• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیای معلم (دانشگاه فرهنگیان و رجایی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع bella_h
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظرتون دبیری چه رشته ای خوبــــــــــــــــــه؟

• رای‌دهندگان
    67
راجع به رجایی دوستایی که دانشجوی اونجا هستن و یا بودن راهنمایی کنن بهتره.

اما راجع به اینکه شهر دیگه ای بخونی؛ گرایش های علوم تربیتی فرهنگیان (یعنی آموزش ابتدایی و آموزش استثنایی) بومی گزینی میشه و شما اگه این دو رشته رو انتخاب کنی حتما دانشگاه تحصیلتون از فرهنگیان های استان خودتون خواهد بود.
اما راجع به دبیری ها. هر چند سال پذیرش دبیری ها توی مناطق جا به جا میشه. شما با توجه به منطقه ای که دیپلمت رو گرفتی باید بدونی فلان رشته ی دبیری توی سال انتخاب رشتت توی دانشگاه فرهنگیانای کدوم شهرا تدریس میشه، که خب این دیگه توی دفترچه ی انتخاب رشتت مشخصه، محل تدریس شهر یا استان خودت خواهد بود (که بازم تو دفترچت مشخصه) اما اینکه دانشگاهت کدوم شهر باشه بستگی به رشتت خواهد داشت.
به عنوان مثال دانشگاه فرهنگیان شهر من از 95 تا 97 دبیری های تاریخ، زبان و ادبیات رو داشت از 97 به بعد دبیری زبان دیگه نداشت ولی علوم اجتماعی گرفت و اطلاع دارم که مثلا همین دبیری زبان انگلیسی ایلام و هواز تو منطقه دو داشت...
یا مثلا پدر من دبیری ریاضی بوده تو سالای اونا محل تحصیلشون رشت بوده؛ ولی دبیری ریاضی سال ورود ما بچه ها می رفتن اهواز، و دبیری زیست باز سال ورود ما اصفهان بود...
اگه خواستی میتونی تو شهر خودتون آمار بگیری ببینی چه رشته هایی رو دانشگاه فرهنگیانتون داره...اونا رو نزن چون میندازنت شهر خودتون و بعدش اگه بخوای بری شهر دیگه باید انتقالی بگیری...
مرسی یهو فک کردم کسی جواب پیامم رو نمیده حذف کردمش.دمت گرم.

ما 17 شهریور هستیم (وقتی هنوز حضوری بود) زیرزمین خوابگاه اجازش بود.
اینی که نوشتین مال سال 97؟
منم فکر کنم ۱۲ اردیبهشت بودم.

آره اجازه‌ی زیرزمین رو گرفتم از سرپرست ...

تا همین هفته ی پیش تو زندگیم.{حالا میدونم همچین سنی هم ندارن}یه ادم بی انگیزه و بی حال بودم 🙁
تا اینکه با دبیر ریاضیم صحبت کردم....بعد از اون بلاخره بعد از 15 سال یه انگیزه تو زندگیم پیدا شد
یه حسی به دبیری ریاضی پیدا کردم که خیلی خوبههه
من ریاضیم از همه ی درسام خیلییی بهتره.نخونده کامل میشم
و بعد که با دبیرم صحبت کردم گفت تو اگه بخوای میتونی رتبه خوب بیاری بری فرهنگیان تهران یا اصفهان
از هر جهت بهش فکر میکنم شغلشو دوست دارم
ولی با دوتا مشکل روبه رو هستم
1-خانواده اگه بفهمه میخوام برم فرهنگیان تکه تکه ام میکنه
2-خیلی هارو میبینم که ناراضی هستن.

.
میخوام بدونم کسی فرهنگیان خونده؟با چه رتبه؟چه دانشگاهی؟{اگه دوست دارین جواب بدین}
و مهم ترین سوالم اینه که راضی هستین؟اگه نیستین چرا؟

سلام و درود خدمت شما دوست عزیز
همینکه انگیزه پیدا کردین و استعدادش رو دارین خیلی عالیه منتهی سعی کنید تصمیم هیجانی نگیرید و درباره رشته ای که قصد دارید بخونید و شرایطش تحقیق کنید
در مورد موضوع اول باید کم کم روی ذهن خانواده تون کار کنید تا مانع علاقه تون نشن
در مورد موضوع دوم هم باید بگم که بله خیلی ها رو داریم که ناراضی هستن از شرایط چه از لحاظ درسی و چه از لحاظ رفاهی اما این هم در نظر داشته باشید که در هر محیطی اگر بخواین و تلاش کنید مسلما میتونید موفق باشید
و در واقع همه چیز به خودتون بستگی داره

سلام
کسی رو میشناسین ورودی ۱۴۰۱ فرهنگیان تهران باشه؟(ترجیحا دختر دبیری شیمی)

Back
بالا