• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور انتخاب مشاور کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Zari78
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

از کسی برای مشاوره در سال کنکور استفاده میکنین؟

• رای‌دهندگان
    26

Zari78

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
من امسال اولین بار کنکور دادم
رتبم شد 2200منطقه دو رشته ریاضی
هر سوالی داشتین بگین
تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم
.
.
.
هیچ وقت
هیچ وقت
هیچ وقت
از این مشاورا که هی تبلیغ میکنن راهنمایی نگیرین0_0 اینجور افراد فقط پول میگیرن و فایده ای هم براتون نداره.جدی میگم:-?:-?:-?
فقط کسانی که سال های جدید کنکور دادن می تونن راهنماییتون کنن
و بچه های کنکوری مدرستون و معلم هایی که با بچه های کنکوری در ارتباطن.

نمیشه اینقدر کلی مشاورهارو زیر سوال برد. اتفاقا اونها شاید به نوعی تجربشون بیشتره. اینجا خیلیا رتبشون زیر ۵ هزاره. بعد یکی بیاد واسه رتبه ۱۵هزار مشورت بخواد نمیتونیم خوب نظر بدیم.
کلا تو زندگی خیلی قطعی و شدید نتیجه گیری نکنید.

نمیشه اینقدر کلی مشاورهارو زیر سوال برد. اتفاقا اونها شاید به نوعی تجربشون بیشتره. اینجا خیلیا رتبشون زیر ۵ هزاره. بعد یکی بیاد واسه رتبه ۱۵هزار مشورت بخواد نمیتونیم خوب نظر بدیم.
کلا تو زندگی خیلی قطعی و شدید نتیجه گیری نکنید.
اکثر مشاورا همینطورن اونا به پولی که میخوان ازتون بگیرن فکر میکنن چی کار دارن تو موفق میشی یا نه.
ولی کسی که خودش تو این سال های اخیر کنکور داده و تو فاز پول گرفتن و اینا نیست بهتر راهنمایی میکنه چون فقط میخواد موفق بشی پول نمیخواد

ماهایی که اینجا هستیم و کنکور دادیم میتونیم به اونایی که هنوز کنکور ندادن کمک کنیم
موافق نیستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم جای خالیه یک نفر که واقعا از ته دل راهنماییم کنه رو تو سال کنکور حس کردم
برای همین میخوام تا جایی که بتونم به بقیه کمک کنم
تا تجربه هایی که اصلا خوب نبودن و من تجربه کردم رو بقیه حس نکنن

آخرین ویرایش:
مشاور خیلی بستگی داره که آدم درستی باشه یا نه. یه سری ها هستن که فقط به فکر پولن و برنامه میدن به طرف و حتی برنامه آماده میدن. یه کلی پکیج دارن و مسخره بازی. ولی واقعا فکر میکنم اگه مشاور خوبی داشته باشی، میتونه هر قدمی که برمیداری رو به بهترین نحو جهت بده و راهی که باید بری رو خیلی کوتاهتر کنه.

مشاورای خوب کمن
انقد سال کنکور به حرف معلما و مشاورا گوش دادم به اینجا رسیدم :)
مجبورم کردن ورزشو ول کنم و این خیلی داغونم کرد. آدمایی ک انرژی زیاد دارن باید ی جور تخلیش کنن.
وقت تلف کردنام سال کنکور خیلی بیشتر از ساعتایی بود ک میتونستم ورزش کنم
سه روز در هفته یک و نیم ساعت ورزش :)
مشاور باید طرفشو خوب بشناسه
ن اینکه بیاد ی حرفو به همه بزنه .
منم همینومیگم
اکثرا یه نسخه آماده به همه میدن
و این خیلی بده:@:@:@

ارسال چند پست متوالی خلاف قوانین انجمن است. باید همه ارسال هاتون رو یکجا بفرستید.

نظر سنجیتون جهت گیری داره،مشاور های تبلیغاتی؟!
صرف نظر اینکه یه عده هستن ک هدفشون فقط پول درآوردن عه،باید مشاورای تحصیلی که تو این رشته درس خوندن،میدونن کجا چه طور باید برنامه بریزن،کجا انگیزه تزریق کنن و مراجعه کننده های زیادی دارن و بالطبع تجربه ی بیشتری هم نسبت به کسی که فقط یه بار کنکور داده دارن رو هم دید.

×بخوام تخصصی تر نظر بدم،عدم پیشرفت تحصیلی یک نفر ممکنه به علت عدم تمرکز،افسردگی،مشکلات روحی،استرس و اضطراب و ... باشه که قبل از برنامه ریزی که روزی فلان قدر بخونه باید این مشکلات حل شه،که تشخیص و درمانش در حیطه ی کاری روانشناسا و مشاوراست پس خیلی با قطعیت در مورد اینکه کنکوریای سالای قبل میتونن مفید تر از مشاور باشن نظر ندید.
با تشکر

نظر سنجیتون جهت گیری داره،مشاور های تبلیغاتی؟!
صرف نظر اینکه یه عده هستن ک هدفشون فقط پول درآوردن عه،باید مشاورای تحصیلی که تو این رشته درس خوندن،میدونن کجا چه طور باید برنامه بریزن،کجا انگیزه تزریق کنن و مراجعه کننده های زیادی دارن و بالطبع تجربه ی بیشتری هم نسبت به کسی که فقط یه بار کنکور داده دارن رو هم دید.

×بخوام تخصصی تر نظر بدم،عدم پیشرفت تحصیلی یک نفر ممکنه به علت عدم تمرکز،افسردگی،مشکلات روحی،استرس و اضطراب و ... باشه که قبل از برنامه ریزی که روزی فلان قدر بخونه باید این مشکلات حل شه،که تشخیص و درمانش در حیطه ی کاری روانشناسا و مشاوراست پس خیلی با قطعیت در مورد اینکه کنکوریای سالای قبل میتونن مفید تر از مشاور باشن نظر ندید.
با تشکر
منم منظورم بعضیاشونه
بعضی از مشاورا خوب نیستن نه همه

چرا مشاورا انقد زیاد هزینه میگیرن اخه
بخدا خیلی زیاده
تصمیم گرفتم خودم به خودم مشاوره بدم دیگه:eek:

چرا مشاورا انقد زیاد هزینه میگیرن اخه
بخدا خیلی زیاده
تصمیم گرفتم خودم به خودم مشاوره بدم دیگه:eek:
منم همین رو میگم
برای برنامه ریزی فقط خود آدم میتونه برنامه ریزی کنه برا خودش
ولی مشاوره از افراد دیگه مشورت بگیره خوبه