کاری که نفر قبلیت گفته انجام دادی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Interww
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نه خیلی، ولی بعضی موقه ها که خوابم یکی صدام میکنه تو خواب جوابشو میدم و فک می کنم بیدار شدم و جوابشو دادم یا وقتی تلفن زنگ می خوره تو خواب پا میشم جواب میدم ولی در واقعیت می بینم جواب ندادم کلا :-":-?
تا حالا دعا دعا کردی که معلم تورو یادش نیاد؟؟

نه من هیچ وقت نفهمیدم چه جور بقیه میتونن سر کلاسی بخوابن
تا حالا شده از خستگی بمیری و چشات بسوزه و همچنان اصرار به چک کردن سمپادیا داشته باشی ؟

اره یه بار اقای معصومی معلم زبان مدرسه سر کلاس اول یه جور خاصی نگاه کرد دهنشو باز کرد یه چی بگه نگفت بار بعدی گفت خیلی حرف میزنیا رشته ی کلام از دستم در رفت درحالی که در دل یه درورد براش فرستادم عذرخواهی کردم تا حالا شده تو حموم بزنی زیر اواز ؟

قبلا فکر میکردم پایین زمین جهنمه و بالای زمین بهشته آدم‌ها ک می‌میرن و دفن می‌شن روحشون تو فضا سرگردان می‌شه ، روح عده ای بالا می‌ره و عده ای هم روحشون می‌ره پایین و با جهنمیان محشور می‌شه ^_^
(اعتراف می‌کنم خواهرم همین الان گف مگه این‌طوری نیس؟/:-" )

شده فک کنی هدف اصلی زندگیتو درست انتخاب کردی؟/ :-"
هدف کل عمرتو منظورمه
(وی گیر داده و ول نمی‌کند :-" )

اره خیلی
بنڟرم درس نیس ولی هرچی خدا بخواد
وگرنه اگه اونطوری فک کنم کلا افسرده میشم

شده تاحالا ب کسی بگی الو ؟)غیر حرف زدن پشت گوشی خونه یا موبایل(
در مواجهه حضوری و گفت و گو
بنظرت اینکار کار بدیه؟

نه
تا حالا شده بدونی خیلی تو درسات عقبی ولی بازم بازی کنی؟

اره :)):)):))
تا حالا شده وقتی تو حمومی وبه موهات شامپو زدی باهاشون انواع شکل های مختلف بسازی؟=))=))

نه
شده دلت بخواد کل شب رو بیدار باشی؟

شیمی نه اما ی بار بچ ها واسه اینکه معلم ریاضیمون نیاد سر کلاس دعا و اینا کردن بعد مادرشوهرش فوت کرد تا ی هفته نیومد:D
شده یکی از معلماتون ادای یکی دیگ از معلما رو دراره جلو شما؟؟=))

نه ولی شده بچه ها ادای یه معلمی رو جلو یه معلم دیگه درارن:-";);):))
شده فکر کنی سرطانی چیزی(خدایی نکرده)گرفتی؟:-/
آره . بعد همش تصور می کردم ک زندگی چقدر سخت خواهد شد . ولی خب ی سری راهکار هم درست کرده بودم تو خیالات خودم .. وای خدا چقدر خل و چل بودم

تا حالا شده از دوست صمیمیت بدت بیاد و ندونی واسه چی ؟ بعدش احساس کنی طرف داره تبدیل ب ی کنه میشه؟؟

نه
تا حالا شده باعث نابودی زندگی کسی بشی؟

نه
تا حالا شده از خونه فرار کنی؟

اره برای یه سری مسابقات
خودش گفت بیاین پیش من

تا حالا شده یه کتابو پاره کنی ؟؟؟

اره
تا حالا شده یه کلاسو تو مدرسه بپیچونی؟

اره
تا حالا شده که یه حرفی بزنی و ندونی چرا زدیش؟

نه
تا حالا شده کسی رو نفرین کنی؟

• لایک
امتیازات: Mindy
آره اما زیاد ن
تاحالا شده بخوای ی چیزی رو ب یکی بگی ولی وقتی کلی با کلنجار های ذهنی تصمیم بگیری نگی:Dجمله بندیم :D

بعله;) جمله ت هم خیلی مفهومه جمله نامفهوم نخوندی بدونی;;)
تا حالا شده حس کنی هیشکی باهات کار نداره؟هیشکی سراغت رو نمیگیره؟فقط وقت مشکلاتشون میان پیشت؟

بعله;) جمله ت هم خیلی مفهومه جمله نامفهوم نخوندی بدونی;;)
تا حالا شده حس کنی هیشکی باهات کار نداره؟هیشکی سراغت رو نمیگیره؟فقط وقت مشکلاتشون میان پیشت؟
اوهوم اره

شده خراب کنی سوپرایزاتو ...؟؟؟

Back
بالا