بهترین بحث ریاضیات چیه؟

من معادله رو خیلی دوست داشتم . مثل معما بود. خصوصا معادله ها هفتم کتاب مبتکران حسین انصاری. فلان دیوانه بار اول روی پول میگوید ،.... سر این سوال کشتیم خودمو تا حل شد خیلی ذوق کردم . حتی همین نسبت تناسب پنجم دبستان تا الانم برام شیرینی داشته و خیلی از سوالا م تو هر زمینه ای به خصوص آشپزی رو حل میکنم :)):)):))آمار و احتمال هم دوست داشتم.

فراکتول

امار واحتمال
اثبات مثلثات و روابطشون

من رشتم ریاضی نیست ولی هندسه رو خیلییییی دوست دارم *-*

بهترین که خب من هرگز از ریاضی خوشم نیومد و طبیعتا برای من بهترینی نداره ولی بدترین برام با اختلاف خیلی خیلی زیاد هندسه بوده و بس !
تنفر دارم از هندسه

نظریه اعداد _ مثلثات _ آمار و احتمال _ هندسه

چیزی که اصل ریاضی رو باهاش انجام میدیم یعنی اعداد و شمارش ، از کجا بوجود اومدن؟
کسی میدونه اعداد 0 تا 9 رو کی خلق کرده؟؟؟
کی اولین بار این تعداد مدل عدد رو درست کرده؟!
و چرا از 0 تا 9 ؟!
یعنی 10 شکل عددی مختلف!!!!!
انگار اولین نفر نگاه به انگشتهای دستش کرده دیده 10 تاست بعد مبنای اعداد رو گذاشته 10 !!! :D:D:-?
بعد ما هم داریم بدون اینکه دلیلشو بدونیم از اون طرف تبعیت میکنیم و همه چی رو با همین 10 نوع عدد پیش میبریم...:-??
خب به خاطر اینه که همه ی ما داریم از سیستم ده دهی استفاده میکنیم چون راحت تره ولی مثلا اگر سیستممون دو دویی باشه همه ی اعدادمون از ۰،۱،۲ درست میشن

آمار و گسسته و هندسه و مشتقاتش شدیدا منو پاره میکنن
ولی بحث تابع و مشتقاتش رو خیلی دوس دارم
درحد دبیرستان سردرمیارم البته

کاربرد مشتق و انتگرال با وجود اینکه بعضی جاها سختن(جز ریاضی حساب میشه دیگه؟)

نظریه اعداد.
جبر

خب به خاطر اینه که همه ی ما داریم از سیستم ده دهی استفاده میکنیم چون راحت تره ولی مثلا اگر سیستممون دو دویی باشه همه ی اعدادمون از ۰،۱،۲ درست میشن
۲ دویی از اعداد ۰ و۱ فقط

اونجایی که از اعداد توی مسائل مالی استفاده میکنی تا پول دربیاری رو دوست دارم8->:-"

جبر

همه ش …

Back
بالا