سلام دوستان.من یک دانش اموز کلاس هفتمی هستم.راستش در همه ی دروسم فوقالعاده قوی هستم.چه در دروس حفظی چه در دروس درکی.فیزیکم که در حد المپیاده و فوقالعاده توش قویم.قطعا به این دلیل میخوام به رشته ریاضی-فیزیک برم.ولی متاسفانه ریاضیم فوقالعده بده.حتی بخاطره این قضیه از ریاضی متنفر شدم.با تحقیق فهمیدم نه تنها من بلکه خیلی ها بخاطر این مشکل رشته ریاضی که علاقشون بوده رو نرفتن و الان پشیمونن.من نمیخوام اینطوری بشم و میدونم که خیلی ها در این دوره در ریاضی به مشکل میخورن.من خواستم ازتون راهه چاره بپرسم.اگر میتونید کمکم کنید لطفا دریغ نکنید.
منتظر پاسخ هاتون هستم.
راستی میخواستم علاه بر نظر هاتون به من بگید چطور ریاضی رو خوندید که الان توش مشکلی ندارید.در هر صورت اگر تونستید کمکم کنید ممنون میشم.
موفق باشید.
سلام
من كلاس دهمم و ميرم يازدهم
اول از همه ميخوام بهت بگم كه اصلااا نگران نباش اصلا
هرچيزي با تلاش درست ميشه
من خودم دقيقا وضعيت تو رو داشتم
من رياضيم كلاس ششم عالي بود جوري كه مثلا معلممون سوالي رو كه حل نميكرد من حل ميكردم
وقتي رفتم هفتم با خودم گفتم خب من كه تيزهوشان قبول شده خب اوكيه يكم نسبت به ششم كمتر درس ميخونم و اينا! واسه همين خيليييي درسم افت كرد رياضيم نقطه ضعفم بود جوري كه با تقلب از رو برگه بغل دستيم تازه ميشدم ١٣-١٤
تو امتحانايي هم كه نميتونستم تقلب كنم كه ديگه هيچي
اصلا در موردشون حرف نميزنم
ولي اصلا برام مهم نبود چون ميگفتم من كه ميخوام برم تجربي پس برامم مهم نيست
واسه همين كلا خيلي برام مهم نبود
وقتي رفتم كلاس هشتم تازه فهميدم كه واي كه چقدر من از زيست بدم مياد حتي از رياضي هم بيشتر
واسه همين نظرم عوض شد و به شك افتادم كه برم رشته رياضي
و همين طورم شد
البته بگم بهت
اصلااا اسون نبود تابستون هشتم به نهم كه مطمئن شده بودم كه ميخوام برم رشته رياضي شب تا صبح فقط تست رياضي ميزدم كل تابستون جوري رياضي خوندم كه كمتر از بيست نگيرم( البته كلاس تقويتي ميرفتم) ولي شد
الان رياضيم خوبه خودم راضيم حداقل
پيشنهادم اينه كه برو كلاس تقويتي حتما!
بازم اگر سوالي داشتي يا نياز داشتي يكي كمكت كنه من هستم ميتوني بهم پيام بدي^-^
موفق باشي