دقیقا به خاطر شیمی وقت واسه ریاضی فیزیکم کم اومد آزمون خراب شداقا چقدر شيميش غير استاندارد بود !؟؟
فك كنم سنجشم زياد نباشه!فهمیدین تعداد شرکت کننده های سنجش چند نفر بوده بگین
قلم چی ۵۷ هزار نفر
ارهفك كنم سنجشم زياد نباشه!
قلمچي رفتي؟!
واسه من فیزیک سخت تر بود نسبتادرسيشو سخت نكرده بود ؟!
عمومی فوق راحت بود اصن شکلات شیمی سختچی بود این شیمی
آقا بیاین بگین که نظرتون راجع به هر درس چی بود چون من نمیخوام رتبمو نگاه کنم میخوام ببینم در کل چه کردم
به نظر من شیمیش سخت بود ولی در کل به جز شیمی آزمون استادنداردی بود
عمومیاش زیادی آسون بود؟
كنكورم هست ديگه !!قلمچی خداییش این سری سوالاش خیلی خوب بود
من سر آزمون یهو مریض شدم متاسفانه :/ تنها آزمونی که میتونستم خوب بدم رو هم گند زدم
آرهكنكورم هست ديگه !!
من خواهرم دیروز سنجش داد 127 هزار نفر شرکت کننده زده بودفهمیدین تعداد شرکت کننده های سنجش چند نفر بوده بگین
قلم چی ۵۷ هزار نفر
عمومی فوق راحت بود اصن شکلات شیمی سخت
زیست سوال مبهم داشت چند تایی ، ریاضی و فیزیک آسون ولی به خاطر شیمی احتمالا بچه ها نرسیدن کامل ج بدن مگه اینکه شیمی رو زیر 50 زده باشن
من خواهرم دیروز سنجش داد 127 هزار نفر شرکت کننده زده بود
من خواهرم شیمیش رو 60 خوردهای زده بود میگفت پیش و سوم شیمیش خیلی خوب بود دوم فقط یه جوری بود بعد میگفت تو تایم 35 دقیقه نهایتا 5 دقیقه از وقت زیست رو داد واسه شیمی
وقت هم کم نیاورد کلا
حالا خواهر من کلا با آزمون آزمایشی میونه خوبی نداره سال کنکورش فک کنم این اولین آزمونش بود که پاشد رفت داد
منم یه دختره ای رو دیدم قبل آزمون برگه پاسخ رو برد با گوشیش عکس گرفت بعد سر آزمون از رو گوشیش جوابا رو زدکاش لو میرفت اومدم بیرون دیدم یه سریا پاسخنامه دستشونه دارن از رو پاسخ تشریحی پر میکنن ! مسخره کردن خودشونو ! یه سریا ساعت 8 آزمون رو شروع کردن یه سریا 8:15 منم که مریض همش تو wc