سوال داغ (صندلی داغ) رندوم

تغییر رویه تاپیک

• به شیوه ۱

رای‌ها: 25 64.1%
  • به شیوه ۲

رای‌ها: 6 15.4%
  • تغییر رویه ندیم!

رای‌ها: 8 20.5%

• رای‌دهندگان
    39

SAREH AKBARI

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
۳
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
اسپم موقت: یعنی داری بعضیارو تشویق می‌کنی برن احوالتو از رمال بپرسن؟:D
عایا نمی‌دانی پشت سرهم بودن چند واقعه مبنی برمرتبط بودن آن‌ها نیست؟
رفع موقت اسپم: کی تو این تاپیک فردی رو می‌شناسه که خیلی به فالگیر اینا معتقد باشه؟ خود شما اگه اعتقاد دارید نگید! چه فرد دیگه ای رو می‌شناسید؟:>
:/
خب الان یعنی ما باید منتظر وایستیم تا یکی با چنین ویژگی پیدا بشه تا بتونیم به ادامه‌ی بازی برسیم؟

ememlia

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1397
اسپم موقت: یعنی داری بعضیارو تشویق می‌کنی برن احوالتو از رمال بپرسن؟:D
عایا نمی‌دانی پشت سرهم بودن چند واقعه مبنی برمرتبط بودن آن‌ها نیست؟
رفع موقت اسپم: کی تو این تاپیک فردی رو می‌شناسه که خیلی به فالگیر اینا معتقد باشه؟ خود شما اگه اعتقاد دارید نگید! چه فرد دیگه ای رو می‌شناسید؟:>
پهلوی:-)
کی از همه بیشتر شعر میگه تو ح.ب؟

SAREH AKBARI

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
۳
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
نه زیاد ولی خیلی میترسم :-"

از چی میترسی؟
فوبیای ماشین و سرعت بالای ۸۰ دارم+از اب هم میترسم(ولی از سوسک نمیترسم:) سوسکا دوستامن)

دوست داری بازیگر بشی؟

Mehrka

MEHRKA
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دوردورا
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
...
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
...
فوبیای ماشین و سرعت بالای ۸۰ دارم+از اب هم میترسم(ولی از سوسک نمیترسم:) سوسکا دوستامن)

دوست داری بازیگر بشی؟
نه دوس ندارم

کیو بیشتر از همه بجز خونواده ات دوس داری ؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
نه دوس ندارم

کیو بیشتر از همه بجز خونواده ات دوس داری ؟

زیاد آدمِ دوست بداری نیستم :d کلا کسیو ندوس :)) ولی خب فقط یک نفر خاص هست فعلا که دوس :))

به نظرت آدم وقتی ناامید میشه باید چیکار کنه ؟

• لایک
امتیازات: z.a97

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
زیاد آدمِ دوست بداری نیستم :d کلا کسیو ندوس :)) ولی خب فقط یک نفر خاص هست فعلا که دوس :))

به نظرت آدم وقتی ناامید میشه باید چیکار کنه ؟

بزرگترین معضل ما ادمها بنظرم فکر خودمونه . باید دیدگاهمونو عوض کنیم از بالا نگاه کنیم یا صبر کنیم اروم تر ک شدیم منطقی تر فکر کنیم راجبش یا از کسایی ک موفق شدن تو اون زمینه کمک بگیریم و متوجه بشیم ک این مشکل رو اونهام ممکنه تجربه کرده باشن . یا فکر کردن ب ایندمون وقتی ک موفق شدیم توی اون پروسه خودش مشوقه . گاهیم من رو میارم ب بعضی کارایی ک دوست دارم یکم فاصله گرفتن از اون پروسه باعث میشه بعدش قوی تر از قبل باهاش مقابله کنی .

تجربه تلخی تو زندگیت قبلن داشتی ک اون لحظه فکر کنی دیگه تحمل زندگی نداری ولی الان بهش میخندی ؟ یکیشو تعریف کن :D

M R X

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
-
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
0000
بزرگترین معضل ما ادمها بنظرم فکر خودمونه . باید دیدگاهمونو عوض کنیم از بالا نگاه کنیم یا صبر کنیم اروم تر ک شدیم منطقی تر فکر کنیم راجبش یا از کسایی ک موفق شدن تو اون زمینه کمک بگیریم و متوجه بشیم ک این مشکل رو اونهام ممکنه تجربه کرده باشن . یا فکر کردن ب ایندمون وقتی ک موفق شدیم توی اون پروسه خودش مشوقه . گاهیم من رو میارم ب بعضی کارایی ک دوست دارم یکم فاصله گرفتن از اون پروسه باعث میشه بعدش قوی تر از قبل باهاش مقابله کنی .

تجربه تلخی تو زندگیت قبلن داشتی ک اون لحظه فکر کنی دیگه تحمل زندگی نداری ولی الان بهش میخندی ؟ یکیشو تعریف کن :D
خیر
از رشته ای که دارید میخونید راضی هستید؟انتخاب دیگه ای بود که بهش بیشتر علاقه داشتید؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
خیر
از رشته ای که دارید میخونید راضی هستید؟انتخاب دیگه ای بود که بهش بیشتر علاقه داشتید؟
دوسش دارم ولی بیوتک ئو بیشتر :))

بهترین روز امسالتون چه روزی بوده و چرا ؟

M R X

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
-
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
0000
دوسش دارم ولی بیوتک ئو بیشتر :))

بهترین روز امسالتون چه روزی بوده و چرا ؟
احساس میکنم فعلا چنین روزی رو امسال نداشتم ، ولی فک کنم دیروز که با وجود امتحان درسی که باید براش تقریبا بیشترین وقتو میذاشتم و کلا دو روز وقت داشت ، نشستم فیلم دیدم و بی خیالی طی کردم ( این یکی خیلی چسبید وگرنه امسال زیاد از این کارا کردم)
بهترین فیلمی که امسال دیدید

پهلوی

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1399
احساس میکنم فعلا چنین روزی رو امسال نداشتم ، ولی فک کنم دیروز که با وجود امتحان درسی که باید براش تقریبا بیشترین وقتو میذاشتم و کلا دو روز وقت داشت ، نشستم فیلم دیدم و بی خیالی طی کردم ( این یکی خیلی چسبید وگرنه امسال زیاد از این کارا کردم)
بهترین فیلمی که امسال دیدید
ملی و راه‌های نرفته‌اش

تاثیرگذار ترین آدم زندگیتون

M R X

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
-
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
0000
هیچ کس تو زندگیم تاثیر اونچنانی نداشته (البته اگه آدم خودشو که مسلما بیشترین تاثیرو رو زندگیش داره فاکتور بگیره)
از سمپادی بودن راضی هستید؟

بالا