عضو گیری برای تیم نشریه ی سمپادیا ( جدید )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
همه بخش ها بخصوص ترجمه

من خیلی دوست دارم بتونم ی کمکی درجهت بازگشت شکوهمند نشریه کنم، اما خب تنها کمکی ک فعلاً ازم برمیاد اینه ک دعا کنم و آرزوی این ک نشریه ب روزای خوبش ک توو خ از مراکز پخش میشد و ازش استقبال خوبی میشد برگرده و حتی از اون موقع هم بهتر بشه...
فقط پیگیری و همکاری لازمه تا حالا ک بعد این سالها قراره نشریه دوباره احیا بشه، واقعاً احیا بشه و نشریه موفق باشه...
از مدیرای عزیز سمپادیا خواهش میکنم رسیدگی کنید...
@shnava @MTHR

اگه آدم کم آوردین تو بخشای پاسخ به نظرات خوانندگان، مصاحبه و ترجمه (اگه کلمات تخصصی نداشته باشه:/) می تونم کمک کنم:)
اگه تو کارای دیگه هم کمک خواستین پایم:)

یه سوال
حالا این نشریه درست شه تهش که چی؟

سلام منم سابقه وب نویسی و.... اینا دارم ینی درمورد نوشتار هرکمکی ازم بربیاد خوشحال میشم انجامش بدم و اینکه اگه قراره بخش اخبار علمی روز دنیا داشته باشین ،اینم هستم:-h

ایده پردازی
مصاحبه
طراحی سرگرمی و معما
پاسخ به نظرات خوانندگان

یه سوال
حالا این نشریه درست شه تهش که چی؟
خب ما چند تا هدف داریم :
۱- سمپاد چندساله که اون فضای فرهنگی که قبلا داشت رو نداره . ما میخوایم که حداقل یه قسمت کوچیک از اون فضا رو برگردونیم .
۲- قرار دادن یه تریبون در اختیار دانش آموزای سمپاد واسه ی بیان نظرات و ارائه آثارشون .
۳-تحلیل سمپاد و ریشه یابی مشکلاتش ، ارائه اخبار سمپاد و ....
۴- افزایش اعضای سایت
وخیلی چیزهای دیگه .....

از بین اون همه گزینه شاید بتونم به نظر خوانندگان پاسخ بدم:-"
اون قسمت مشاورش نمیدونم چی هست:-"
شاید اونم بتونن:-"

خب ما چند تا هدف داریم :
۱- سمپاد چندساله که اون فضای فرهنگی که قبلا داشت رو نداره . ما میخوایم که حداقل یه قسمت کوچیک از اون فضا رو برگردونیم .
۲- قرار دادن یه تریبون در اختیار دانش آموزای سمپاد واسه ی بیان نظرات و ارائه آثارشون .
۳-تحلیل سمپاد و ریشه یابی مشکلاتش ، ارائه اخبار سمپاد و ....
۴- افزایش اعضای سایت
وخیلی چیزهای دیگه .....
نفعش برا خودمون چیه؟

نفعش برا خودمون چیه؟
اگه منظورت نفع مادیه ، هیچی :)
اما خوبیش اینه که کنارهم یه کار گروهی میکنیم واسه سمپاد و از توانایی هامون ( ادبی ، علمی ، هنری و ...) استفاده ی صحیح تری میکنیم .
تیم نشریه تا الان نزدیک به ۶۰ نفره و کنار هم قراره کارای زیادی بکنیم :)

اگه منظورت نفع مادیه ، هیچی :)
اما خوبیش اینه که کنارهم یه کار گروهی میکنیم واسه سمپاد و از توانایی هامون ( ادبی ، علمی ، هنری و ...) استفاده ی صحیح تری میکنیم .
تیم نشریه تا الان نزدیک به ۶۰ نفره و کنار هم قراره کارای زیادی بکنیم :)
حتی جایزه ای چیزیم نداره دگ؟مدالی چیزی منظورمه

مشاوره.... متن کوتاه در هر موضوعی ( نویسندگی)، معما و سرگرمی.... پیدا کردنه داستان یا بخشی از یه کتاب....

سلام دوستان
در خدمتم
سابقه نوشتن نشریه هم دارم
چه جوری عضو بشم؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا