- نام مرکز سمپاد
- FRZ
- شهر
- TBZ
- سال فارغ التحصیلی
- 94
بابا مسخره نمیکنم که:-l مسخره کار زشتیه
هنوز خستگیش در نرفته از هفته پیش. الان بیدار شدم
جدی گفتم خو ... من شیمی 2 نمیتونم بزنم
ایده ای ندارید ؟
بابا مسخره نمیکنم که:-l مسخره کار زشتیه
هنوز خستگیش در نرفته از هفته پیش. الان بیدار شدم
کارنامتون دیده نمیشه
نمیدونم چطور زیستو جمع کنم
برای این یکی ازمون هم تقریبا تا الان یک فصل از شیمی نیم فصل از فیزیک 5 درس دینی و دو فصل از زیست رو خوندم
اصلا تمرکز ندارم چون نمیدونم زیستو چیکارش کنم
برای ازمون قبل کل ایکیوی پیش 1 رو زدم .البته دیگه حس و حال مرور نموند از بس زیاد بود .الان اومدم فصل حرکت رو بزنم بیش از نیمی از سوالاشو غلط میزنم.
مشکل از منه یا این کتاب?
سر جلسه هم انقدر کند بودم که دو صفحه از زیست دست نخورده با یک صفحه اعتبار سنجی شیمی موند.
لطفا بگید زیست رو چطور جمع میکنید توی چنین ازمونهایی اصلا نمیتونم بخونمش چون فکر میکنم نتیجه نمیده و همین وقفه سه هفته ای هم موجب شده کلا از حافظم بره
Please help
خیلی مهم نیست ولی برای خودم دیده میشه.کارنامتون دیده نمیشه
فیلتره سایت گویا ... دیدم .خیلی مهم نیست ولی برای خودم دیده میشه.
چیکار کنم؟
خیلی ممنون از پاسخگویی و توجهتون.فیلتره سایت گویا ... دیدم .
برای زیست با توجه به حجم بالای مطالب برای این آزمون توی اولیتتون زیست شناسی سال دوم رو برای جمع بندی بذارید و اول از همه مطالبی که ناقص خوندید رو کامل کنید . بعد براش تست زماندار کار کنید تا سرعتتون بالا بره . تست جامع . بعد مطالبی که فراموش کردید یا حس میکنی نیاز به مرور دارند رو دوباره کار کنید .
توی زیست تعداد بالای تست جوابگو نیست . باید تست هارو درست بزنید و مرور زیادی داشته باشید . منظورم از درست زدن ، نوح تحلیل سواله .
من منبع خاصی مدنظرم نیست . از هر کجا که میتونید تست بزنید . به نظرم بهترین حالت هم سوالات کنکور و بقیه آزمون های آزمایشیه .خیلی ممنون از پاسخگویی و توجهتون.
یه منبع برای تست های جامع اگر ممکنه معرفی کنید
فصل به فصل با کتاب به کتاب باشه
آیا موج آزمون فار چنین خصوصیتی داره؟
از شیش هزار رد شدی؟ تو که هف هرار شدی16 آذر 97
بالاخره از 6000 رد شدم
هرچند درصدها خوب نیس
به امید درصدهای بهتر
قبلش همش ۶۰۰۰ میشدم خباز شیش هزار رد شدی؟ تو که هف هرار شدی