رحمتی!
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- باشه
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- مدال المپیاد
- یه خورده شیمی
- دانشگاه
- صنعتی امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- پلیمر
دو مشکل دارم مادر پدرم از میزان و روش تأثیر امتحان نهای مطلع نیستن و اگر بهشون بگم از 18 پایین تر خواهم شد کلی سرکوفت می زنن که هیچی دیگه تو کم خوندی نخوندی و ...
مشکل دومم اینه که سرعتم کم شده قبلا یه آزمون 45 سؤالی از فیزیک دوازدهم از خودم می گرفتم تو 45 دقیقه تموم می کردم (زمان و تعداد سؤال معادل کنکور ) ولی الآن که جامع می زنم تنوع سؤالا زیادِ و این که با وجود این که یه سری مباحث پایه ساده تره و می تونم هم بزنم بازم وقت کم میارم.
(خلاصه من در کل وقت کم میاوردم بدون تمرین و اینا ولی بعد از تست زنی تو اکثر بخشا اللخصوص تو دوازدهم دیگه وقت کم نمیاوردم ولی حالا که آزمون جامع می دم وقت کم میارم.)
تکنیک ضرب در منها رو هم سعی می کنم اجرا کنم ولی بازم نمی شه وصوصه می شم.صورت سؤال رو می خونم اگر بدونم از مباحثیه که احتمال داره بتونم جواب بدم سؤال رو می خونم و سعی به حل می کنم اگر در کم تر از 20 ثانیه اول تونستم راه رو پیدا و در مسیر حل قرار بگیرم به سؤال ادامه می دم و اگر نه ادامه نمی دم ولی مشکل اینجایه که گاهی متوجه گذر زمان نمی شه یا بعضی اوقات یک لحظه به خودم میام می بینم نزدیک دو دیقیقه یک دقیقه وقت گذاشتم و الآن وسط راه حلم و به خودم می گم نه تو تا این جا پیش اومدی برو جلو حلش کن!!! که خوب این بده ولی یه نمونه دیگه از ضرب در منها رو براتون یاد کنم (عطشم برای حل سؤالا و این که راضی نمی شم از سؤالا رد شم.) با خودم عهد بستم که از رو ظاهر سؤال تشخیص بدم از کدوم فصل فیزیک اگر از بخش و نوعی بود که بلد بودم یه تیک بزنم اگر با خوندن سریعش تونستم جواب بدم هم که تیک رو بزنم رد شم اگر هم می دونستم زمان بره تیک نزنم سؤال 30 فیزیک که بودم تحملم ته کشید و سؤالایی رو که باید تیک می زدم و ازشون رد می شدم رو دیگه حل می کردم می دونم طبق این روش فرقی نداره که سؤالایی که می تونی تو زمان خوبی حل کنیش رو کی حل کنی ولی کمی بهتره که همون موقعی که می خونی حل شه ولی من می خواستم آزمایشی این کار رو بکنم و حتی نتونستم جلو عطش حل سؤالم رو بگیرم.
یه چیزی که هست اینه باید بدونی این سوال خیلی طول می کشه و ردش کنی و اخر اگه وقت اضاف اوردی حلشون کنی