اسم سرخ‌پوستی

پاندای همه‌چی دوست!!
شاپرک پری‌شان!!

نزدیک به دو ساله که یه بازی استراتژی می‌کنم و قبیله‌ام من رو "داداش خرسه" صدا می‌کنند :))
البته وقتی این اسم بر من گذاشته شد شباهتی به خرس نداشتم ولی الان اسم بر ابعاد بدنم چیره گشته :-"

گردباد
( باد چون احساس تعلق به هیچ جا ندارم و به طور خاص گردباد چون همه چیز رو تو خودش میکشه همچنان که همه چیز رو تخریب میکنه و می چرخه)

جان سخت یا نمیر((:، دلیلشم اینه از حادثه های زیادی جون سالم به در بردم :))
در دوران طفولیت بخاطر حجم شدید لپ ها پاندا صدام میکردن--__-- در واقع عادت کرده بودم فکر میکردم اسمم پانداست:-"

اینو نزدیک بود یادم بره((:
چون خیلی حرف میزدم و سر مامانمو میخوردم مامانم منو سوهان روح صدا میزد((:
در حدی که واقعا فک میکردم اینم اسممه :))

همون‌طور که میبینید بچگی خوبی نداشتم :))

آخرین ویرایش:
"رادیو خراب کله سحری" مادر گذاشته: چون صبحها کله مامانم رو عین رادیو خراب میخوردم از بس حرف میزدم :-" (دست خودم نبود، خوابم میپرید اونجوری) :D
"سگ اخلاق یا برجک انتحاری" خواهر گذاشته: چون بعضی وقتها بدجور ضدحال میزنم بهش>)و اول صبحها حسابی از خجالتش در میام:))
"خرابکار" پدر گذاشته: از نظر پدر گرام هر چی خراب شه تقصیر منه و من قاتل وسایل مخصوصا گوشی و متعلقاتم... X_X (خب مگه تقصیر منه که تبلتم خراب شد، گوشی مامانم سوخت، اونیکی شکست، و سه تا هندزفری لت و پار شدن؟ مدیونید فک کنید من مقصرم... همش ی اتفاق بود :-s )
"ویدیو کلوپی السا" اونیکی خواهر گذاشته: توضیح خاصی نداره جز اینکه بنده مث ی ویدیو کلوپی کارتون دانلود میکنم و روزی سه بار فروزن باید ببینم بخاطر ایشون :|
و خیلی چیزای دیگ که چون آلزایمر دارم فعلا یادم رفته ...
پ.ن: ناگفته نماند که هیچ یک از افراد بالا جرئت خطاب بنده رو با اون الفاظ ندارن(جرئت که دارن الکی گفتم :-"ولی خودشون نمیگن دیگ)

رو اعصابه خود رونده :|

Back
بالا