- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
ملک یه چیز دیگه بود
خب درسته ملک جلوه های ویژهش معرکه بود ولی خوانش پویا یه چیز دیگه بودملک یه چیز دیگه بود
درسته ولی برنامه کلا دورهمیه.پس شادی مهم تره.خب درسته ملک جلوه های ویژهش معرکه بود ولی خوانش آروین (یا همان فرد ناشناس) یه چیز دیگه بود
صدای مخملی که داشت سریع و روون و بی غلط خوند ((:
من اینو ترجیح میدم به اینکه تا حس میگیرم غلط بگه برگرده عقب ((:
برای یه کمال گرا همیشه کیفیت مهم ترهدرسته ولی برنامه کلا دورهمیه.پس شادی مهم تره.
دیگه من دوتا جای مختلف آپلود کردم مشکل از طرف خودته... با چی دانلود میکنی؟آقا مقایسه نکنین
پیشنهاد بدین و نقطه ضعفا روبگین ولی نگین این بهتر از اون بود
و اینکه لینکا باز نمیشن واسه من
مشکل از لینک که نیس ، مشکل از سایتشه یا مشکل از منه؟
این چیزی بود که بمن گفتن. من این کتاب رو قبلن نخونده بودم و نمیدونستم موضوع چیه. بم گفتن فانه منم سعی کردم تا جایی که میتونم فانش کنمhttp://www.sampadia.com/forum/threads/112769/
ا
و این ک نثرش سخته اما موضوع کلا فانه
و اگ لازم بود سانسور کنید
و خوندنش قاعده ای نداره!
نه منظور محدثه فك كنم اين بود كه سخت نگيريم و معذب نباشيم و ابدا به كار طنز نگفتم غيرفرهنگي،من فك ميكردم شما اصلا "جدي" نگرفتيد اين موضوع رو كه خب با توضيحتون فهميدم برعكس و اتفاقا خيلي مهم بوده براتون كه برميگرده به همون مورد اول و قبول زحمتِ جايگزين نفر اول بودناین چیزی بود که بمن گفتن. من این کتاب رو قبلن نخونده بودم و نمیدونستم موضوع چیه. بم گفتن فانه منم سعی کردم تا جایی که میتونم فانش کنم
درست شددیگه من دوتا جای مختلف آپلود کردم مشکل از طرف خودته... با چی دانلود میکنی؟