- نام مرکز سمپاد
- _
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- پلی تکنیک
- رشته دانشگاه
- پلیمر
آرهنه
تا حالا خواب و واقعیت رو قاطی کردی؟
تاحالا چیپس و با الویه خوردی؟
آرهنه
تا حالا خواب و واقعیت رو قاطی کردی؟
نهآره
تاحالا چیپس و با الویه خوردی؟
نهنه
املت با مربای هویج خوردی؟
×خودم خوردم
+پس دفعه بعد امتحان میکنم+چیپس و الویه محشره
نه
تاحالا نمک و نبات رو باهم خوردی؟
+پس دفعه بعد امتحان میکنم
نه
نمک و نوشابه؟
این آپشنو برای قال کردن کلاس هام استفاده میکنم همین الانتا حالا اونقدر درهم برهم خوردی اسهال شی؟
نه.. ی دو س بار نمره پایین اوردم ک برگه ارو اتیش زدم...این آپشنو برای قال کردن کلاس هام استفاده میکنم همین الان
تا حالا مادر پدرت به خاطر نمره ات جوری زدنت که کبود بشی؟
نه خوشبختانهنه.. ی دو س بار نمره پایین اوردم ک برگه ارو اتیش زدم...
تا حالا شده حیوونی بهت حمله کنه؟
نهنه خوشبختانه
تا حالا شدی چغلی یکی رو پیش معلم بکنی؟(مثلا توی امتحان تقلب کرد و فلان...)
اره ولی کاریم نداشتن. یه بار دبیر هنر که مراقبمون بود سر امتحان پایش هفته پیش بهم تذکر دادنه
تقلب کنی لو بری؟
مگه میشه پسر باشی زیر 10 نگیریاره ولی کاریم نداشتن. یه بار دبیر هنر که مراقبمون بود سر امتحان پایش هفته پیش بهم تذکر داد
یه بارم زیست(بدبختی اینجا بود که جلوییم اونقدری ریز نوشته بود که اصلا نمیشد خوند چی نوشته و نتونستم تقلب کنم) بهم گفتش که «عزیزم درست بشین کمرت درد میکنه ها(با کنایه)!» که چنتا از بچهها فوری با هم گفتن «نه خانم الی همیشه اینجوری میشینه فکر بد نکنید»
تا حالا شدی زیر ده بگیری؟
دوست داشتم اما نه نشدهنه.
تاحالا شده جسد از نزدیک ببینی؟
نهدوست داشتم اما نه نشده
تا حالا شده بشینی گریه کنی بعد برگردی از خودت بپرسی برای چی دارم گریه میکنم؟یعنی دلیلشو ندونی و ناخوداگاه گریت گرفته باشه؟
آره . تازه اینا برا بچه سوسول هاست . ما وقتی که معلم داره میاد که وارد کلاس بشه از جلو استاد رد میشیم و کلاسشو نمیریم (به اصطلاح قال میکنیم) . هفته بعد هم انگار نه انگار که غیبت داشتیم.نه
به قول شایع اینجا جهان سومه دلیل کافی داری برای دلهره:"
تاحالا شده حوصله ی یه کلاسی و نداشته باشی و الکی بزنی خودت و به خواب؟یا ساعت و قطع کنی که زنگ نزنه و بگی خودش قطع شده؟
اره فکر کنم.آره . تازه اینا برا بچه سوسول هاست . ما وقتی که معلم داره میاد که وارد کلاس بشه از جلو استاد رد میشیم و کلاسشو نمیریم (به اصطلاح قال میکنیم) . هفته بعد هم انگار نه انگار که غیبت داشتیم.
تا حالا شده وسط خوندن تاریخ خوابت نگیره؟
نه نشده،تو خوابیدی ؟اره فکر کنم.
تا حالا شب تو کتابخونهی مدرسه یا دانشگاه خوابیدی؟
زیادنه نشده،تو خوابیدی ؟
پیش اومده دو سه هفته نری حموم؟
نه نشدهزیاد
نه نشده.
تا حالا شده پشت فرمون باشی و ماشینو به فنا بدی؟
نهسوال محسوب میشه؟
نه
البته فکر میکنم اینطوری ام نباشه
به کسی خیانت کردی؟ (خیانت فقط درمورد روابط احساسی تعریف نمیشه، هر نوع خیانتی)