• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور اعلام آمادگی پشتیبانی کنکوری های ۹۸

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
منم هستم
رشته:تجربی
رتبه کنکور:4200
میانگین تراز:۶۵۰۰_۷۰۰۰
هر تعدادی باشه مهم نیست ولی هر کی هست لطفا هرچی میگم گوش بده و خودش بخاد ک قبول شه منم کمکش می کنم :)

رتبه کنکور:484
میانگین تراز:؟؟؟(کانونی نبودم)(11000سنجشای آخر)
امسال یه نفر دختر خانوم باشه ترجیحا درسخون (فقط حرص ندین) کمک میکنم حتی از همین فردا;))
نظام جدید کتابا رو نمیشناسم بیشتر انگیزشی و سبک خوندن کمکتون میکنم+ هر درسی بخواین هم رفع اشکال میکنم(به جز زیست که کلمه هاش عجیب غریب شده:|)(اگ وقت شدا!)

سلام
۴۳۵ منطقه دو (ریاضی)
کانونی نبودم
یه نفر ترجیحن (چون پشتیبان بچه های مدرسه ام هم هستم) ! یکی باشه که برا خودشم مهم باشه درس خوندن / اگه المپیادی بود هم می تونم کمکش کنم:)

دوستان اگر کسی میتونه درمروذ انتهاب منبع مشاوره بده پیام بده خیلی نیاز ب کمک دارم ترجیحا از کسانی باشه ک زیست پایین رو به درصد بالا رسوندن

رشته : ریاضی فیزیک
رتبه کنکور : 3000 منطقه یک
حدود ترازها تو آزمون ها : 6000
تعداد نفرات و شرایطتتون : یک نفر

تجربی
1500 منطقه دو
میانگین تراز 6800
پشت کنکور بودم و ترجیحم دانش اموز پشت کنکوریه ولی کنکوری هم قبوله
تعداد نفرات: 3 نفر
دنبال ادمیم که خیلی سخت کار کنه
برخلاف خودم :))

سلام دوست عزیز من پشت کنکوریم... میشه لطف کنید و پشتیبان من بشین و کمکم کنید ممنون میشم از لطفتون...

بله
چرا نشه؟ (:

رتبه کنکور:484
میانگین تراز:؟؟؟(کانونی نبودم)(11000سنجشای آخر)
امسال یه نفر دختر خانوم باشه ترجیحا درسخون (فقط حرص ندین) کمک میکنم حتی از همین فردا;))
نظام جدید کتابا رو نمیشناسم بیشتر انگیزشی و سبک خوندن کمکتون میکنم+ هر درسی بخواین هم رفع اشکال میکنم(به جز زیست که کلمه هاش عجیب غریب شده:|)(اگ وقت شدا!)
سلام خسته نباشین:) میخواستم بپرسم میشه برای امسال پشتیبان من باشید؟ مرسی:*

سلام
منم رتبه 186 منطقه دو سال 94 هستم.رتبه زیرگروهم157 بود.پزشکی بهشتی میخونم.
ازبچه های نظام جدید(یازدهم و دوازدهم)اگه کسی علاقه مند بود یه بیوگرافی از خودش و وضعیت درسیش بده و خب یه سری شرایط هم هست که باید اوکی کنیم.

Back
بالا