کنکور اشکالات درسی کنکور ۹۸

سلام
یک سوال سخت
میشه توضیح بدید که برای دینی چ میکنید؟
من متن رو میخونم ایه ها رو هم همینطور تستا رو ولی نمیدونم چیکارش کنم همینجوری حسی میزنم نصفش غلط میشه
هر آیه ای که میخونی یه کلمه به عنوان رمز تو ذهنت بسپار تا مفهومش یادت بمونه
موقع تست کافیه فقط همون کلمه رو ببینی
مفهومش یادت میاد

بچه ها توی سلول الکتروشیمیایی جهت جریان رو از کاتد به آند فرض میکنیم یا آند به کاتد؟
و اینکه E° چطور خونده میشه؟

بنده وندیه؟؟؟
یعنی بنده پرور میشه وندی مرکب؟!

• لایک
امتیازات: Sep
هر آیه ای که میخونی یه کلمه به عنوان رمز تو ذهنت بسپار تا مفهومش یادت بمونه
موقع تست کافیه فقط همون کلمه رو ببینی
مفهومش یادت میاد
خوب مشکل این جایه یه سری تستا می بینی تیکه اول آیه رو می گه که معمولا مفهوم خاصی رو نمی رسونه بعد اون مفهومی رو می خواد که تو اون کلمه کلیدی هایه و اونا هم بعد اون سه نقطه ای که گذاشته می خواسته بیاد.

خوب مشکل این جایه یه سری تستا می بینی تیکه اول آیه رو می گه که معمولا مفهوم خاصی رو نمی رسونه بعد اون مفهومی رو می خواد که تو اون کلمه کلیدی هایه و اونا هم بعد اون سه نقطه ای که گذاشته می خواسته بیاد.

کجا ها مثلا همچین تستایی میدن؟

کجا ها مثلا همچین تستایی میدن؟
من دینی تا حالا یا تحلیل نکردم یا اگرم کردم خیلی کم بوده یادم نیست دقیق شاید قلم چی دیدم شایدم تو اون کتاب کار تاج مال گاج هست مولتی ویتامین توی اون یه دفعه یکی از دوستام یه تست نوشت 3 آیه فقط دو سه کلمه اول توش بود یادم نیست همون دو سه کلمه اول توشون مهم بودن یا ادامش.

ولی مدل تست دیدم تو قلم چی که یه آیه رو میاره و می گه منظور این آیه چه کسانی هست مثلا که تو ادامه آیه اومده بوده که تو گزینه ها هم می ده مثلا مشرکان یا ظالمان یعنی عملا باید متن آیه رو مسلط می بودی تمام و کمال(البته این جور چیزا رو تو کتاب کارا خودش تأکید می کنه)

• لایک
امتیازات: panah
من دینی تا حالا یا تحلیل نکردم یا اگرم کردم خیلی کم بوده یادم نیست دقیق شاید قلم چی دیدم شایدم تو اون کتاب کار تاج مال گاج هست مولتی ویتامین توی اون یه دفعه یکی از دوستام یه تست نوشت 3 آیه فقط دو سه کلمه اول توش بود یادم نیست همون دو سه کلمه اول توشون مهم بودن یا ادامش.

ولی مدل تست دیدم تو قلم چی که یه آیه رو میاره و می گه منظور این آیه چه کسانی هست مثلا که تو ادامه آیه اومده بوده که تو گزینه ها هم می ده مثلا مشرکان یا ظالمان یعنی عملا باید متن آیه رو مسلط می بودی تمام و کمال(البته این جور چیزا رو تو کتاب کارا خودش تأکید می کنه)

تو اینکه در هر آیه باید حفظ باشیم خطاب به چه کسانی هست شکی نیست.
مشرک و ظالم هم خیلی فرق دارن دیگه:)
ولی منم قلم چی میرم،آیه رو حتما تا جایی که یه کلمه ش مشخص باشه راجع به چیه میدن بهمون...
قلم چی اکثرا به آیه های مشابه گیر میده مثلا اون دوتا آیه که راجب ازدواجن،اولاش فرق میکنه که باید حفظ کنیم ولی روی سوال حتما ازواجا رو میاره....

وقتایی هم که نمیاره روی سوال ،گزینه ها خیلی تابلو هستن...

همون یه کلمه رمزی حفظ کنید حله ؛)

سلام مساحت دایره مگه پی ضرب در شعاع به توان دو نیست؟
تست 2111 کتاب فیزیک دوازدهم ریاضی میکرو گاج نوشته دو تا پی شعاع به توان دو گیج شدم (عکس رو به زودی می فرستم ) کسی هست راهنماییم کنه؟

* ببخشید مردمک ها رو خوندم مردمک

سلام مساحت دایره مگه پی ضرب در شعاع به توان دو نیست؟
تست 2111 کتاب فیزیک دوازدهم ریاضی میکرو گاج نوشته دو تا پی شعاع به توان دو گیج شدم (عکس رو به زودی می فرستم ) کسی هست راهنماییم کنه؟

* ببخشید مردمک ها رو خوندم مردمک

شاید مساحت نیمکره رو گفته.

سلام
اگر کسی کسر های از پیش ساخته رو کامل داره بفرسته لطفا
هرجا گشتم، به هرکیم گفتم کامل نداشتن -_-

سلام
یه مثال از کسر پیش ساخته می گی؟
من تو مسائل شیمی که تقریب زدنای عجیب غریب داره فقط مشکل دارم بقیه مسئله ها مشکل ندارم اصلا نمی دونم چی هستن این کسرا و اینا.

سلام

کتاب های نظام جدید تو میکرو یازدهم دارم اگه نداریش عکسشو واست بفرستم ولی خیلی کامل نیست
اگه بچه های نظام قدیم بفرستند بهتره چون تو کتاب شیمی مبتکران بهترشو قبلا دیده بودم

کتاب های نظام جدید تو میکرو یازدهم دارم اگه نداریش عکسشو واست بفرستم ولی خیلی کامل نیست
اگه بچه های نظام قدیم بفرستند بهتره چون تو کتاب شیمی مبتکران بهترشو قبلا دیده بودم

برای سنتیک هم داریم ؟؟؟

یه سؤال اتم برنگیخته رو این جوری نمایش می دن.
*اتم
حالا هسته برنگیخته رو هم این جوری نشون می دن.
*X
اینا چه فرقی با هم داره خوب(منظورم نوع علامته )
الآن بیاد یه عنصر بیاره همین ستاره بالاش بگه این چشه بعد ما بگیم اتمش برنگیخته شده یا هستش؟

اح فیزیک هسته ای چرا این جوریه؟
فیزیک دانان عزیز بیاین کمک.
مگه نترون سنگین تر از پروتون نیست؟
چطور یه پروتن به پزیترون و نوترینو و نوترون تبدیل می شه ؟
آیا همین نقض قانون پایستگی انرژی؟
بعد طبق همین اگر یه جسم دو نوع پرتو بتا رو از خودش بده بیرون بازم از نظر تعداد نترون و پروتن مثل قبل (در نتیجه همون عنصر قبلی) ولی از هستش یه چیزایی زده بیرون چه جوری؟
بعد چرو پزیترون رو این شکلی نشون می دن عدد اتمی منفی 1 و عدد جرم 0 با هم نمی خونه.
-1 رو بخوام به زور هم که شده قبول کنم بعد باید برای 0 قبول کنم که یه نترونی هست که با -1 پروتون جمع شده ولی نیست.

Back
بالا