دیگ چ خبر،؟به مام اب معدنی دادن با کیک صبحانه
آی نو آی نو
واقعا های بای میدن تهران؟؟مرفهین بی در شمایین دیگه..به ما ی تی تاب دادن انقدر افتصاح بود چند نفر باز کردن پودر بود اصلا توش..هیییب ما آب معدنی و های بای دادن!
باباااا ب داداش دوستم سال ۹۴ دنت داده بودنواقعا های بای میدن تهران؟؟مرفهین بی در شمایین دیگه..به ما ی تی تاب دادن انقدر افتصاح بود چند نفر باز کردن پودر بود اصلا توش..هییی
اندازه دو تا بند انگشت بود))
دنتباباااا ب داداش دوستم سال ۹۴ دنت داده بودن
تهران بود
من واقعا توقع دنت داشتم
با آب معدنی مواجه شدم
نمیدونم.سلامتی و این حرفا ، اینجا قراره پاک بشه؟ من ارسالام الکی زیاد نشن
اون ستاره ها به هیشکی وفا نکرده )))نمیدونم.
شاید اره شاید نه!
جوش نزن ستاره میگیری عوضش((:
سمندون نبینه اسپم دادم فقط
من پارسال یک هفته بعد کنکور رفتم سفر دقیقا و یک روز قبل اعلام نتایجم برگشتم(((:به ما که کیک و آب دادن، من نکرفتم هیچ کدوم رو ولی دیدم اونا ک نزدیک هشت اومدن بهشون پک میوه دادن.
من هفته آخر میگفتم اگه مراقبه کفشش صدا بده هی بخواد راه بره، اگه بغل دستی م با دهن باز ویفر بخوره، اگه پام به زمین نرسه،اگه حلو کولر باشم دلم درد بگیره سینوزیتام درد بگیره چه کنم و خداروشکر اتفاق نیفتاد یعنی با این میدان منفیی که داشتم بعید نبود اتفاق بیفته.
من هنوز تو شوکم چه جوری تونستم چنین کنکوری رو خراب کنم یه نفر پشت کنکوری نیس بگه این روزا چه کرده؟
من شهر فوق داغون نمیارم ولی اوضاع ریاضی و تجربی مثل هم نیست. یک اپسیلون ثانیه به شهر دیگه رفتن فکر میکنم دق میکنممن پارسال یک هفته بعد کنکور رفتم سفر دقیقا و یک روز قبل اعلام نتایجم برگشتم(((:
بعد اونم مونده بودم که انتخاب رشته کنم یا نه چون شهرای فوق داغونی میاوردم خیلی .هیچی تصمیم گرفتم بمونم و از اول مهر شروع کردم بخوندن..به نطرم قبل مهر خیلی زوده بخوای باز شروع کنی..مخصوصا اگه سال اولم زیاد درس خونده باشی..من سال اولم زیادخونده بودم و واقعا نیاز به سه ماه استراحت داشتم((((:..از اول نهر واقعا وقت زیاد هست برا خوندن..خیلی جلوتری از دانش آموزا اگه با برنامه و درست بخونی..
به نظرم الان جدی استراحت کنید حداقل تا یک هفته. جوگیر نشید بشینید بخونید از الان واسه سال بعد. میدونم الان هر کی کنکور داده احتمال زیاد رضایت کامل نداره. این یه چیز نرماله. یکم بگذره. یکم استراحت بدید به ذهنتون، خستگی امسال در بره، بعد تصمیم بگیرید که میخواید بمونید یا نه (با در نظر گرفتن همه ی شرایط یک سال موندن) و مصمم پیش برید بهتره :)به ما که کیک و آب دادن، من نکرفتم هیچ کدوم رو ولی دیدم اونا ک نزدیک هشت اومدن بهشون پک میوه دادن.
من هفته آخر میگفتم اگه مراقبه کفشش صدا بده هی بخواد راه بره، اگه بغل دستی م با دهن باز ویفر بخوره، اگه پام به زمین نرسه،اگه حلو کولر باشم دلم درد بگیره سینوزیتام درد بگیره چه کنم و خداروشکر اتفاق نیفتاد یعنی با این میدان منفیی که داشتم بعید نبود اتفاق بیفته.
من هنوز تو شوکم چه جوری تونستم چنین کنکوری رو خراب کنم یه نفر پشت کنکوری نیس بگه این روزا چه کرده؟
من رفتم، انقدر خندیدم سر جلسه همه تا آخر وقت به چشم ترحم نگام میکردن : ))کنکور زبان کسی نرفت؟؟من که نابود شدم سر عمومیاش...خیلی راحت بود نسبت به دیروز:/
سندش تکدیب توسط خدایی هست((((:کنکورتون حسابی لو رفته بود + سند
سند : تکذیب توسط کدخدایی
https://www.yjc.ir/fa/news/6581797/...لبان-به-دریافت-زودهنگام-پاسخنامهها-به-حق-است
نزدیک به 13 تا سند داخل فروم کنکور این هست ولی این سند از همه مهمترهسندش تکدیب توسط خدایی هست((((:
تو این مملکت هر چی تکذیب میشه قطعا و حتما درسته