بحث و گفتگو در مورد آزمون های جامع سنجش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع parastar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم آزمون رو شرکت کردی؟

• رای‌دهندگان
    42
  • Poll closed .
بچه ها باز سوالا لو رفته؟

شیمی نامردی بود :|

فهمیدین تعداد شرکت کننده های سنجش چند نفر بوده بگین :-"

قلم چی ۵۷ هزار نفر :|

درسيشو سخت نكرده بود ؟!

سنجش والا واسه ما که قیامت بود :| همه بچه های تراز بالای 7500 قلمچی هم اومده بودن مطمینم بالای100 هزار نفر شرکت کننده بود

قلمچی خداییش این سری سوالاش خیلی خوب بود
من سر آزمون یهو مریض شدم متاسفانه :/ تنها آزمونی که میتونستم خوب بدم رو هم گند زدم :))

چی بود این شیمی:))
آقا بیاین بگین که نظرتون راجع به هر درس چی بود چون من نمیخوام رتبمو نگاه کنم میخوام ببینم در کل چه کردم
به نظر من شیمیش سخت بود ولی در کل به جز شیمی آزمون استادنداردی بود
عمومیاش زیادی آسون بود؟

چی بود این شیمی:))
آقا بیاین بگین که نظرتون راجع به هر درس چی بود چون من نمیخوام رتبمو نگاه کنم میخوام ببینم در کل چه کردم
به نظر من شیمیش سخت بود ولی در کل به جز شیمی آزمون استادنداردی بود
عمومیاش زیادی آسون بود؟
عمومی فوق راحت بود اصن شکلات شیمی سخت
زیست سوال مبهم داشت چند تایی ، ریاضی و فیزیک آسون ولی به خاطر شیمی احتمالا بچه ها نرسیدن کامل ج بدن مگه اینکه شیمی رو زیر 50 زده باشن

چرا تحلیل اساتیدش نمیاد :/

بچه ها بنظرتون رتبه و درصدای سنجش امروز چقدر میتونه بیانگیر رتبه . درصد کنکور باشه؟شباهتی دارن؟

فهمیدین تعداد شرکت کننده های سنجش چند نفر بوده بگین :-"

قلم چی ۵۷ هزار نفر :|
من خواهرم دیروز سنجش داد 127 هزار نفر شرکت کننده زده بود :-"

عمومی فوق راحت بود اصن شکلات شیمی سخت
زیست سوال مبهم داشت چند تایی ، ریاضی و فیزیک آسون ولی به خاطر شیمی احتمالا بچه ها نرسیدن کامل ج بدن مگه اینکه شیمی رو زیر 50 زده باشن

من خواهرم شیمیش رو 60 خورده‌ای زده بود میگفت پیش و سوم شیمیش خیلی خوب بود دوم فقط یه جوری بود بعد می‌گفت تو تایم 35 دقیقه نهایتا 5 دقیقه از وقت زیست رو داد واسه شیمی
وقت هم کم نیاورد کلا
حالا خواهر من کلا با آزمون آزمایشی میونه خوبی نداره سال کنکورش فک کنم این اولین آزمونش بود که پاشد رفت داد :|

من خواهرم دیروز سنجش داد 127 هزار نفر شرکت کننده زده بود :-"

من خواهرم شیمیش رو 60 خورده‌ای زده بود میگفت پیش و سوم شیمیش خیلی خوب بود دوم فقط یه جوری بود بعد می‌گفت تو تایم 35 دقیقه نهایتا 5 دقیقه از وقت زیست رو داد واسه شیمی
وقت هم کم نیاورد کلا
حالا خواهر من کلا با آزمون آزمایشی میونه خوبی نداره سال کنکورش فک کنم این اولین آزمونش بود که پاشد رفت داد :|

من خودمم شیمی بالای 60 زدم ولی واسه من خیلی وقتگیر بود حدودا 45 دقیقه شیمی رو زدم به هر حال استعداد ها فرق میکنه ایشون حتما قوی تر هستن ، فقط یه چیزی وقت زیست رو به شیمی دادن؟؟ یعنی زیست رو تو 30 دقیقه زدن؟؟؟

بچه ها سوال 184 مورد سومش درسته؟؟؟؟

کاش لو میرفت اومدم بیرون دیدم یه سریا پاسخنامه دستشونه دارن از رو پاسخ تشریحی پر میکنن ! مسخره کردن خودشونو ! یه سریا ساعت 8 آزمون رو شروع کردن یه سریا 8:15 :)) منم که مریض همش تو wc
منم یه دختره ای رو دیدم قبل آزمون برگه پاسخ رو برد با گوشیش عکس گرفت بعد سر آزمون از رو گوشیش جوابا رو زد

Back
بالا