عکس نگرفتیمعکساتونو بزارین دیگه
د خب اگ زمانش رو بهتر میذاشتید و تعداد میتینگ ها زیاد شه میان بچه ها دیگ....خب خب من بالاخره برگشتم
۳ نفر از ۱۰ نفر نتونستن بیان و با ۷ نفر بیرون رفتیم. روز پرانرژی و پرتفریحی بود و جای بقیه شما خالی. هم صبحانه بود هم بولینگ و فوتبال دستی. برداشتم این بود که جمع های دوستانه قوی تو مشهد نیست. بهتره یکم پرانرژی تر باشید و ارتباطاتتون رو قوی کنید.
منتظر مطهری نباشید خودتون قرار بزارین بریند خب اگ زمانش رو بهتر میذاشتید و تعداد میتینگ ها زیاد شه میان بچه ها دیگ....
عه اینو الان دیدم!مخصوصا الان که بجنوردی ها اسفراینی ها و مشهدی های سایت زیاد هستید!
تا کی مشدین؟خب من آخر هفته مشهدم. کسی بیکار هست این تایم دورهم جمع بشیم؟ ۵ش جمعه اینا.
@Admin2 بیا مشهد دورهمی بهاره بذار و باعث شو ک ما دور هم جمع شیم : )
خب تو شرایط کرونایی نمیشد کاری کردایشون نتونستن بچهارو این روزا تو خود تهران جمع کنن مشهد که جای خود دارد:"(
ايشون سايت نميان بيان مشهد:)@Admin2 بیا مشهد دورهمی بهاره بذار و باعث شو ک ما دور هم جمع شیم : )
هوا ب این خوبی چشه مگ؟! خیلیم معتدلهاصن شرایط کرونایی، مشهد گرم و سرد طوری که ترک بخوری، پارکا بسته، کجا میخواین بیاین؟ بمونین شهرتون تو رو خدا:)
اون موقع که من اون پیامو دادم خونه ما داشت تو بوران کنده میشد:)هوا ب این خوبی چشه مگ؟! خیلیم معتدله
بعدم قرار نیس ک از شهر دیگه کسی بیاد
مگه کلیپ سس ماس میخواین بسازین ک برین پارک؟! کی میره پارک اخه
خو همون لحظه بود فقطاون موقع که من اون پیامو دادم خونه ما داشت تو بوران کنده میشد:)
چمدونم پس کجا میرین؟