hihahu کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد دوره دوم بروجرد شهر بروجرد سال فارغ التحصیلی 1400 2018/12/5 #1 نمیدونید ایمیل مدرسه چیه؟
زار کاربر حرفهای حامی مالی سایت ارسالها 468 امتیاز 5,179 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 0 2018/12/13 #2 بچها اینجا کسی هست ک درحال حاضر فرزانگان بروجرد درس بخونه؟؟کسی خانوم کیانی رو میشناسه؟؟؟ آخرین ویرایش: 2018/12/13
soheilkahkeshan کاربر حرفهای ارسالها 351 امتیاز 358 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي بروجرد شهر بروجرد دانشگاه علم و صنعت تهران رشته دانشگاه برق الکترونیک 2019/3/29 #3 سلام . من از سمپادی های فارغ التحصیل سال 92 هستم . مدرسه شهید بهشتی . می تونید از طریق این اکانت با من در ارتباط باشین .
سلام . من از سمپادی های فارغ التحصیل سال 92 هستم . مدرسه شهید بهشتی . می تونید از طریق این اکانت با من در ارتباط باشین .
hihahu کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد دوره دوم بروجرد شهر بروجرد سال فارغ التحصیلی 1400 2019/7/13 #4 به نقل از zarhagh : بچها اینجا کسی هست ک درحال حاضر فرزانگان بروجرد درس بخونه؟؟کسی خانوم کیانی رو میشناسه؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دوره اول فکر کنم مدیر بوده الان نیستش
به نقل از zarhagh : بچها اینجا کسی هست ک درحال حاضر فرزانگان بروجرد درس بخونه؟؟کسی خانوم کیانی رو میشناسه؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... دوره اول فکر کنم مدیر بوده الان نیستش
زار کاربر حرفهای حامی مالی سایت ارسالها 468 امتیاز 5,179 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 0 2019/7/16 #5 هعی میخواستم نظرتونو بدونم راجع بش،خیلی تعریف میکرد ا بچههای بروجرد گفتم بپرسم بینم چطو تحملش کردید:/ اومده مرکز دورهاول خرمآباد شده معاون...معاون ک چ عرض کنم همه کاره پدر مارو دراورد این ی سال خداروشکر همه چی تموم شد:)
هعی میخواستم نظرتونو بدونم راجع بش،خیلی تعریف میکرد ا بچههای بروجرد گفتم بپرسم بینم چطو تحملش کردید:/ اومده مرکز دورهاول خرمآباد شده معاون...معاون ک چ عرض کنم همه کاره پدر مارو دراورد این ی سال خداروشکر همه چی تموم شد:)