• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات کتابی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Leo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها میشه یه کتاب راجب زیست شناسی که توضیحات رو با ازمایشات مختلف گفته باشه رو بهم معرفی کنید:)

من بر حسب علاقه میخوام ریاضی بخونم ، از روی کتاب‌های دانشگاهی بخونم یا کتاب‌های دبیرستانی رشته ریاضی؟
+پیشاپیش هم ببخشید اگر تاپیک چندان مناسب این موضوع نیست.
به نظرم اول از کتابای رشته ریاضی استفاده کنی بعد هی کتاب هایی با سطح علمی بالاتر بگیر. اگر باز نیاز به مرجع داشتی از کتاب های دانشگاهی استفاده کن.

• لایک
امتیازات: Sep
بچه ها میشه چند تا کتاب در زمینه روان شناسی و خودسازی معرفی کنین که هدفش بهتر شدن ویژگی های اخلاقی و شخصیتی خودمون باشه. ممنون
برای افسردگی یا اضطراب :کتاب از حال بد به حال خوب دکتر دیوید برنز که روانشناسه و سبکشم روان درمانی شناختیه که رو تغییر باورها و افکار منفی کار میکنه البته سراغ عزت نفس و تنبلی و کمال طلبی و اینا هم میره. به نظرم حتی اگه افسرده نیستیم هم خوبه بدونیم طرز تفکر درست چجوریه و وقتی یه فکر منفی تو ذهنمون اومد که اغلب هم درست نیست، چیکارش کنیم و چجوری به جاش منطقی فکر کنیم.

برای خودشناسی و روابط با آدما: کتاب وضعیت آخر که نویسندش روان پزشک یا روانشناسه دقیق یادم نیست ولی کتاب کاملا پایه و اساس درست حسابی داره و خیلی به آدم یاد میده. بر پایه تحلیل رفتار متقابل و کودک والد بالغه حالا نمیدونم آشنایی داری یا نه ولی اگه نداری هم مشکلی نیست تو کتاب متوجه میشی.

برای تغییر عادت‌ها هم کتاب "عادت های اتمی" عالیه و با استفاده از تحقیق و بررسی توضیح میده که یه عادتو چجوری بسازیم یا ترک کنیم. من کلی ازش یاد گرفتم و اصلا از این کتابای زرد موفقیتی نیست.

به نظرم اول از کتابای رشته ریاضی استفاده کنی بعد هی کتاب هایی با سطح علمی بالاتر بگیر. اگر باز نیاز به مرجع داشتی از کتاب های دانشگاهی استفاده کن.
سلام. به این خاطر که تعدادی مباحث رو طی دوران کنکور از روی کتاب‌های رشته ریاضی مرور کرده بودم به نظرم تکراری اومد و هم اینکه از دید کنکوری به مباحث بدم میومد. کتاب‌های مرجع دانشگاهی هم متعدد هستند و من نمیدونم کدومشون برای self-study مناسب تره. ممنونم میشم راهنمایی کنی که کدومشون مناسب تره (توماس - سیلورمن - استوارت - آدامز - لارسن و یا هر کتاب دیگه‌ای.)
راستی! من میخوام ریاضی رو با هدف یادگرفتن عمیقتر فیزیک بخوانم.

آخرین ویرایش:
سلام. به این خاطر که تعدادی مباحث رو طی دوران کنکور از روی کتاب‌های رشته ریاضی مرور کرده بودم به نظرم تکراری اومد و هم اینکه از دید کنکوری به مباحث بدم میومد. کتاب‌های مرجع دانشگاهی هم متعدد هستند و من نمیدونم کدومشون برای self-study مناسب تره. ممنونم میشم راهنمایی کنی که کدومشون مناسب تره (توماس - سیلورمن - استوارت - آدامز - لارسن و یا هر کتاب دیگه‌ای.)
راستی! من میخوام ریاضی رو با هدف یادگرفتن عمیقتر فیزیک بخوانم.
حساب دیفرانسیل ادامز انتشارات شریفو بگیر بخون
البته ترجمش زیاد مهم نیست
دوجلده ساده هم توضیح داده

• لایک
امتیازات: Sep
ی کتاب بود اول اسمش "دختری از ...."
جای خالیش یادم نمیاد
کل رمان توی س روز اتفاق میافتاد
و در مورد دختری بود ک گذشتشو کشف میکنه
جنایی تقریبا

ی کتاب بود اول اسمش "دختری از ...."
جای خالیش یادم نمیاد