- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی سمنان
- شهر
- سمنان
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
- مدال المپیاد
- المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی فن آوری اطلاعات
نمیفهمم این چطوری به مساله کمک می کنه . میشه بیشتر توضیح بدی؟
خب از اونجایی که تاپیک خوابیده من یه سوال دیگه میزارم که فکر کنید.
فرض کنید شما یک جدول سودوکو خیلی سخت به من میدید. من کلی فکر میکنم ولی به جوابی نمیرسم و به شما میگم این سودوکویی که دادی احتمالا جواب نداره و منو دست انداختی
حالا شما می خواید بدون اینکه جواب رو به من بدید به من اثبات کنید که این سودوکو جواب داره و شما جوابش رو میدونید!
چطوری میتونیم این کار رو کنیم ؟
ماشین تورینگ؟؟؟؟؟؟خب از اونجایی که تاپیک خوابیده من یه سوال دیگه میزارم که فکر کنید.
فرض کنید شما یک جدول سودوکو خیلی سخت به من میدید. من کلی فکر میکنم ولی به جوابی نمیرسم و به شما میگم این سودوکویی که دادی احتمالا جواب نداره و منو دست انداختی
حالا شما می خواید بدون اینکه جواب رو به من بدید به من اثبات کنید که این سودوکو جواب داره و شما جوابش رو میدونید!
چطوری میتونیم این کار رو کنیم ؟
هنوز نفهمیدمراه حلم رو نفهمیدید ینی؟
خب وقتی همه خونه ها صفر بشن این ینی جدول حل داره.
برنامه ای وجود نداره .میتونیم اعدادو تویه برنامه حل کننده جدول سودوکو بذاریم وقتی برنامه حل کرد جوابو نشون نمیدیم فقط تاییدشو نشون میدیم ک جدول ابی میشه ینی قابل حله : ) )
نمیفهمم یعنی چطور ؟ماشین تورینگ؟؟؟؟؟؟

خب ببین با این روش اگه طرف کنارت بشینه و ببینه کدوم عدد یک رو داری صفر میکنی میره همون خونه جدول رو با تک عددی که میتونه بذاره پر میکنه و طبق حرکات تو جدول رو میسازهمثلا تعداد اعدادی که داخل هر خونه میتونن قرار بگیرنو مینویسیم بعد از اون خونه ای که عددش یک هست شروع میکنیم و صفرش میکنیم و از بقیه ی عددهای مرتبط باهاش یکی کم میکنیم و دوباره یه سریا ممکنه یک بشن و تکرار همین مرحله و الی آخرتا جایی که همه خونه ها صفر بشن؟ : دی

نمیدونم شاید سوال رو درست نقهمیدم اما ماشین تورینگ یه مدل مفهومی هست که برای تعیین میزان حجم محاسباتی که برای حل یک مسئله محاسباتی بکار میره استفاده میشه . با استفاده از ایم مدل میشه فهمید که چه مسایلی تو زمان چندجمله ای قابل حل هستند و چه مسایلی اصولا تو زمان معقول حل نمیشن و اصطلاحا مسایل محاسباتی سخت محسوب میشن . من کامپیوتریم و با دید یه کامپیوتری دارم به مسئله رمزنگاری نگاه میکنم به خاطر همین این به ذهنم رسید چون رمزنگاری با نظریه پیچیدگی محاسباتی ارتباط تنگاتنگی دارههنوز نفهمیدم
برنامه ای وجود نداره .
نمیفهمم یعنی چطور ؟
اونایی که گفتم نمیفهمم شاید درست باشه ولی من واقعا نمیفهمم . توضیح بدین ممنون میشم
آفرین. راه حل خیلی خوبیه!کافیه جدول رو پیش خودمون پر کنیم بعد به نفر روبرومون ثابت کنیم که در هر سطر و ستون اعداد یک تا نه وجود دارن
مثلا میتونیم جدول رو با کارت بسازیم و بعد خونه هایی که خالیه تو جدول اصلی رو بنویسیم و مخفیش کنیم (مثلا برعکس بذاریم کارتاشو) (دقت کنید که به ترتیب سِیر منطقی حل جدول عددهارو وارد نمیکنیم که بفهمه منطق حل رو)
بعد هر سطر یا ستون رو که خواست، همه کارت هاشو جمع میکنیم و بعد ترتیبشون رو بهم میزنیم بهش تحویل میدیم! میبینه که همه اعداد 1 تا 9 هستن داخلش.
ببین چیزی که تو داری میگی تقریبا ربطی به موضوعی که ما می خوایم نداره. حرفی که در رابطه با ماشین تورینگ اینا میزنی حدودا اوکی هست . ( یه سری ایراداتی ولی وارد هست ) ولی اون تنگاتنگی ای که میگی در این رابطه هست که توی رمز نگاری باید از روش هایی استفاده کنن که شکستن اونا یه مساله "سخت " محاسباتی باشه مثلا. و توی چند جمله ای حل نشه.نمیدونم شاید سوال رو درست نقهمیدم اما ماشین تورینگ یه مدل مفهومی هست که برای تعیین میزان حجم محاسباتی که برای حل یک مسئله محاسباتی بکار میره استفاده میشه . با استفاده از ایم مدل میشه فهمید که چه مسایلی تو زمان چندجمله ای قابل حل هستند و چه مسایلی اصولا تو زمان معقول حل نمیشن و اصطلاحا مسایل محاسباتی سخت محسوب میشن . من کامپیوتریم و با دید یه کامپیوتری دارم به مسئله رمزنگاری نگاه میکنم به خاطر همین این به ذهنم رسید چون رمزنگاری با نظریه پیچیدگی محاسباتی ارتباط تنگاتنگی داره

سلام . اگر ممکنه اشکالات بنده رو گوشزد کنین . اگه بحث تاپیک منحرف میشه پ خ کنینن . ممنونآفرین. راه حل خیلی خوبیه!
ببین چیزی که تو داری میگی تقریبا ربطی به موضوعی که ما می خوایم نداره. حرفی که در رابطه با ماشین تورینگ اینا میزنی حدودا اوکی هست . ( یه سری ایراداتی ولی وارد هست ) ولی اون تنگاتنگی ای که میگی در این رابطه هست که توی رمز نگاری باید از روش هایی استفاده کنن که شکستن اونا یه مساله "سخت " محاسباتی باشه مثلا. و توی چند جمله ای حل نشه.
ولی خلاصه تقریبا به موضوعی که الان داریم بررسی می کنیم ربطی نداشت. ولی به هر حال ممنون از مطالبت.![]()