- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سه
- شهر
- طـــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- زیست فناوری/ ژنتیک
کدوم نشر رمانهای کلاسیک جهان رو با ترجمه خوب و حذفیات کم داره؟
کتابای جذابی داره من همین الان باز هم من (جلد سوم کتاب من بیش ازتو)رو تموم کردمبچه ها کتابای جوجو مویز دقیقن چجوریه؟(در مقایسه با نقد سایتها،به ی نظر دقیق تر و به عبارتی خودمونی تر نیاز داشتم)
نوع قلمش چطوره؟
من کافکا در کرانه و چوب نروژی رو خوندمکتابای موراکامی چقدر ارزش محتوایی داره؟
من خودم دبیرستان بودم از کتابای بچه های ریاضی شروع کردم بعد میرفتم کتابای کار سخت اشون رو میخریدم روش فکر میکردم.من بر حسب علاقه میخوام ریاضی بخونم ، از روی کتابهای دانشگاهی بخونم یا کتابهای دبیرستانی رشته ریاضی؟
+پیشاپیش هم ببخشید اگر تاپیک چندان مناسب این موضوع نیست.
من بر حسب علاقه میخوام ریاضی بخونم ، از روی کتابهای دانشگاهی بخونم یا کتابهای دبیرستانی رشته ریاضی؟
+پیشاپیش هم ببخشید اگر تاپیک چندان مناسب این موضوع نیست.
من خودم دبیرستان بودم از کتابای بچه های ریاضی شروع کردم بعد میرفتم کتابای کار سخت رشون رو میخریدم روش فکر میکردم.
و خب خیلی خوب بود برام، نمیدونم سطحت چطوره اما با ریاضی ریاضیا شروع کن به نظرم
یه چیزی فراتر از چرت و پرته وقتتو سرش نزارکسی اینجا کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو خونده؟
اگه کسی خونده لطفا بگه که واقعا کتابه یا چرت و پرتای تخیلی
طاعون آلبر کامو اگه نخوندین رمان سیاسی تاثیرگذاری هست و اسمشو کنار ۱۹۸۴ میارن، به تازگی نشر چشمه یک ترجمه جدید ازش چاپ کرده که ترجمه خوبیه و همینطور (اگه بتونید پیدا کنید) کتاب هفت روز در ماه مه هم فوق العادست.کدوم ترجمه ایران میان دو انقلاب یروان آبراهامیان بهتره(نشر نی یا نشر مرکز)
چند تا رمان سیاسی خوب (غیر قلعه حیوانات،۱۹۸۴،خرگوش ها و مار های بوآ که خوندمشون) معرفی کنین
گنگ ترین کتابی که خوندمکتاب خشم و هیاهو فارسیش چطوریه؟روانه؟
اثر مرکب ، قورباغه ات را ببوس...بچه ها میشه چند تا کتاب در زمینه روان شناسی و خودسازی معرفی کنین که هدفش بهتر شدن ویژگی های اخلاقی و شخصیتی خودمون باشه. ممنون
ترجمه صالح حسینی اصلا خوب نیست. ترجمه بهمن شعله ور بخوانید.کتاب خشم و هیاهو فارسیش چطوریه؟روانه؟
ممنوناثر مرکب ، قورباغه ات را ببوس...
البته من خودم از یک جا به بعد از این مدل کتاب های روانشناسی حالم بهم خورد :/
پیشنهادم اینه مدیتیشن اشو رو بخون
تاثیرگذار ترین کتاب روانشناسی که خوندم "تئوری انتخاب" بوده از ویلیام گلسر، ترجمه دکتر علی صاحبی ( ترجمش خیلی مهمه ) نشر سایه سخنممنون