پهلوی
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- میرزا کوچک خان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
@پهلوی
تپل با موهای کمی فر؟
خانه دار با مهارتهای بسیار
تپل هستم آری، ولی الان خیلی لاغرتر شدم بهم میگن چندش شدی موهامم آره موج داره با انعطاف فرپذیری منتها صاحبش جون میکَنه که فر نشه
واسه اونم قصد ادامه تحصیل دارم
افتخار دادی محدثه جان
@پهلوی
موهاش فره ، هیکلیه
زود میتونه با دیگران گرم بگیره ،میتونه محترمانه برخورد کنه در عین صمیمیت ، ، احساس میکنم یه ذره مغرور باشه ، خب شوخه ، رو اعتقاداتش و تعصباتش وای میسته
فر نیست، موج داره
هیکلی هستم صحیح
اصلا، فقط فضای مجازی اینطوره ولی خب اگه طرفم راحت باشه آدمی نیستم که خودمو بگیرم
میتونم ولی شعورشو ندارم بستگی به طرفم داره که چقدر باهام راحت باشه، معمولا سعی میکنم اول خلقیاتش دستم بیاد بعدا نحوه برخوردمو مشخص کنم، هرجا نکردم مشکل پیش اومده برام
تا غرورو چی در نظر بگیری
بازم بستگی به طرفم داره
این یکی هم بستگی داره، اگه اعتقادم نادرست باشه و اینو بفهمم، راحت قبولش میکنم و اعتقادمو عوض میکنم
ممنون که اومدی
@پهلوی
طلاعات تاریخی و هنری بالا چشماتون بالا میبینه ((:
فک کنم تو درسای محاسباتی خیلی خوب نباشن با واژه فاجعه زیباتر میشه وصفش کرد
صمیمی و جدی جفتش بستگی به طرف مقابلم داره
دارای استعداد هنری خعلیییی بالا لطف دارید :) سر سوزن ذوقی این حرفا رو نداره ((:
حافظه قوی خدابیامرزدش یه زمانی کامپیوتر بودم، الان ماهی شدم
کمی مذهبی یه زمانی مذهبی بودم الان دیگه اصلا نیستم، بیشتر سعی میکنم کاریو انجام بدم که خودم فکر میکنم درسته نه مذهب
درونگرا صحیح
رابط اجتماعی خیلی خوب اتفاقا تو دنیای واقعی افتضااااح!
ارجمند ارجمند کپی مذبوحانه ایست از نام خانوادگی سرکار عالی، ربطی به ما نداره
تیز بین بقیه باید بگن!
عاشق بانو هایده مگه میشه عاشقش نبود؟
مقید به یه سری عقاید عجیب غریب تصورتونو دقیق بگید تا رفع شبهه کنم
بسیار فهمیده لطف دارید
عاغا در حدی خفن ک مامان من روشون کراش زد چی میرید میگید مگه؟ این عمارت فقط نماش قشنگه توش طویله ست
خیلی لطف کردید
@پهلوی
فوق العاده کرموک
تپلی جوابی ندارم
مو فرفری موج داره
چشای گنده تالشا یه نقشمایه دارن به اسم چشم گاو همون
نیم رخ دماغ شیک و پیک رو نیمرخ دماغم کراش دارم از روبرو کراهت
لب دهن... اوووووف برادر پدر نداری خودت؟
گونه مونه به دردم نمیخوره البته
دوست داشتنی بهتره بگی سیّاس
خبیث
از بزرگان ادب جمع کن هندونه هاتو
پدری نمونه هوس کردم یه کرمی بریزم پشیمون شی از حرفت
تشکر هم نمیخوام بکنم استثنائا وظیفه ت بود
@پهلوی
تشنه یادگیری ب نظر میاد از اونا ک ی هر واژه جدید رو هم واکاوی میکنن ...ب نظرم در سراشیبی تحولات بزرگسالی داره قرار میگیره جدیدا و امیدوارم باعث بشه در عین تغییرات و تفکرات ثبات قدمش تبدیل ب تزلزل نشه.....از نظر ظاهری هم فکر میکنم تپل باشه و سفید ....با چند خال قهوه ای رو صورتش ..و موهایی وز وزی
امیدوارم همونطور که میگید باشه
ممنونم
تپل هستم، سفید بودم آفتاب گیلان نذاشت تصورات بعدی نه متاسفانه
سپاسگزارم خیلی افتخار دادید
@پهلوی یه پسر تینیجر که آفتاب نمیخوره بهش همش تو خونس و فکرش بیشتر مشغوله تا بدنش : ) شاید بهترین توصیف از من همین بود
بعضی وقتا چیزایی ازش میبینی که میگرخی شفاف سازی کن جان من الان فکر بد میکنن
خیلی روابطش با همه خوبه : ) اونم تو دنیای مجازیه، خبر واقعیتو که داری
آدم موفقی میشه : )
و خیلی چیزای دیگه : )
مرسی که اومدی مبین جان ایشالا عروسیت جبران کنیم
@پهلوی
قیافشو که دیدم، اگه بگم توصیف میشه نه تصور.
