دیدن اعضا

مجهولツ

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یه جای دور ...!
سال فارغ التحصیلی
1401
@kimia+_+ که اصلا نمیشه از خیر دیدنش گذشت^_^
@zeynabgol بابا چرا نشستیم همدیگه رو تگ میکنیم ؟ چارتا خیابون فاصله مونه ، پاشو بیا همدیگه رو ببینیم بابا *_*
@Armaghannn که خوشگلِ مهربون ماست و دیدنش واجب !
@پرنیان.ک قرار بود تدریس خصوصی برای من کلاس اول بذاره °_° چیشد ؛(؟
@2005_Mrym علایق و دیدش به زندگی میطلبه که یه بار از نزدیک ببینمش^_^
@T.R.S استاد من هستن ایشون"_"
@Sayuri هم که عزیز ماست !
@Sety خیلی گوگولی مگولیه^_^
@H.H (: یه بار باید با @Sety با هم ببینمشون ^_^
@~HADIS~ رفیق جانا:"
@behnaz81 به دلم نشسته ^_^ مشتاق دیدارش!

_ فراموشی امون نمیده که؛( یادم اومد بازم میگم ...
@Asal :) رو جا انداختم؛(
از خوبان سایت^_^

Cafune

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ساوه
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
الزهرا
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

amirvictor

➖⃟•●━━─ ── ⇆
نام مرکز سمپاد
اژه ای ۲ دوره دوم
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1401
از اونجایی که باید با ینفر ی مدت چت کرده باشم یا از راه دور یجوری ارتباط برقرار کرده باشم تا بتونم باهاش راحت باشم خیلیارو که دوس دارم ببینم نمیتونم تگ کنم

@Armaghannn ایشالا محرابو تیغش میزنم بلیط بگیره باهم بیایم ببینیمت،میگن ترکیه اب و هواش خوبه،میگن میزبان برای مهمونای ترکیه کباب ترکی میگیره :-"
@پرواز جای خواهر بزرگترمه و اگه بشه و موقعیتش باشه یبار با محراب برنامه میچینیم که بریم بیرون چون همشهریم :ok_hand_sign:
@Ss_Zahra عیالم که دیگه حرفی توش نیس،زنمه بابا بالاخره باید ببینمش خیر سرمون ۵ تا بچه قدو نیم قد داریم :)) :ok_hand_sign:
@BJ.Alex کیلینم که بخاطر خودش نخام ببینمش بخاطر کبابی ک قراره بده حتما میخام ببینمش،تازه اگ بیادش حسین @YELLOLOT جلو رلشه و تا بتونیم تیغش میزنیم و نمیتونه کاری کنه(رفاقتا بو نم و نا میده)=))
@sp.ring یزمانی همبازی بودیم باهم و خاطره داریم و خوب میشه همم ببینیم :ok_hand_sign:

خب حالا پسرا

@phoenix_s9 بریم شیراز دور دور بعدشم ک جمع پسرونس و خب حاله خودشو داره مگ ن برادر:grin:
@Destroyed از واجباته که یکم فیزیکی باهاش حرف بزنم ادم شه و ب خودش بیاد،حالا متاسفانه یا خوشبختانه اینقد سسخل بازی درمیارم ک یکمم ک شده حالت خوب شه عزیز :-" :BlueHeart
@maleck :) شمام بزرگتری ولی بیا باهم بریم زن زندگیتو جور کنیم تو انتخاب کن منم تیرو میزنم ببینیم میشه یا ن :))
@Admin2 شماعم که اصا بنیان گذاری حق داری ب گردنم فقط زیاد ازاینکه پیشتون باشم خوشحال نمیشین چون معمولا اگ با جمع پسرونه باشم ابرو نمیزارم :-"

شرمنده اگه طولانی شد و چون الزایمری ام هستم ممکنه کسیو یادم رفته باشه ولی بعدا اضافه میکنم اگ یادم اومد

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
دانشگاه یزد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
@phoenix_s9 بریم شیراز دور دور بعدشم ک جمع پسرونس و خب حاله خودشو داره مگ ن برادر:grin:
خواستی بیای خبر بده شیراز خونه خالی هست کلیدشو میارم(بعد کنکور)؛ شیراز گردی اصلا حال نمیده، من خودمم وقتی شیراز میرم فقط بخاطر خونه مجردی و... :)) آره دیگه صفااا باشه :-"
رفع اسپم: اینایی که میگم اگه دوست داشته باشن تو بازه اول مرداد تا ۱۵ شهریور سال دیگه میرم دیدنشون
@Karenn
@reyna
@mastermind81
@Anaana
@ سبحان ( آیدی جدیدشو نمیدونم:-" )
@حسام.خ (مقصر خودتونید هرروز یه آیدی دارید)
@Destroyed
@Asal-2004 با آبجیش
@ مهدیار (جون میده بشینی اذیتش کنی:)))

Cafune

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ساوه
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه