من صرفا جدا از بحث تخصصیش که علمی درش ندارم از نگاه یه فرد بیرون ماجرا، یجوری نگاه عامیانه، درمورد طرح هاتون نظر بدم...
خب اول اینکه این حرف S تو یکی دوتا طرح دیگم بود که حس میکنم نماد بلدو خوبی برای اسم سمپادیا نیست، هرچند G و f نماد های خوبی برای گوگل و فیسبوک شدن ولی این S نمیتونه اونقدر قوی جلوه کته و تو ذهن به عنوان نماد سمپادیا بمونه (گوگل و فیسبوک خلاصه خیلی خیلی خیلی شناخته شدن و برند شدن) فعلا اون نمیاد هشت ضلعی و فِلِش هاش به ذهن ماندگار تره!
و اینکه یه طرح رنگارنگی پشت اسم گذاشتین که نمیفهمم دلیل حضورش چیه، ولی اگه یه تصویری بود که در نگاه اول ذهن هر فرد رو ببره به سمت یه مفهوم خیلی طرح ارزشمند و خوبیه از نظر من
اینم یسری افکت تو ذوق ستاره اینا داره که "من" خوشم نمیاد و اون نماد وسط هم دایره وسطش شبیه sos کردتش ولی کلیت ماجرا جدا از ampadia پایینش چیز جالبی به نظر میاد اگه یخورده تمیز تر بشه
حس کردم خیلی به زور اسم سمپادیا رو انداختی داخلش
یکی از بیرون بیاد اصلا نمیفهمه نماد چیه
و اگه لوگو ریز هم طراحی بشه اصلا دیده نمیشه
پس کلا از نظر من چیز بیهوده ایه
واینکه چیزی از سمپادیا هم داخلش نیست خب بد میکنه ماجرا رو (سمپاد هست سمپادیا نیست)
این همون مشکل بالا رو داره
این دوتای بالا یخورده از لحاظ تمیز کاری مشکل دارن و ریزه کاری میخوان خلاصه
جدا از بحث شوخی ای که تو این پستت مطرح کردی میتونه یه اسم سمپادیا که با خط خاصی نوشته شده واقعا به دل ادم بشینه
نمیدومم معادلش تو برند و لوگو های دیگه دیده شده که یه فرد با دستخط خودش اسم رو نوشته و شده برند!!
این نظرات من بود
انشالله شاهد پیشرفت گرافیست "های" انجمن باشیم