نهآره
تا حالا Comic book نوشتی؟
تا حالا وسط خیابون داد زدی ؟
نهآره
تا حالا Comic book نوشتی؟
بلهآره
تاحالا شده سرامتحان پاسخ رو درست نوشته باشی اما بخاطر شک پاکش کنی و جواب اشتباهی رو بنویسی؟
همین الانبله
تا حالا شده بعد حذف یه اپ از موبایلت به شدت بهش نیاز داشته باشی؟
بلههمین الان
تا حالا شده ب خاطر یچیزی کل گوگلو زیر و رو کنی دست اخر بفهمی جلو چشمته؟
آرهبله
تا حالا شده یروزه متحول شی و همچی رو عوص کنی تو زندگیت ؟
فکر نکنم ولی نمیتونم با اطمینان بگم نهتا حالا شده قبل خرید یه چیزی خیلی براش ذوق داشته باشی ولی بعد خریدش پشیمون بشی و ازش بدت بیاد؟
نهفکر نکنم ولی نمیتونم با اطمینان بگم نه
تاحالا تو جرعت - حقیقت ، دروغ گفتی؟ (اگر گفتی امیدوارم با ناخونگیر دندونت رو کوتاه کنن)
آره حدود ۲۰ میلیون دیه داشت که رضایت گرفتیمنه
تا حالا با کسی دعوای فیزیکی شدید داشتی؟
نه، من زمانیم که هوا از نظر بقیه گرمه، سردم میشه، چه برسه به هوای خیلی سرد!آره حدود ۲۰ میلیون دیه داشت که رضایت گرفتیم
تا حالا شده هوا خیلی سرد باشه ولی تو حتی با تیشرت هم سردت نشه.؟
به ویس علاقه ای ندارم تو تماس تلفنی این اتفاقات میوفتهنه، من زمانیم که هوا از نظر بقیه گرمه، سردم میشه، چه برسه به هوای خیلی سرد!
تاحالا شده واسه ینفر ویس بگیری و اصلا حواست به تایمش نباشه، بعد وقتی تموم شد ببینی نیم ساعت حرف زدی؟
بچگی که یادم نیستو حساب نکنیم نهتا حالا با شلوارک تو شهر گشتی؟
بله متاسفانه ، بارها و بارها ...بچگی که یادم نیستو حساب نکنیم نه
تاحالا در ناحیه balls مورد اصابت قرار گرفتید ؟ شدید ها نه الکی الکی (مخصوص پسران [ تا جایی که میدونم ])
نه ولی یبار از روی پام (نه ساق پام، نه رون پام، خود پام) پراید رد شد وقتی کلاس اول بودمتا حالا شده ماشین بزنه بهت؟
روش عجیب غریب؟ بسته به تعریفت از "عجیب و غریب" داره ولی مطابق نظر خودم، نهتا حالا شده برای اینکه از یه کلاس در برید، روش عجیب و غریبی انجام بدی؟
آره زیاد شده، بیشترین ارتفاع هم مربوط به زمانیه که رفتم بانجی جامپینگ و اونجا دیگه جدی پریدم، تلنگر نبودروش عجیب غریب؟ بسته به تعریفت از "عجیب و غریب" داره ولی مطابق نظر خودم، نه
تاحالا رو لبه ی جای بلند وایستادی؟ (لبه منظورم اونقدر لبه که یه تلنگر برای افتادنت کافی باشه!)
یه زمانی سرویس مدرسه ما اوتوبوس بود و همون موقع اینطوری شد!تا حالا شده تو اتوبوس خوابت ببره و وقتی بیدار شدی ببینی رسیدی به ایستگاه آخر و فقط خودت و راننده تو اتوبوسین؟
اینو منم بگم؟تا حالا شده برای اینکه از یه کلاس در برید، روش عجیب و غریبی انجام بدی؟
نه خوشبختانهیه زمانی سرویس مدرسه ما اوتوبوس بود و همون موقع اینطوری شد!
تا حالا جلو والدین فحش کمر به پائین از دهنتون در رفته؟
بله، خیلی شدهاینو منم بگم؟
همین هفته پیش بود از دبیر به بهانه توالت اجازه گرفتم رفتم بیرون
قبلش با بچه ها هماهنگ بودم
کیفمو از پنجره انداختن در رفتم
دم در که رسیدم دیدم ای بابا درا رو قفل کردن
کیفمو انداختم اونور دیوار از دیوار بغلی رفتم بالا پریدم اونور در و الفرار
جالبه معلم هم نفهمیده بود که چرا من برنگشتم
نه خوشبختانه
تا حالا به ترست غلبه کردی؟
نه ولی انواع دلدرد/سینه درد/گردن درد گرفتم تا چند دقیقه بعد از مثل بز خندیدنتاحالا از خندیدن زیاد، اشکت درومده؟