو تو کتاب سال بلوا به شیوه ی مخصوصش نوشته جوری که هر کدوم از این موضوعات تیکه ای از داستان رو شکل می ده و مخاطب باید این تیکه ها رو مثل پازل کنار هم بچینه و در آخر به مفهوم اصلی داستان برسه که همین داستان رو به شدت جذاب کرده و کلا اگه از سبک قلم معروفی خوشت میاد بخونش =)
ولی من ب شخصه این کتابو ی سر و گردن پایین تر از سمفونی مردگانش میدونم ولی بازم ارزش خوندن داره

چشمایش و کلیدر همونقدر که معروف هستن،خوبن؟؟؟
کتاب مانیفست یک فمینیست رو پیشنهاد میکنم بخونین.(تو اپ طاقچه موجود و حدود صد ص بیشتر نیست.)
ترجمه ی خوبی هم اگه واسه کتاب جنگل نروژی سراغ دارین بگین.

سلام
علاقه مند شدم کتابهای شوپنهار رو بخونم
پیشنهاد میکنید از کدوم کتابش شروع کنم؟
من تجربه‌ی شخصی‌ام رو بگم،
به نظرم مطالعه‌ی کتاب «بدون هدف قبلی» کار زیاد نتیجه‌بخشی نیست. اینطوری توضیح بدم: من یه مدت پیگیر تفکر نقادانه بودم، «هنر همیشه بر حق بودن» رو خوندم و واقعاً عالی ه، یه مدت پیگیر فلسفه‌ی زندگی و معنا بودم «در باب حکمت زندگی» برام زیبا بود و ... . حالا یه دوره‌ای که برام برخی مسائل دیگه بولد بشن کتاب‌های دیگه...
ولی خب، مثلاً بدون این دغدغه و برنامه‌ی قبلی، خریدن کتاب یا خوندنش برام سخت بوده همیشه یا لااقل خیلی درک نکردم و مفید واقع نشده برام، نمونه‌اش برخی از کتاب‌های نیچه که صرفاً چون اثر نیچه هستند خریدم و هنوز نخوندم ( = شروع کردم و ادامه ندادم)، در حالی که قبلاً با همین انگیزه‌ و برنامه‌ی قبلی بهتر مطالعه کردم..
حالا البته نمی‌دونم چند درصد مردم مثل من هستند ...

دوستان کسی کتاب دن کیشوت رو خونده؟ چون حجمش زیاده قصد دارم یطوری خوردش کنم که ایشالا با کنکور تموم شه :-" به نظرتون پتانسیل اینو داره که ذهن آدمو درگیر کنه و به درس لطمه بزنه؟ اگه اینطوره که خودمو دچار نکنم...
نه بابا چه لطمه‌ای :)) اتفاقاً خیلی محتوای ریلکس و قشنگی داره!
درگیریِ آزاردهنده‌ای به وجود نمیاره کلاً.

کتاب شعر عاشقانه مناسب جهت هدیه به نامزد چی خوبه؟ مدل شعرای فاضل نظری باشه ترجیحا، و خود فاضل نظری کدوم کتابش قشنگ و عاشقانه‌ست؟ :))

کتاب شعر عاشقانه مناسب جهت هدیه به نامزد چی خوبه؟ مدل شعرای فاضل نظری باشه ترجیحا، و خود فاضل نظری کدوم کتابش قشنگ و عاشقانه‌ست؟ :))

دیگه سندروم ضدیت با فاضل نظری دارم می‌گیرم :))

اگه شعر می‌خوای بگیری "دستور زبان عشق" قیصر امین‌پور خوبه.
منزوی رو هم انقدر همه‌جا پیشنهاد دادم که روم نمیشه دیگه پیشنهاد بدم ولی اون گزیده‌ای که انتشارات نگاه ازش چاپ کرده هم خوبه و هم قیمتش مناسبه.( من خودم ترجیح میدم به جای گزیده یکی از مجموعه‌هاش رو هدیه بگیرم! مثلا "تیغ،ترمه،تغزل" یا "با عشق در حوالی فاجعه". "با سیاوش از آتش" هم عالیه! اصلا چه کاریه که یکی یکی اسم ببرم! کدوم یکی از مجموعه غزلیات منزوی عالی نیست؟)
"شاعر شنیدنی‌ست" محمدعلی بهمنی هم خوبه.
چیز خاص دیگه‌ای تو ذهنم نیست فعلا ...

البته یه کتاب هست که برای هدیه هم خیلی خوبه! فقط بستگی داره نامزد محترم چقدر توی این فاز باشه.
کتابش چاپ عکسیه. یعنی دست‌نویس نسخه‌ی اصلی کتاب رو چاپ کردن. مجموعه‌ی نامه‌های عاشقانه. از قرن ۷ قمری. به معنای واقعی کلمه اصل جنس :))
فقط به خاطر از روی نسخه‌ی دست‌نویس بودنش یه مقدار سخت‌خوانه... ولی اگه کسی به این حوزه علاقه داشته باشه حسابی براش به‌وجد‌آورنده‌ست!
اگه خواستی یه پیام بده تا از صفحاتش چندتا عکس برات بفرستم...

Back
بالا