قریب به هایده ایکاش بودم واقعا یه ذره چربیای صورتم ریخته از حالت هایده خارج شدم
پایه هس. بستگی داره
مخش کار میکنه. نمیدونم بر چه اساسی میگی ولی اگه همون یه ذره هم نکنه برم بمیرم
سلبریتیه( نم دونم چرا. ایش) اینا همش بازی دستای پشت پرده ست وگرنه ما کجا و سلبریتی شدن کجا ((:
آدم باجنبه ایه ( خدایی انقد دستش انداختیم، بی جنبه بازی درنیاورد) چیزی که عوض داره گله نداره
عتیقه ( هم خودش هم وسایلاش) همه زندگیم از همین تریبون میگم عتیقه هایده رو هم گوش کن
هنرمنده انگار به شایعات توجه نکن
ممنون که اومدی
@پهلوی
علاقمند ب تاریخ، نه بابا؟ چه جالب از لحاظ ظاهری مشابه هایده، الان دیگه نیستم که بسیار باشعور، دیگه از تو این حرف بعید بود بزرگتر از سنش میفهمه، لقمه بزرگتر از دهنم برمیدارم، معده م بزرگتر از بقیه نیست (خودت مفهومشو بگیر ) مودب، لطف داری ولی انتظار این همه آبروداری نداشتم روابط عمومی بالا ( حداقل فضای مجازی)، دقیقا فضای مجازی باجنبه، بسیار متفاوت از بقیه همسن سال ها و همجنس ها، وجه تفاوتو بگم یا زوده؟ شب زنده دار :/ نصف دین شب زنده داری ست و احتمالا پایه
استنادشم حرفای خودش
قدم به سر چشم کورمون گذاشتی اومدی
فک نکنم کسی باشه که @پهلوی رو شبیه هایده نبینهD: _______
خدایی نمیشه با چهره دیگه ای تصورش کرد به قول ابی همین خوبههههه همین خوبهههه
یوخده اضافه وزن موهای پرپشت سفید مفیدم هس آره دقیقا درست
شاید صداش به بانو نرسه ولی بد صدا هم نی صدای هیشکی که صدای بانو نمیشه، منم اتفاقا صدام خیلی بده ولی خیلی قدرت داره دوستام میگن توی همون جنسه صدات
خیلی خوشحالم کردی سینیور جان
@پهلوی:
علاقه مند شدید به ادبیات و تاریخ زندگی بدون اینا نمیشه که
هندسه هم دوس داره ولی ریاضیش فک کنم خوب نیست ! هندسه رو دوست ندارم صرفا به بقیه مباحث ریاضی ترجیحش میدم :/ ریاضی هم بره بمیره
ارادت مند شدیدددددد به هایده
رو صداشم بسیاااااار حساسه !! + پهلوی پادکست عید بعدی یه ویس بذه بخون ببینیم چطور هست حالا صدات کَمَثَلَ گاو نری که داره سه قلو میزاد
اخلاقشم ، یکم رو اعصابه ! قبلا مؤدب تر بودی الان یکم چیز شدی " آهان با منم خیلی کل کل میکنی ! البته خب خودمم خیلی بات کل کل میکنم ! اونا که حقته، حق هم گرفتنیه
دیگه آهان برم شراغ ظاهر !
