Mehrka
MEHRKA
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- دوردورا
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- مدال المپیاد
- ...
- دانشگاه
- ...
- رشته دانشگاه
- ...
نوشتمسوالتو نگفتی
نوشتمسوالتو نگفتی
سیجل اگه قرار بود با یکی تو این فروم رل بزنی کی بود؟خودکشی میکردم اههه سوال: لیتو یا سیجل ؟؟
آخرین خواسته از مامانم که بعد از مردنم گوشیم هم با خودم چال کنه. آخرین باری که گریه کردی کجا و کی بوده؟اره شرط بندی کردم پولی نبود سر این بود که هر کی باخت باید هر چیزی که اون طرف میگه انجام بده
اگه بهت میگفتن فردا میمیری اخرین خواسته ات از کی بود؟ اون چی بود؟
نمیدونم زیاد نمیشناسم. آخرین باری که دست کردی تو دماغت؟ ؟سیجل اگه قرار بود با یکی تو این فروم رل بزنی کی بود؟
خیلی گذشته ازون موقع تقریبا 9 سالم بود توی حیاط پشتی مدرسه بودهآخرین خواسته از مامانم که بعد از مردنم گوشیم هم با خودم چال کنه. آخرین باری که گریه کردی کجا و کی بوده؟
Iز ثمین میخواستم که به حمید بگه همه ی اینا سرکاری بوده و از طرف من معذرت خواهی کنه (همه رو از الان آماده مرگم کردم)اره شرط بندی کردم پولی نبود سر این بود که هر کی باخت باید هر چیزی که اون طرف میگه انجام بده
اگه بهت میگفتن فردا میمیری اخرین خواسته ات از کی بود؟ اون چی بود؟
کلاس اول خودم خوردم زمین کل صورتم خونی شده بود انداختم گردن یکی از بچه ها . سوال :هدفت از زندگی کردنخیلی گذشته ازون موقع تقریبا 9 سالم بود توی حیاط پشتی مدرسه بوده
بدترین دروغت؟؟
رسیدن به آرزومکلاس اول خودم خوردم زمین کل صورتم خونی شده بود انداختم گردن یکی از بچه ها . سوال :هدفت از زندگی کردن
هوووم صبح)) جذابترین خواننده به نظرت کیه؟نمیدونم زیاد نمیشناسم. آخرین باری که دست کردی تو دماغت؟ ؟
هیچکدوم کلا از خواننده ها خوشم نمیاد مخصوصا امروزیاهوووم صبح)) جذابترین خواننده به نظرت کیه؟
متاسفانه بلههیچکدوم
ادم تنبلی هستی؟
نه فکر نکنم خرتوخره اینجافکر کنم باید سوال بالایی رو جواب بدين، نظم بهم میخوره
دیروز صاب تاپیک گف من نومودونمنه فکر نکنم خرتوخره اینجا
خب چن تا هستند تو سبک های مختلف نمیشه کلی گفت سوال: چه سبکی از موسیقی و چراهوووم صبح)) جذابترین خواننده به نظرت کیه؟
همین الان پشت سر یه آدم دورو سوال: تاحالا تنبیه بدنی شدی کی و کجارسیدن به آرزوم
اخرین باری که غیبت کردی؟؟پشت سر کی بوده؟؟
دف چون انرژیمو تخلیه میکنه و دوسش دارمخب چن تا هستند تو سبک های مختلف نمیشه کلی گفت سوال: چه سبکی از موسیقی و چرا
به ازدواج رسیده دوتا بچه و سه تا نوه داریمدف چون انرژیمو تخلیه میکنه و دوسش دارم
رابطت با غذا خوبه یا نه؟
خدا نوری است که انعکاس آن کل هستی استبه ازدواج رسیده دوتا بچه و سه تا نوه داریم
.
خدا چیست