میتینگ بهار ۹۷ ( زمان و مکان )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    میتینگ

میتینگ کجا باشه؟ (لطفا فقط اگر قراره بیاید تو نظرسنجی شرکت کنید)

• رای‌دهندگان
    40
میتونیم تور یک روزه گردشگری بگیریم نفری ۶۰ در میاد ولی یه اتوبوس دربست در اختیارمونه،جای اون هم دیگه مهم نیست فقط طبیعت باشه بسه
پیشنهاد خوبیه اما شاید برخی دوستان محدودیت داشته باشند نتونن بیان بیرون شهر.

میتونیم تور یک روزه گردشگری بگیریم نفری ۶۰ در میاد ولی یه اتوبوس دربست در اختیارمونه،جای اون هم دیگه مهم نیست فقط طبیعت باشه بسه
من چقد با این پیشنهادِ طبیعت‌گردی موافقم
نظرم هم روی روستای آهاره : ))

ی دوستی بهم گفت میتینگ هست و من بعد مدت ها :-" باز تو یکی از سایت های سمپادی لاگین شدم ..
ی سوال فنی .. معمولا میتینگا چند نفر میان ؟ :-?

من با این موافقم. ولی به نظرم اینکه این محدودیت برداشته بشه که بچه ها بتونن دوستای خارج از سایتشون رو بیارن بهتره که این خارج از میتینگ های رسمی میشه در واقع. وگرنه خوبه.
و اینکه اگر هم این نشد، بریم بولینگ یا پینت بال و این چیزا. این مورد دور هم نشستن و اینکه یه عده پانتومیم یا مافیا، یه خورده زیادی تکراریه برای من به شخصه.

بستگی داره من بیام یا نه،بیام بالا ۱۵ نیام زیر ۷ نفر
پینت بال و اینا خوبن،حتی راپل لواسون هم هست که هزینش زیاد نمیشه،کاری ندارما میتینگ سایته هرجا بخاید می‌رسد ب من مربوط نیست ولی به شخصه اگه بخواد مثل هرسال بشینن دورهم خوب من نمیام چون هرچند وقت یبار دور هم میشیتیم دیگه.

همه کسایی که میان از قبل همو می شناسن؟:-؟

ای کاش مشخص می‎کردی چه کسی چه رایی داده تا اون بزرگوارانی که رای می‎دند و بعد خودشون نمیاد مشخص باشند :D
و همچنین اون بزرگوارانی که اصلاً تهران نیستند ولی دوست دارند بچه‌ها میتینگ فلان جا برند :))

یک روزه بیرون شهر مثلا کجاها می شه؟:-؟

منم ميام...طالقان هم خوبه ها

• لایک
امتیازات: ----
بچه ها یه نکته رو دقت کنید. اگر مثلا بیرون شهر رای بیاره یه عده به صورت حتمی نمیتونن بیان.
اگر داخل باشه شاید برای شما دلچسب نباشه ولی خب راحت تره.
اگر‌مثلا یه اکیپ دوستی ۵ نفرو همه اون تور رو زدن و اون رای بیاره خب دوباره خودتونید! به اینم دقت کنید که هدف اصلی اون دور هم جمع شدنست. جاش خیلی مهم نیست.
حتی اگر مثلا پارک حال نمی کنید عیب نداره. شما شاید پارک رک حال نکنید ولی تور رو شاید ملت "نتونن" بیان
این توصیه من بود

من از تبریز شخصا میکوبم میام تهران واسه میتینگ و بلافاصله بعدش هم بر میگردم تبریز .. ناموسا اگه تور و .. باشه به مشکل میخورم :((
حالا جدای از بچه های تهرانی که بعضا نمیتونن از شهر خارج بشن مارو هم در نظر بگیرید خب .

@MTHR

توجه داشته باشید از کسایی که به تور رای دادن من حداقل سه نفر رو مطمئنم که تهران نیستن و نخواهند آمد (سنشون نمیخوره اصلا!)
حواستونو جمع کنید حق و ناحق نشه که به خاطر دخالت‌های بیجا یا شوخی های بچه‌ها الکی نظر اکثریت زیرپا گذاشته بشه

من از تبریز شخصا میکوبم میام تهران واسه میتینگ و بلافاصله بعدش هم بر میگردم تبریز .. ناموسا اگه تور و .. باشه به مشکل میخورم :((
حالا جدای از بچه های تهرانی که بعضا نمیتونن از شهر خارج بشن مارو هم در نظر بگیرید خب .
اوهوم.منم مشکل ساعت ورود به خوابگاه دارم

منم بیام شاید.
ضمنن بولینگ و پینت بال پیشنهادهای زیبایی بودن : -" نمیدونم باشگاه انقلاب چه مدلیه و میشه رفت اکیپی یا نه. من یه بار رفتم، میشه همونجا هم چیزی خورد و محوطه زیبایی هم داره میشه نشست همونجا.

یه چیز خوبم هست باغ وحش پارک ارم شهربازی هم کنارشه :))

باو بیخیال یه میتینگ اینقدر نمیارزه این همه راه بیای بری!

توجه داشته باشید از کسایی که به تور رای دادن من حداقل سه نفر رو مطمئنم که تهران نیستن و نخواهند آمد (سنشون نمیخوره اصلا!)

بچه ها رای دهنده ها مشخص هستند. جدا واسم سواله. واسه چی وقتی تهران نیستید یا اصلا کاربر فعال نیستید رای میدید؟

این هفته بالاخره هست یا نه؟!!

هَل مِن پاسخگو؟!

Back
بالا