ببین همه میگن موهات فره ، فقط من نیستم ! سنگ بدگوهر اگر کاسه ی زرین شکند، قیمت سنگ نیفزاید و زر کم نشود اونا تصورشونه، تو از حرص میگی ولی ایراد نداره قیمت زر کم نشود
رنگشونم که حنایی اینو دیگه همه میدونن آره مثل خودت حناییه موهام
انتظار نداشتم بیای (حتی واسه کرم ریختن )، مرسی
@پهلوی
با حوصله برای یاد دادن اطلاعاتی که کلی تلاش کرده تا به دست بیاره (: میتونه معلم خوبی شه به نظرم. آره کار جذابیه ولی کلا تدریس از توانایی من خارجه، امتحان کردم حوصله و شوق دارم، اعتماد به نفسشو ندارم
با انگیزه برای یاد گرفتن (: صحیح :)
بی غرور برای عذرخواهی کردن (: اینم کسی اشاره نکرد ولی جالبه تنها کسی که توی فضای مجازی اینو گفت شمایید، تو دنیای واقعی بهم میگن :)
نمیدونم چرا تصور من با موی فرفری با عینک گرده شاید چون به ادبیات و تاریخ علاقه داره موهام موجداره عینک هم یه دونه مدل خرخونی (اما نه گرد) فقط برای مطالعه دارم
متشکرم که تشریف آوردید
@پهلوی عاشق ادبیات..علاقه زیادی به حفظ اثار گذشتگان داره..مهربونه..صورتش باید گرد باشه و موهاشم مجعد..قد متوسط و لاغر اندام...مطالعش خوبه..درونگرا؟؟...صبور..
من دوستش دارم^_^
فقط لاغراندامش درست نبود ^__^ قوه تصورتو تحسین میکنم ^__^ منم دوستت دارم *__*
خیلی ممنون که اومدی
@پهلوی
به به!
دایی جان سلام خاخور زای جان ^__^
میتونم تو لیست فرهیخته ها بذارمش. پارتی بازی میکنی واسه داییت خیلی تلاششو برای یاد گیری دوس دارم. :) از سنتی های خوبه! ماشالا جمله ت هزار پهلوئه ((: صنایع دستی بلده. زندگی بدون صنایع دستی خر است تاریخ یه بخش خیلی بزرگ از زندگیشو تشکیل میده. واقعا من تو 99 درصد جهان های موازی هم تو گذشته ام اهل دله(این یکیو نمیتونم ب زبان فارسی سخت هم بیان کنم )امید وارم سر راهش امین نباشه بس ک ناجوانمردانه ب هم تیکه میندازن ولی از پس هم برمیایم نمیدونم بزرگ شدن چ تاثیری روش داشته ک داره از مود فرهیختگیش خارجش میکنه(اینا همش تقصیر تلگرام گور ب گوریه ) بر پدر دوروف لعنت بفرست که دسته گل مردمو تحویل گرفت علف هرز تحویل داد توانایی دیدن ناراحتی دیگرانو نداره. بی تعارف واقعا خیلی زیادی در تمام لحظات زندگیم یاد ناراحتیای بقیه مردم هم هستم (حواسم همیشه هست که همه خوشحال و بی دردسر نیستن) و واسه چیزایی که کاری از دستم برمیاد تمام تلاشمو میکنم سعی میکنه تو تنش نباشه. درسته! خیلی قشنگ از عقایدش دفاع میکنه خرکی قبولشون نداره.بحث و تبادل اطلاعات باهاش از باحالترین کارای دنیاسحاشیه ی الکی برای خودش نمیتراشه.در مورد هر چیزی ک حرف میزنه چرت نمیگه. از اولش تا اینجا رو باید بگم قطعا متقابل بوده که اینجوری احساس کردی نمیدونه میگه نمیدونم. انصافا من این ویژگیو توی هرکسی دیدم روش کراش زدم از بس دوسش دارم :P دیگه مرید بانو هایده بودنش که...بیخیال باباسعی نمیکنه با عقایدش مغزتو نابود کنه و....کلیییی چیز خوب دیگه اما متاسفانه من خوابم میاد
سپاسگزارم از وقتی که گذاشتی
@پهلوی
خیلی هنرمنده اینو یکی داره میگه که من خجالت بکشم ((: لطف داری ^_^
نسبت به سنش خیلی فرهیختست بازم لطف داری چشات فرهیخته میبینه ^_^
بنظرِ منم شباهتِ عجیبی به بانو هایده داره پلنم جواب داد
در کل خیلی دوست داشتنیه ممنون ^__^
منور کردی
@پهلوی و اما تو! خوبی؟ چه خبرا؟ الان توی دوراهی و چند راهی انسانی رفتن و نرفتن هستی! خب تبریک میگم ورودت رو به دنیای پر از عجیبیجاتِ بحث برانگیز! آینده ی روشنی خواهی داشت در تمام زمینه هایی که قبلا بار ها و بار ها بهت گفتم که توشون نابغه ای! تنبلی نکن بچه! بچسب به توانایی هات و ولشون نکن تا به ثمر ننشستند! همه ی تعریف ها رو قبلا ازت کردم با شعور و با ادب، مستعد و نابغه، یه کمی عجیب و ....
