- شروع کننده موضوع
par_dis_0
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- گرگان
- سال فارغ التحصیلی
- 95
یک کنکوری باید چه جوری باشه؟؟
همیشه plan B داشته باشه!یک کنکوری باید چه جوری باشه؟؟
به نظرم برای یک کنکوری، "باید" بی معناست. اجباری در کار نیست. یک کنکوری اگر هدفی داره که مستلزم موفقیتش تو کنکوره، خودش بیشترین تلاشش رو میکنه تا به هدفش برسه.....
خیلی جالبه. امتحان میکنم و نتیجه را اعلام!یک کنکوریِ تجربی باید وقتی می خواد برای اولین بار یک فصلی از زیست رو بخونه،بیاد کتاب و باز کنه ترجیحا صبح ،و یک برگه ی سفید بگیره کنارش
اولین جمله رو ک می خونه،کلمه ی مهمی ک تو اون جمله خونده رو بنویسه،جمله ی بعدی رو ک خوند بره دوباره تو اون کاغذِ سفید زیر کلمه ی قبلی به صورتی ک یک ردیف درست کنه،و روز بعد ک می خواد ادامه اون فصل رو بخونه بیاد بدون ِ اینک کتاب و باز کنه برگه ی سفید و بذاره جلوش و کلماتشو از کلمه ی اول شروع کنه مثلا ؛انقراضِ اول (باید ببینه کدوم جمله بود ک با شنیدنِ این اسم یادش می افته) به ترتیب بخونه ببینه جمله ها میاد تو ذهنش؟
به ترتیب هر روز ک این کارو کردین می بینید خط به خطِ کتاب تو ذهنتونه.این روش یکم زمان برِ و شاید باورتون نشه بگم کمتر کسی حالِ اینو داره ک اینکارو بکنه ولی این روش خیلی فوق العادس من خیلی ازش راضی بودم و بهتون پیشنهاد می کنم ک به کیفیت کارتون توجه کنید نه به اینک صرفا سرعتِ مطالعتون بالاست.