• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه ریزی های کتابی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حلزون
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

حلزون

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
پادوا
رشته دانشگاه
روان شناسی
برای مطالعمون برنامه ریزی کنیم ، چالش بذازیم و اگه دلمون خواست بقیه رو هم به چالشمون دعوت کنیم .
اما چطوری؟
چند تا مثال میزنم
  1. توی شهریور به خوندن کتاب هایی که قبلا خوندم می پردازم ( مشخص کردن کتاب ها درصورت تمایل)
  2. روزی پنجاه صفحه از کتاب x رو می خونم ( یا روزی سی صفحه از کتاب x و بیست صفحه از کتاب y می خونم .)
  3. یه زمان مشخص رو تعیین کنید و یه تعداد مشخص کتاب بخونید .
  4. به تفکیک موضوع کتاب برنامه ریزی کنید
مطمئنا به طرق خیلی زیادی میشه برنامه ریزی کرد . همینطور می تونید نتایج و روند عمل به برنامه رو اینجا بنویسید و یا دوستاتون رو دعوت کنید و با هم مسابقه بذارید .

☆برنامه‌ریزی‌های جذاب به صورت چالش در میان و براشون تاپیک جداگانه در نظر گرفته میشه!

راستش من برای کتاب خوندنم(غیر درسی) برنامه ریزی نمیکنم، بنظرم باید کشیده بشی سمتش

آخرین ویرایش:
من امسال، چون سال "حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی" بود سعی کردم بیشتر کتابایی ک از نمایشگاه گرفتم نویسندگانش ایرانی (خصوصا جوان‌ترها) باشن!
لذا در برنامه امسال من خوندم کتب معاصر ایرانی تو اولویته.
من امسال میخوام ۶۰ تا کتب بخونم ک تا الان ۲۶ تا (۴۳٪)ش رو خوندم :D

من تصمیم گرفته بودم تو شهریور کتابای نوجوونانه بخونم و از طرفی اون چالشه که تو یه تاپیک دیگه بود رو هم در طول تابستون انجام بدم . از اون چالشه فقط کتاب انگلیسی مونده که امم.. نمیدونم کی برم سر وقتش ولی تو فرصت باقی مونده یه کتاب نوجوون قراره بخونم به علاوه ی عزاداران بیل .
بعد از شروع سال تحصیلی قصد دارم به طور موازی رمان سرگذشت ندیمه و کتاب نظریه های شخصیت رو بخونم و بعد از اون باز هم پروژه ی موازی کتاب علمیِ علوم انسانی و رمان رو ادامه خواهم داد .
کتاب علمیِ بعد از نظریه های شخصیت ، روان شناسی زنان خواهد بود و رمان بعد از سرگذشت ندیمه یکی از کتاب های یالوم .

من تصمیم گرفته بودم تو شهریور کتابای نوجوونانه بخونم و از طرفی اون چالشه که تو یه تاپیک دیگه بود رو هم در طول تابستون انجام بدم . از اون چالشه فقط کتاب انگلیسی مونده که امم.. نمیدونم کی برم سر وقتش ولی تو فرصت باقی مونده یه کتاب نوجوون قراره بخونم به علاوه ی عزاداران بیل .
بعد از شروع سال تحصیلی قصد دارم به طور موازی رمان سرگذشت ندیمه و کتاب نظریه های شخصیت رو بخونم و بعد از اون باز هم پروژه ی موازی کتاب علمیِ علوم انسانی و رمان رو ادامه خواهم داد .
کتاب علمیِ بعد از نظریه های شخصیت ، روان شناسی زنان خواهد بود و رمان بعد از سرگذشت ندیمه یکی از کتاب های یالوم .
نميدونم اينجا ميشه ريپلاي كرد يا نه...از كتاب هاي يالوم،"دروغ گويي روي مبل" رو بخون به طور موازي كتاب روانشناسي و رمان رو پوشش ميده و خب تمومش كردم خيلي مفصل تو تاپيكِ مربوطه ازش ميگم

نميدونم اينجا ميشه ريپلاي كرد يا نه...از كتاب هاي يالوم،"دروغ گويي روي مبل" رو بخون به طور موازي كتاب روانشناسي و رمان رو پوشش ميده و خب تمومش كردم خيلي مفصل تو تاپيكِ مربوطه ازش ميگم
داشتم به همین کتاب فکر میکردم وقتی نوشتم ^_^ ایول . مفید بود برات ؟ اگزیستنس محور بود یا درونمایه ی دیگه ای داشت؟
مشتاقم بخونم نوشتتو ازش

من نحوه ی هدفگزاریم رو کتاب رو تغییر دادم؛ینی امسال میخوام نویسنده محور پیش برم
خیلی از نویسنده ها هستن ک دوسشون دارم و کتابای اونا رو تو اولویت گذاشتم
مثلا اول از همه تصمیم گرفتم کتابای رضا امیر خانی رو بخونم
و...

من باید تا آخر شهریور دنیای سوفی و پله پله تا ملاقات خدا و جنس ضعیف را تموم کنم
دقیقا به این دلیل ک از کتابخانه دانشگاه گرفتم و نمیخوام پول بدم برای دیرکرد:-"

تو سایت goodreads ابتدای هر سال میلادی باید یه تعداد کتاب به عنوان هدف مشخص کنی بخونی که من ۴۵ تا انتخاب کرده بودم، ولی ۳۴ تا کتاب بیشتر نخوندم و سال داره تموم میشه :(( از بس فیلم دیدم :|
سال ۲۰۱۹ میخوام ۲۰ تا کتاب بخونم :-"

من می‌خوام تا آخر مرداد مجوس رو بخونم و یه سری کتاب کوچیک دیگه

و شهریور هم کلا بذارم پای کتابای فانتزی و معمایی:
مه آلود / باژ
وسوسه / باژ
کابوک / باژ
مرداد دیوانه / ققنوس
برزخ بی‌گناهان / کوله پشتی
خشکسالی / کوله پشتی

Back
بالا