sara-s
panda^^
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
بچه ها میشه یه کتاب راجب زیست شناسی که توضیحات رو با ازمایشات مختلف گفته باشه رو بهم معرفی کنید:)
به نظرم اول از کتابای رشته ریاضی استفاده کنی بعد هی کتاب هایی با سطح علمی بالاتر بگیر. اگر باز نیاز به مرجع داشتی از کتاب های دانشگاهی استفاده کن.من بر حسب علاقه میخوام ریاضی بخونم ، از روی کتابهای دانشگاهی بخونم یا کتابهای دبیرستانی رشته ریاضی؟
+پیشاپیش هم ببخشید اگر تاپیک چندان مناسب این موضوع نیست.
برای افسردگی یا اضطراب :کتاب از حال بد به حال خوب دکتر دیوید برنز که روانشناسه و سبکشم روان درمانی شناختیه که رو تغییر باورها و افکار منفی کار میکنه البته سراغ عزت نفس و تنبلی و کمال طلبی و اینا هم میره. به نظرم حتی اگه افسرده نیستیم هم خوبه بدونیم طرز تفکر درست چجوریه و وقتی یه فکر منفی تو ذهنمون اومد که اغلب هم درست نیست، چیکارش کنیم و چجوری به جاش منطقی فکر کنیم.بچه ها میشه چند تا کتاب در زمینه روان شناسی و خودسازی معرفی کنین که هدفش بهتر شدن ویژگی های اخلاقی و شخصیتی خودمون باشه. ممنون
سلام. به این خاطر که تعدادی مباحث رو طی دوران کنکور از روی کتابهای رشته ریاضی مرور کرده بودم به نظرم تکراری اومد و هم اینکه از دید کنکوری به مباحث بدم میومد. کتابهای مرجع دانشگاهی هم متعدد هستند و من نمیدونم کدومشون برای self-study مناسب تره. ممنونم میشم راهنمایی کنی که کدومشون مناسب تره (توماس - سیلورمن - استوارت - آدامز - لارسن و یا هر کتاب دیگهای.)به نظرم اول از کتابای رشته ریاضی استفاده کنی بعد هی کتاب هایی با سطح علمی بالاتر بگیر. اگر باز نیاز به مرجع داشتی از کتاب های دانشگاهی استفاده کن.
حساب دیفرانسیل ادامز انتشارات شریفو بگیر بخونسلام. به این خاطر که تعدادی مباحث رو طی دوران کنکور از روی کتابهای رشته ریاضی مرور کرده بودم به نظرم تکراری اومد و هم اینکه از دید کنکوری به مباحث بدم میومد. کتابهای مرجع دانشگاهی هم متعدد هستند و من نمیدونم کدومشون برای self-study مناسب تره. ممنونم میشم راهنمایی کنی که کدومشون مناسب تره (توماس - سیلورمن - استوارت - آدامز - لارسن و یا هر کتاب دیگهای.)
راستی! من میخوام ریاضی رو با هدف یادگرفتن عمیقتر فیزیک بخوانم.
دختری از بروکلین؟ی کتاب بود اول اسمش "دختری از ...."
جای خالیش یادم نمیاد
کل رمان توی س روز اتفاق میافتاد
و در مورد دختری بود ک گذشتشو کشف میکنه
جنایی تقریبا
اها ارهدختری از بروکلین؟
وقتی نیچه گریست. مهمان ناخوانده.درمان شوپنهاور+سقوطبسی تچکر
کتابای فلسفی ای ک خوندین و بیشتر ازشون خوشتون اومد کدوما بودن؟
کتاب سال بلوا به عشق ممنوعه می پردازه و قدرت طلبی رو به خوبی نشان میده. زن ستیزی رو بررسی می کنه و نشون میده که تا چه حد زن ها محدود هستن. و عباس معروفی همه ی اینارو تو کتاب سال بلوا به شیوه ی مخصوصش نوشته جوری که هر کدوم از این موضوعات تیکه ای از داستان رو شکل می ده و مخاطب باید این تیکه ها رو مثل پازل کنار هم بچینه و در آخر به مفهوم اصلی داستان برسه که همین داستان رو به شدت جذاب کرده و کلا اگه از سبک قلم معروفی خوشت میاد بخونش =)کسی کتاب سال بلوا رو خونده؟؟
چطوره؟؟
بخونمش؟؟
کتاب در باب حکمت زندگی شوپنهاور شروع خوبیهسلام
علاقه مند شدم کتابهای شوپنهار رو بخونم
پیشنهاد میکنید از کدوم کتابش شروع کنم؟
من تجربهی شخصیام رو بگم،سلام
علاقه مند شدم کتابهای شوپنهار رو بخونم
پیشنهاد میکنید از کدوم کتابش شروع کنم؟
نه بابا چه لطمهای اتفاقاً خیلی محتوای ریلکس و قشنگی داره!دوستان کسی کتاب دن کیشوت رو خونده؟ چون حجمش زیاده قصد دارم یطوری خوردش کنم که ایشالا با کنکور تموم شه به نظرتون پتانسیل اینو داره که ذهن آدمو درگیر کنه و به درس لطمه بزنه؟ اگه اینطوره که خودمو دچار نکنم...
کتاب شعر عاشقانه مناسب جهت هدیه به نامزد چی خوبه؟ مدل شعرای فاضل نظری باشه ترجیحا، و خود فاضل نظری کدوم کتابش قشنگ و عاشقانهست؟