Random Marlboro کنکوری 1405 فارغالتحصیل ارسالها 1,710 امتیاز 4,835 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1405 روز دوشنبه ساعت 10:52 #3,101 به نقل از صآبا : هنوزم وقتی میخندی، دلم از شادی میلرزه هنوزم با تو نشستن، به همه دنیا میارزه کلیک کنید تا باز شود... هی غریبه, هی غریبه, خوش اومدی, به جشن سادهی تنم بیا که من, به گریه هات, یه رنگ تااااازه میزنم
به نقل از صآبا : هنوزم وقتی میخندی، دلم از شادی میلرزه هنوزم با تو نشستن، به همه دنیا میارزه کلیک کنید تا باز شود... هی غریبه, هی غریبه, خوش اومدی, به جشن سادهی تنم بیا که من, به گریه هات, یه رنگ تااااازه میزنم
Rider19 نجواگر فارغالتحصیل ارسالها 38 امتیاز 612 نام مرکز سمپاد فرز شهر تهرا سال فارغ التحصیلی 1404 روز دوشنبه ساعت 10:54 #3,102 به نقل از Random : هی غریبه, هی غریبه, خوش اومدی, به جشن سادهی تنم بیا که من, به گریه هات, یه رنگ تااااازه میزنم کلیک کنید تا باز شود... من به یاد عطر بارون زدهٔ گلای پونه میکشیدم پای خستمو تو جاده به هوای بوی خونه
به نقل از Random : هی غریبه, هی غریبه, خوش اومدی, به جشن سادهی تنم بیا که من, به گریه هات, یه رنگ تااااازه میزنم کلیک کنید تا باز شود... من به یاد عطر بارون زدهٔ گلای پونه میکشیدم پای خستمو تو جاده به هوای بوی خونه
صآبا کاربر فوقفعال ارسالها 128 امتیاز 3,950 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 روز دوشنبه ساعت 11:08 #3,103 به نقل از Rider19 : من به یاد عطر بارون زدهٔ گلای پونه میکشیدم پای خستمو تو جاده به هوای بوی خونه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم چشمای تو، مثل شبای پرستارهست هنوزم دیدن تو، برام مثل عمر دوبارهست
به نقل از Rider19 : من به یاد عطر بارون زدهٔ گلای پونه میکشیدم پای خستمو تو جاده به هوای بوی خونه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم چشمای تو، مثل شبای پرستارهست هنوزم دیدن تو، برام مثل عمر دوبارهست