Special girl
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- FARZANEGAN
- شهر
- SHZ-JAH
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
مهسا میشه لطفا این تاپیکو احیا کنی ؟
@esfrwms
@esfrwms
آره اگه درباره شرایط تحصیل پزشکی و دندون و دارو تو کشورای مختلف خصوصا آلمان صحبت کنین که عالی میشهآره منم موافقم !
و اینکه درباره ی علوم پایه و رشته های تجربی هم حتما توضیح بده ...
از نظر من هم رشته به رشته باشه بهتره
اگه دوباره ارز دانشجویی نخوان بدن... با این وضعیت ارز تا فرودگاه هم نمیشه رفتاین چند روز به شدت درگیر این هستم که حقمونو از این دولت و کشور بگیرم....اونایی که در جریان هستن میدونن از زندگیم براش زدم...
به حدی که سر این قضیه فقط اینقدر سرم شلوغه و پیامهام زیاده که میام به @arvin.a آروین بگم" تو که عشقی اصن" یهو میبینم بسمالله برای یکی که در مورد این موضوع پیام داده فرستادم خلاصه که آبرو برام نمونده
یه شبِ میان میگن ارز دانشجویی قطع شد و آرزوهای ما رو نابود میکنن...[حالا کار ندارم خبرگزاریهای ایران بعد از این خبر و اعتراض ما اومدن خبر اردیبهشت ماهشون رو نشر دادن همه جا که نه ارز میدن فقط به لیسانسهها ارز نمیدن و.... که خیلی دنبال این بودم پارکشون رو پیدا کنم ]
حالا ما برای بازگشت دوباره ارز دانشجویی ،سندی رو تهیه کردیم و در حال جمع آوری امضای تک تک افرادی هستیم که با حذف ارز دانشجویی آینده تحصیلیشون به خطر افتاده و میوفته.
این سند بدین جهت تنظیم شده که صدای مشکلات ما دانشجویان رو به گوش مسئولین رده بالای کشور برسونه که نه تنها فارغ از هر گونه اغتشاش و هنجار شکنیه بلکه با در نظر گرفتن جهات قانونی، سعی در به حد نصاب رسانيدن امضاهای دانشجويان و مردم داره به نحوی كه شورای صنفی وزارت بهداشت رو تو مسير مشكلات خود شریک نموده..
از این روی، از تک تک شما دوستان عزیز هم میخوام این فُرم رو پُر کنید... و به هرکسی که میشناسید اطلاع بدید که پُر کنه....
دانشجویان ستونهای اصلی پیشرفت کشور هستن و بایستی تو زمره اولویت نیازهای کشور قرار بگیرن .
لینک امضا:
https://goo.gl/forms/nFHGpqSXHhVfLK832
امروز پخش زنده در مورد این موضوع داشتیم تو برنامه حالا خورشید ... میخواستم خودم برم تو برنامه ولی از بس که خجالت میکشم نرفتم...
تا ساعت 4 صبح درگیر برنامه بودم که مشکلات تک تک بچهها رو پیدیاف کردم به دست آقای رشید پور داده شد...
و دوست عزیزم شیوا رفت روی آنتن زنده...
برنامه پخش شد کمتر از 8 دقیقه هم اجازه صحبت به ما دادن...
یه عده شاکی بودن یه عده هرچی حرف از دهنشون در اومد گفتن و...
متاسفانم واقعا واسه بعضیا...
دو سال پیش بچشو فرستاده مثلا پزشکی بخونه به رشتهای که شاید آرزشو برسه... بعد کسی که امسال میخواد بره با این وضعیت ارز میگه نره چرا بره فقط به بچه من باید ارز بدن...بچههای دیگه امسال قصد دارن برن هیچ آرزویی ندارن فقط اونایی که رفتن آرزو دارن....
چقدر خودخواه....
چقدر....
همینه که تو این مملکت هیچوقت پیشرفت نمیکنیم....
اینقدرم دلم میخواست به آقای رشید پور هم با توجه به صحبتاشون تو برنامه بگم :
1.طبق اصل نوزدهم قانون اساسی، « مردم ایران از هر قوم و قبیلهای که باشن از حقوق مساوی برخوردارن و رنگ و نژاد و زبان و مانند اینها سبب امتیاز نخواهد بود.»پس نه شما نه هیچ فرد دیگه نمیتونه دانشجویان رو به دو دسته تقسیم کنه و عدهای رو از حق مسلمشون،فقط به خاطر قرار گرفتن تو بازهای خاص،محروم کنه.
2.ماده 4 قانون مدنی تو بيان قلمرو قانون تو زمان میگه :
« اثر قانون نسبت به آتيه است وقانون نسبت به ما قبل خود اثر ندارد مگر اينكه در خود قانون مقررات خاصي نسبت به اين موضوع اتخاذ شده باشد ». پس با یک بخشنامه نه شما نه هیچ کس نمیتونه ما دانشجویانی که ماههاست بر اساس بخشنامه و آیین نامه قبل برنامهریزی برای گرفتن ارز کردیم و پذیرش از دانشگاه گرفتیم رو به ناحق از تسهیلات ارز دولتی محروم کنه.
3. با وجود نصح صریح قانون اعزام دانشجو چه ضرورتی به صدور بخشنامه هست؟ «صدور بخشنامه این شائبه رو تقویت میکنه که آیا باید دائما منتظر صدور بخشنامه از سوی هیئت وزیران باشیم تا تصریحات قانونی رو تاکید یا بعضا” اون رو دست خوش تغییر بدن؟ آیا نظم عمومی جامعه نیز چنین اجازهای رو میده؟»
4.شان ایرانی و امت اسلامی، بالاتر از اونه که مجبور باشن حسرت بورسهای تحصیلی دانشجویان چین و عربستان رو داشته باشن و بخوان به پستترین کارها گمارده شن!
5.من و شما میدونیم ، فرزند چند تن از مسئولین در خارج از کشور در حال تحصیل هستن و یا در حال اعزام حتی !! حتی رييس جمهور هم از خارج از کشور مدرکشو گرفته دیگه بقیه سران ممکلت هم که...
ما فرزند سران مملکتی نیستیم، اما باور کنید اگه تفاوت ارز دولتی و ارز آزاد تا این حد زیاد نبود ما نیز ترجیح میدادیم همچون فرزندان دلبند مسئولین گمنام بمونیم.
جدا؟ چرااا؟؟سلام
آماده نمیشه