• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور چطور بود؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
امروز خالم زنگ زده بود میگفت یه از فامیلای همسرش یه دختر داره که امسال کنکور داده
بهشون پیشنهاد داده بودن 200 _300 میلیون بدن تا صندلی بخرن براش اما وقتی پرس و جو کرده بودن یه نفر گفته بود که تا الان 4000 تا صندلی برا رشته ی پزشکی فروخته شده حتی اگه 500 میلیون هم بدن باز نمیتونن صندلی بخرن :@
خدا مرگشون بده من که از حقم نمیگذرم امسال اگه حقمو بخورن انتحاری میرم سازمان سنجش رو با خاک یکسان میکنم چون زندگیم با خاک یکسان میشه

عجب مملکتی شده
کشور AFG هم از اینجا بهتره
اسمش هم گذاشتن مملکت اسلامی
امروز خالم زنگ زده بود میگفت یه از فامیلای همسرش یه دختر داره که امسال کنکور داده
بهشون پیشنهاد داده بودن 200 _300 میلیون بدن تا صندلی بخرن براش اما وقتی پرس و جو کرده بودن یه نفر گفته بود که تا الان 4000 تا صندلی برا رشته ی پزشکی فروخته شده حتی اگه 500 میلیون هم بدن باز نمیتونن صندلی بخرن :@

بچه ها در مورد اين قضيه كه سهميه هاي ايثارگران اينا رو هم با مناطق شمردن، هر كي يه چيز ميگه در مورد اينكه حدودا چقدر بايد از رتبمون كم كنيم تا اون چيزي كه برا انتخاب رشتمون تاثير داره رو بفهميم؛ بالاخره چقدر؟ همون سيزده درصد رو در نظر بگيريم؟
ببينيد من از يه نفر كه خودش سهميه پنج درصدي بود پرسيدم گفت من هزار پنج درصديم و سه هزار و خورده اي منطقه دو. خب اگه اينجوري در نظر بگيريم مثلا براي رتبه هاي چهار پنج هزار منطقه دو تقريبا همون هزار تا اينا بايد كم شه.
اين سيزده درصدي كه گفتين به صورت ميانگينه يني اگه درست منظورتون از ميانگين رو فهميده باشم يني اين كه با فرض اينكه سهميه هاي پنج درصدي به صورت يكنواخت در همه سطح پخش شده باشن، درسته؟ ولي خب اينجوري كه من برداشت كردم گويا پنج درصدي ها امسال بچه هاي زرنگ زياد داشتن و خيلي هم يكنواخت پخش نشدن:-?

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
من رتبم 2200 ریاضی شدم.به نظرتون بزنم مهندسی ها آینده کاری خواهم داشت؟
[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-oواقعا جواب بدین[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o
[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o[-o
لطفا توی تاپیک های مربوطه بپرسید و اینکه پست متوالی دادن خلاف قوانین انجمنه. ادغام کردم پست هاتون رو.

من با سایت گزینه دو چک کردم
اگه نمیخواید اطلاعاتتونو وارد کنید با اطلاعات الکی وارد شید
موقع ثبت نام سهمیه رو ۵ درصدی بزنید
با حدود رتبه کشوریتون میتونین حدس بزنین که چند تا سهمیه ۵ درصدی جلوتونه
ولی دقت کنین که اگه رتبه کشوریتون ۵۰۰۰ هست و یه نفر با سهمیه ۵ درصدی و رتبه کشوری حدود ۵۰۰۰ تقریبا ۷۰۰ هست نیاید یهو ۷۰۰ تا از رتبه منطقه تون کم کنین چون همه این ۷۰۰ تا توی منطقه شما نیستن
اصلا دقیق نمیشه گفت ولی میشه یه تخمین احتمالی زد
اصلن هم نمیدونم چقدر این روش درسته

تعداد ۲۵ درصدیا خیلی کمتره ینی حدود همون ۵ هزار کشوری فقط ۷۰ تا ۲۵ درصدی بود

ولی به نظر من علاوه بر اینکه نباید توقع داشته باشید رتبتون کم بشه ، حتی باید احتمال بدتر شدنو هم بدید
سازمان سنجش تا حالا چندین بار ثابت کرده که هیچ وقت به نفع ماها کاری انجام نمیده

Back
بالا