کاری که نفر قبلیت گفته انجام دادی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Interww
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تا حالا اونقدر درهم برهم خوردی اسهال شی؟

تا حالا اونقدر درهم برهم خوردی اسهال شی؟
این آپشنو برای قال کردن کلاس هام استفاده میکنم همین الان😂

تا حالا مادر پدرت به خاطر نمره ات جوری زدنت که کبود بشی؟

این آپشنو برای قال کردن کلاس هام استفاده میکنم همین الان😂

تا حالا مادر پدرت به خاطر نمره ات جوری زدنت که کبود بشی؟
نه.. ی دو س بار نمره پایین اوردم ک برگه ارو اتیش زدم...

تا حالا شده حیوونی بهت حمله کنه؟

نه.. ی دو س بار نمره پایین اوردم ک برگه ارو اتیش زدم...

تا حالا شده حیوونی بهت حمله کنه؟
نه خوشبختانه

تا حالا شدی چغلی یکی رو پیش معلم بکنی؟(مثلا توی امتحان تقلب کرد و فلان...)

نه

تقلب کنی لو بری؟
اره ولی کاریم نداشتن. یه بار دبیر هنر که مراقبمون بود سر امتحان پایش هفته پیش بهم تذکر داد 💀
یه بارم زیست(بدبختی اینجا بود که جلوییم اونقدری ریز نوشته بود که اصلا نمیشد خوند چی نوشته و نتونستم تقلب کنم😂) بهم گفتش که «عزیزم درست بشین کمرت درد میکنه ها(با کنایه)!» که چنتا از بچه‌ها فوری با هم گفتن «نه خانم الی همیشه اینجوری میشینه فکر بد نکنید😂😂»

تا حالا شدی زیر ده بگیری؟

اره ولی کاریم نداشتن. یه بار دبیر هنر که مراقبمون بود سر امتحان پایش هفته پیش بهم تذکر داد 💀
یه بارم زیست(بدبختی اینجا بود که جلوییم اونقدری ریز نوشته بود که اصلا نمیشد خوند چی نوشته و نتونستم تقلب کنم😂) بهم گفتش که «عزیزم درست بشین کمرت درد میکنه ها(با کنایه)!» که چنتا از بچه‌ها فوری با هم گفتن «نه خانم الی همیشه اینجوری میشینه فکر بد نکنید😂😂»

تا حالا شدی زیر ده بگیری؟
مگه میشه پسر باشی زیر 10 نگیری
تا حالا فوتبال بازی کردی

نه.
تاحالا شده جسد از نزدیک ببینی؟
دوست داشتم اما نه نشده
تا حالا شده بشینی گریه کنی بعد برگردی از خودت بپرسی برای چی دارم گریه میکنم؟یعنی دلیلشو ندونی و ناخوداگاه گریت گرفته باشه؟

دوست داشتم اما نه نشده
تا حالا شده بشینی گریه کنی بعد برگردی از خودت بپرسی برای چی دارم گریه میکنم؟یعنی دلیلشو ندونی و ناخوداگاه گریت گرفته باشه؟
نه
به قول شایع اینجا جهان سومه دلیل کافی داری برای دلهره:"

تاحالا شده حوصله ی یه کلاسی و نداشته باشی و الکی بزنی خودت و به خواب؟یا ساعت و قطع کنی که زنگ نزنه و بگی خودش قطع شده؟

نه
به قول شایع اینجا جهان سومه دلیل کافی داری برای دلهره:"

تاحالا شده حوصله ی یه کلاسی و نداشته باشی و الکی بزنی خودت و به خواب؟یا ساعت و قطع کنی که زنگ نزنه و بگی خودش قطع شده؟
آره . تازه اینا برا بچه سوسول هاست . ما وقتی که معلم داره میاد که وارد کلاس بشه از جلو استاد رد میشیم و کلاسشو نمیریم (به اصطلاح قال میکنیم) . هفته بعد هم انگار نه انگار که غیبت داشتیم.

تا حالا شده وسط خوندن تاریخ خوابت نگیره😂؟

آره . تازه اینا برا بچه سوسول هاست . ما وقتی که معلم داره میاد که وارد کلاس بشه از جلو استاد رد میشیم و کلاسشو نمیریم (به اصطلاح قال میکنیم) . هفته بعد هم انگار نه انگار که غیبت داشتیم.

تا حالا شده وسط خوندن تاریخ خوابت نگیره😂؟
اره فکر کنم.

تا حالا شب تو کتابخونه‌ی مدرسه یا دانشگاه خوابیدی؟

زیاد

نه نشده.

تا حالا شده پشت فرمون باشی و ماشینو به فنا بدی؟
نه نشده

تا حالا قبول داشته ای یا فکر کرده ای یا دقت کرده ای که نود درصد کاربران کارهایی که خودشون انجام دادن رو میپرسن؟ :)

سوال محسوب میشه؟
نه
البته فکر میکنم اینطوری ام نباشه

به کسی خیانت کردی؟ (خیانت فقط درمورد روابط احساسی تعریف نمیشه، هر نوع خیانتی)
نه
تاحالا شده بیهوش بشی؟

Back
بالا