نزدیک به دو ساله که یه بازی استراتژی میکنم و قبیلهام من رو "داداش خرسه" صدا میکنند
البته وقتی این اسم بر من گذاشته شد شباهتی به خرس نداشتم ولی الان اسم بر ابعاد بدنم چیره گشته
جان سخت یا نمیر((:، دلیلشم اینه از حادثه های زیادی جون سالم به در بردم
در دوران طفولیت بخاطر حجم شدید لپ ها پاندا صدام میکردن--__-- در واقع عادت کرده بودم فکر میکردم اسمم پانداست
اینو نزدیک بود یادم بره((:
چون خیلی حرف میزدم و سر مامانمو میخوردم مامانم منو سوهان روح صدا میزد((:
در حدی که واقعا فک میکردم اینم اسممه
"رادیو خراب کله سحری" مادر گذاشته: چون صبحها کله مامانم رو عین رادیو خراب میخوردم از بس حرف میزدم (دست خودم نبود، خوابم میپرید اونجوری)
"سگ اخلاق یا برجک انتحاری" خواهر گذاشته: چون بعضی وقتها بدجور ضدحال میزنم بهشو اول صبحها حسابی از خجالتش در میام
"خرابکار" پدر گذاشته: از نظر پدر گرام هر چی خراب شه تقصیر منه و من قاتل وسایل مخصوصا گوشی و متعلقاتم... (خب مگه تقصیر منه که تبلتم خراب شد، گوشی مامانم سوخت، اونیکی شکست، و سه تا هندزفری لت و پار شدن؟ مدیونید فک کنید من مقصرم... همش ی اتفاق بود :-s )
"ویدیو کلوپی السا" اونیکی خواهر گذاشته: توضیح خاصی نداره جز اینکه بنده مث ی ویدیو کلوپی کارتون دانلود میکنم و روزی سه بار فروزن باید ببینم بخاطر ایشون
و خیلی چیزای دیگ که چون آلزایمر دارم فعلا یادم رفته ...
پ.ن: ناگفته نماند که هیچ یک از افراد بالا جرئت خطاب بنده رو با اون الفاظ ندارن(جرئت که دارن الکی گفتم ولی خودشون نمیگن دیگ)