من که رو ندارم االان باهات حرف بزنم اصلا واقعا خجالت میدی! ضمن اینکه حرفا رو تو پی وی زده و میزنیم دیگه فقط سپاسگزارم که وقت گذاشتی نظرتو بنویسی
@پهلوی همیشه در حال مطالعه در مورد تاریخ گذشتهس.... صحیح
حاضره واسه خوب شدن حالش جونشو هم بده من هرگز هرگز اینو توی خودم ندیدم ولی وقتی تو اینو میگی مطمئن میشم اشتباه از منه چون تو هیچ دیتای غلطی از هیچی نداری انگار وزیر اطلاعات لنگش جلوت پهنه
یکم خجالتی ای عه....وولی پایهس اینم آره
از اینکه از وقت ارزشمندت زدی و اومدی نظرتو گفتی ممنونم و زبونم برای تشکر قاصره چون من اگه هر بار 1000 تا نوتیف داشتم واسه خودمم اینجوری وقت نمیذاشتم مرسی
@پهلوی
خب پهلوی یکی از کاربرهایی هست که عضو شدنش و فعالیتش مصادف شده با کم فعالیت کردن من و خب باعث شده حتی اسم کوچیکش رو هم ندونم. از کم سعادتی ماست، ابوالفضل هستم!
در کل پسر مهربون و احتمالاً تپل باشه مقداری خجالتی هم هست. آره درسته، خرس مهربون بودم حواسم نبود
به یه سری اصول خودش وفادار هست و سعی میکنه تو زندگیش رعایت کنه. سعی میکنه حواسش به دور و بریهاش باشه
احتمالاً وقت زیادی رو برای دنیای مجازی میذاره و به اخبارهایی اهمیت میده که روشون نمیتونه تاثیر گذار باشه. کاملا همش درسته
فکر کنم احساسی هم باشه و شاید با آهنگی هم گریه کنه. دیگه نگم که دقیقا
در کل پسر خوبی بنظر میره و امیدوارم که مسیر آیندهاش خوب باشه و بیراهه نره. سپاسگزارم
در قبال رفتار با دیگران سعی میکنه مودب باشه ولی فکر کنم اگه باهاش رفیق باشی میتونی وجهههای دیگهای هم ازش ببینی ولی خب بازم حد و حودش رو نگه میداره اینم درسته!
پسر ریسکپذیری باید باشه. فقط درمورد این یکی شک دارم، بقیه مو به مو درسته
افتخار دادید
@پهلوی
لعنتی من هیچوقت نتونستم تورو تصور کنم هرسری بهت فکر میکنم هایده میاد جلو چشمام: )) چه بهتر _ عوضش نکنیاااا
ولی خب احتمالا لاغری و قد بلند موهات رو مرتب نگه میداری نه مدل دار از لحاظ شخصیت هم که جزو خاص ترین کسایی هستی که میشناسم و حس میکنم تو دوره ى اشتباهی به دنیا اومدی: )) فقط لاغرش غلطه بقیه درست، و دوره ی تاریخی هم لعنت بهش :-l من دوره تاریخی ایده آل و مناسب روحیاتم از بابامم عقب تره!
پ.ن من پیج فاطی هست که عکسای قدیمیشو میذاره ها از طریق تو پیدا کردم و کلی سپاس و قدردانی پیدا کردن پیج فاطی یکی از خوشایند ترین اتفاقات زندگیم بود، امیدوارم برای تو هم همونقدر لذت بخش و مهیج باشه :)
خیلی مرسی که اومدی شکیبا جان، خوشحال شدم
دوستان گرامی اگه جا موندید و مایل بودید به بنده افتخار بدید، بازم بنویسید تصورتونو، من این جمع بندی رو ویرایش میکنم و اضافه میکنم، از همه ممنونم :)