- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
بچه های کنکوری ۹۷ هرچی حس می کنید بقیه باید بدونن بگید
پرسش پاسخ نداریم اینجا.
پرسش پاسخ نداریم اینجا.
آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
امیدوارم که کارساز بوده باشه حرفام/ش براتون : دی-فکر میکنی خیلی از آدمهایی که به نظر دیگران موفقن، به نظر خودت موفقن، ترسی نداشتهن و به خودشون شک نکردهن؟
کاملا اشتباه میکنی اگه اون طور فکر کنی.
هر چند بیشترشون میل دارن نشونش ندن، چون خیلی شخصی و عمیقه.
اما خیلی از اونا برای غلبه بر این حس تلاش کردهن و میکنن. نمیذارن این تردید نیروی حرکتشون رو بگیره، به عکسش تبدیلش میکنن به نیروی حرکت.
تو تازه اول راهی. قبلا گفتم و باز هم میگم تا قبل دانشگاه انگار قبل نقطه صفره. و این نگرانیها شبیه نگرانیهای یه نوزاد قبل از تولده (البته که استعارهس و من فکر نمیکنم نوزاد قبل تولد نگران تولدش و بعدشه ). باید بری جلو و خودت رو کشف کنی و رشد بدی.
و خواهیدید که اشتباه میکردی و حرکتت و تلاشت نتیجه میده. همون طور که برای خیلیها میده.
اون مواردی هم که نتیجه نمیده، باید بهش فکر کرد و راه و نوع تلاش رو اصلاح کرد.
کارهای ما اون قدر سخت نیستن که نشه انجامشون داد.
شاید تقریبا کار سخت تو دنیا به اون معنی وجود نداشتهباشه.
اوضاع منم دقیقا همین طور بود. مشکل اصلیم دخالت های بی جای خانواده بود.به نظرم اگه تصمیم دارین پشت کنکور بمونین حتما و حتما یک سرگرمی(مثل باشگاه رفتن یا یککلاس هنری)برای خودتون انتخاب کنید..و در طول نه ماه درس خوندن ادامش بدید..خصوصا اگه مثل من آدمی هستید که از تو خونه موندن زود خسته میشید و بهممیریزید..من خانوادم نزاشتن هیچ جا برم و عملا منو تو خونه زندانی کردن و منم ضربشو خوردم..پشت کنکور موندن خسته کنندست و باید یکجوری روزمرگی لعنتیشو از بین برید..