فیلم محورش سیاسیه
راجب ی پسر کورد دانشجوعه ۲۶ سالست (نوید محمدزاده) ک شریف درس میخونه و سال ۸۸ ستاره دار میشه سر جریانات موسوی و اخراج میشه از دانشگاه و اینکه نمره الف هم بود.. و ی دختر رو هم دوست داشت ک میخواست باهاش ازدواج کنه..
شرایط خیلی از جوونهای ایرانی رو نشون میده . تورم و گرونی و بیکاری و اختلاس و..
این تیکه اسپویل داره نخونین اگه ندیدین :
.
.
.
.
کاش فیلم انتها داشت . کاش اخر این قصه مشخص میشد . کاش اخرش همه چی خوب میشد . دلم میخواست اخرشو ببینم ک چی میشه و یکم دلگرم شم . ولی عجییییب عین واقعیت رو نشون داد و چرت و بیخود تموم نشد . در کل خیلی دوستش داشتم . همونجور ک متری شش و نیمم دوست داشتم . کلن فیلماای این بازیگر ب من همیشه درس میدن..
یک لژیون رومی با 5000 سرباز و یک عقاب طلایی که سمبل رومه ناپدید میشه. قبایل نورمن قتل عام میکنن و هیچ کس برنمیگرده.همه میگن آکولا فرمانده اون سپاه یه بزدله. بیست سال بعد پسر آکولا برای پیدا کردن عقاب و اثبات شجاعت پدرش همراه برده اش (برده اون اسکاس منتظر یه فرصته که بکشه شخصیت اصلیو. ولی اخر داستان مثل یه برادر میشن برای هم) راهی سرزمین قبایل وحشی نورمن میشه(انگلستان فعلی که در اون زمان نورمن ها اونجا بودن)
واقعا زیبا بود مخصوصا وقتی اسکاس جونشو نجات داد و با اینکه آزاد شده بود فرار نکرد
انگاشته یا تِنِت یک فیلم آمریکایی در ژانر علمی تخیلی اکشن دلهرهآور به نویسندگی، تهیهکنندگی و کارگردانی کریستوفر نولان است که در سال ۲۰۲۰ اکران شد. جان دیوید واشنگتن، الیزابت دبیکی، کنت برانا، رابرت پتینسون و آرون تایلر-جانسون ستارگان فیلم هستند. ویکیپدیا
اخرین فیلمی که دیدم WW84 بود (کلا از فیلمهای ابرقهرمانی خوشم نمیاد، به کسی پیشنهادش نمیکنم)
سریال هم زیاد نمیبینم، منتظر بودم "اقازاده" قسمت اخرش بیاد بشینم از اول ببینم که خورد به امتحانا
پیشنهاد میکنم اگر ندیدید، ببینید:
The help
Hidden figures
Theory everything
The double
من ترانه ١۵سال دارم
مغزهای کوچک زنگ زده
شیار١۴٣
بادیگارد
ماجرای نیمروز ١و٢
تنگه ابوقریب
٢٣نفر
یبار قبلا حدود 2 ماه پیش سریال Dark رو دیدم و هیچی نفهمیدم. الان دارم شب ها برای بار دوم با بابام میبینم و تازه دارم میفهمم و براش توضیح هم میدم که مثل من گیج نشه.
خودم هم با خودم دارم The Walking Dead رو میبینم و خیلی خوشم اومد.
هر دو رو پیشنهاد میکنم اگه ندیدید :)
پترسون
با بازیگری گلشیفته فراهانی
چرت بود واقعن . هم خود فیلم هم بازیگری گلشیفته . ی شخصیت لوس و مسخره ک فقط دغدغش کارای خونه و شوهر داریه .
انتظار داشتم مثل فیلمای داخل ایرانش قشنگ باشن مثل میم مثل مادر مثلن.. اولین فیلم خارجیش بود ک دیدم .
Purge رو دیدم بدک نبود ولی به سطح انتظارم نرسید...
شاید چون زیاد به اوضاع سیاسی آمریکا آگاه نبودم نتونستم خوب هضمش کنم.شاید...
50shades of grey رو هم دیدم و مزخرف ترین چیزی بود که تا حالا دیدم ...
اگر قبلش میدونستم که فیلم از روی یک رمان جنسی ساخته شده اصلا سراغش نمیرفتم...
داستان افتضاح بود و بیشتر شبیه یک فیلم پورن سانسور شده بود تا یک درام عاشقانه...