dark shadow
خائــن.
- نام مرکز سمپاد
- Farz2
- شهر
- KRG
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
رفتم آب هویج گرفتم لیوانشو برداشتم اومدم بیرون یادم رفت پولشو بدمکلهر:/
بدترین سوتی ای ک تا حالا دادی
اولش نخواستم جواب بدم اما میخوام اینجا آبروم بره تا باعث بشه انگیزه و عزمم رو از دست ندم.تا چند وقت دیگع بیام و از موفقیتم بگمچن کیلویی؟
65رفتم آب هویج گرفتم لیوانشو برداشتم اومدم بیرون یادم رفت پولشو بدم
چن کیلویی؟
نمیشه اینجا گفتاولش نخواستم جواب بدم اما میخوام اینجا آبروم بره تا باعث بشه انگیزه و عزمم رو از دست ندم.تا چند وقت دیگع بیام و از موفقیتم بگم
80کیلو
بدترین توهینی ک ب کسی کردی؟
من تالا فک میکردم @Amir R و @amirgh1 رو با هم اشتباه میگیریم تا این که دیدم اشتباهن @amir gh رو منشن کردم و خب تبریک میگم من شما۳ تا رو با هم قاطی میکنم
هر کسی یه خود واقعی داره یه خود آرمانی رسیدن به اون خود آرمانی که در ذهن آدماست میشع ایده آل هر شخص...نمیشه اینجا گفت
ایده آل بودن یعنی چی؟
بعد مدت ها يه نوتيفي اومد كلا ذوق مرگ شدم
کرسی حالا اگه تبلت و اینا ام بود بد نمیشهمن تالا فک میکردم @Amir R و @amirgh1 رو با هم اشتباه میگیریم تا این که دیدم اشتباهن @amir gh رو منشن کردم و خب تبریک میگم من شما۳ تا رو با هم قاطی میکنم
هر کسی یه خود واقعی داره یه خود آرمانی رسیدن به اون خود آرمانی که در ذهن آدماست میشع ایده آل هر شخص...
البته فکر میکنم به شرایط هم بستگی داشته باشه
رسیدن به من آرمانی در اون بستری که توش قرار داریم
زندگی قدیمی،کوچه پس کوچه ها،دوچرخه،فوتبال،کرسی یا آپارتمان و تبلت و شوعافای مجازی؟
یه جایی که شرجی نباشه خیلی ام گرمو خشک نباشهکنار خزر
از چجور هوایی خوشت میاد؟
بارونیکنار خزر
از چجور هوایی خوشت میاد؟
پریما نمیدونم چیچیکیه جایی که شرجی نباشه خیلی ام گرمو خشک نباشه
آخرین بار چجور بستنی ای خوردی؟
پارسال ناطور دشتپریما نمیدونم چیچیک
آخرین کتاب؟
کنکورهمچین چیزی نبوده
واسه تابستون چه برنامه ای داری؟
نهکنکور
تا حالا کوهنوردی رفتی؟
نهآره...
تا حالا تو کوه خوابیدی؟
نمیشناسمت ولی خوب شاید ادم غیر عادی ولی جالب باشیپفک
نظر راجب من =(
زیاد شناخت ندارم ازت ولی مثل همه نیستی و بنظر جالب میاینمیشناسمت ولی خوب به شاید ادم غیر عادی ولی جالب باشی
همون سوال
متسفانه نمیشناسمتشناخت کافی ندارم اما از اهنگت خوشم اومده
همین سوال